Първоначално изпратено от 8ball
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеГадните американци как ги посрещат само.
Czech Republic: 'Tanks? No Thanks!' - Anti-NATO activists protest US military convoy
https://www.youtube.com/watch?v=BTQRff3YVkcСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАма първо Русия трябва да фалира
За сведение дългът на САЩ е вече над 100% от тяхното БВП. Да не говорим за страните от ЕС... Видно е кой пръв ще фалира. Затова е и този напън от империята на хаоса да се запали война в Европа! Само огънят може да изгори счетоводната книга показваща евро-атлантическия фалит!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеЛъжливо заглавие, в лъжлива тема, работеща против националните интереси на България!Кой въобще ти гледа интереса на България ?!? Я кажи в интерес на България ли е чужди фирми да ни продават тока и ресурсите на нас
Че ми е много странно такива съждения от никъде как ти хрумват
Коментар
-
ето:
Европейският съюз (съкратено ЕС, Евросъюз) е политически и икономически съюз между 28 европейски държави. Той е самостоятелно юридическо лице, притежаващо правомощия да действа независимо от съставящите го държави в рамките на предоставените му от последните компетенции. Неговият статут е регламентиран в Договора за Европейския съюз (ДЕС) и Договора за функционирането на Европейския съюз (ДФЕС), в сила от 1 декември 2009 г.
толкова ли е трудно??
Лъжец!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеЕ нали уж сме израснали духовно нали уж еволюираме, нали сме вече 5 човешка раса за кво се развиваме ?!? Нали уж към по-добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНито съм чувал Афганистан, Югославия, Ирак, Либия или Сирия да заплашват САЩ, но това е без значение за САЩ, когато вземат решение да разбомбят някоя независима държава!
Канада не е независима държава. Това е един най-обикновен сателит на САЩ, който често го принуждават да върши черната работа на пиндосите.
ЗА ДА ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА ФОРЕКС МАСТЕР ЗА ПОВТАРЯ ДО БЕЗКРАЙ ГОРНОТО!
ВСЯКО ИЗРЕЧЕНИЕ В ТАЗИ ТЕМА НЕ Е ПО ТЕМАТА, ЗАЩОТО ЗАГЛАВИЕТО Е ЛЪЖЛИВО!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеВързали сте се на тъпата американска пропаганда с правата. Единствените права, които имаш са тези, които можеш да наложиш със сила. Държавата дава илюзия за права и справедливост, а всъщност е организирано насилие над личността. И не, света не може да се промени, защото както казва вашият човек Пешо се движи от неизменни закони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАааа тия в северна корея нема кво да ги съжаляваш, там е рай. Ти да си чул за емигранти от северна корея на ...някъде??? Ми няма...доволни са хората и си живеят в страната...родолюбци и човеколюбциДаже се знае, точно кой човек любят.
трети поред...засега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениене съм чул Канада да заплашва САЩ.
Канада не е независима държава. Това е един най-обикновен сателит на САЩ, който често го принуждават да върши черната работа на пиндосите.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениечек бе аз не се изживявам като жертва ??? И защо света след като винаги е бил несправедлив, не може да се промени ей тва ми е странно щоЩо след като едните са толкова развити да не научат и тея които не са, то само ползва после ше има от това ве !! Мисълта ми е, че негъра в Африка, американеца в САЩ и аборигена в Австралия имат еднакви права на съществуване бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеНегри са ем такава ги е напрайла природата, не съм ги напрайл аз такива ?!? И аз не се съжалявам, че съм се родил в България, то тея където са в Африка в Тибет или в С. Корея да не би да съжаляват ?? Всеки индивид се ражда там където е и има право да на съществуване тва е !!Даже се знае, точно кой човек любят.
трети поред...засега.
Коментар
Коментар