IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Военните съюзи са стари колкото човечеството. И съвсем нормално при военен съюз да се струпва армия там от където има по-висока вероятност да се получи нужда от тази армия. Монголските варвари от североизток заплашват европа съвсем нормално армиите се струпват в европа. не съм чул Канада да заплашва САЩ.

Сега като се преърне Русия в страна от суб сахара африка, и няма да има кой знае каква нужда от военна сила в Европа. Ама първо Русия трябва да фалира Така че за да се намалят чуждите военни в Европа са налага да се мине през изпадане в икономически колапс на наследниците на златната орда.

което може би е и отговоран на въпроса от темета. Та американците в европа ще намалеят като вземат да мрът от глад и студ в Русия. А не само от водка и идиотия.
    Еми да ама няма Че даже и в китайската AIIB отиват не ги мисли тях, те нито ше фалират нито ше пукнат. Сега именно тая AIIB ше им дава кредити не се кози

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Много са. Няма да стигне пространството за хостинга на форума ако трябва да ти показвам всички линкове.
      Нужни са 4-5 реда, за да цитираш историята... Е??

Ден , година, събитие - ДОКУМЕНТ, НОВИНА???

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        На никого "не давам наклон на хуя", нито те обвинявам, че си се родил в България (ти сам се обвиняваш доколкото виждам, за това, че си в 1-ния милиард).
        Обвинявам те в лицемерие!
        И последно африканчетата "обонговци и негри" ли са или са "онеправдани душички"? :
        Негри са ем такава ги е напрайла природата, не съм ги напрайл аз такива ?!? И аз не се съжалявам, че съм се родил в България, то тея където са в Африка в Тибет или в С. Корея да не би да съжаляват ?? Всеки индивид се ражда там където е и има право да на съществуване тва е !!

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
          Къде е линка към датата и събитието на американска окупацията на ЕС!
          Много са. Няма да стигне пространството за хостинга на форума ако трябва да ти показвам всички линкове.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Военните съюзи са стари колкото човечеството. И съвсем нормално при военен съюз да се струпва армия там от където има по-висока вероятност да се получи нужда от тази армия. Монголските варвари от североизток заплашват европа съвсем нормално армиите се струпват в европа. не съм чул Канада да заплашва САЩ.

Сега като се преърне Русия в страна от суб сахара африка, и няма да има кой знае каква нужда от военна сила в Европа. Ама първо Русия трябва да фалира Така че за да се намалят чуждите военни в Европа са налага да се мине през изпадане в икономически колапс на наследниците на златната орда.

което може би е и отговоран на въпроса от темета. Та американците в европа ще намалеят като вземат да мрът от глад и студ в Русия. А не само от водка и идиотия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Светът винаги е бил едновременно неравен и несправедлив. Това не е причина да се изживяваш като жертва, че и да го налагаш като ценност.
              чек бе аз не се изживявам като жертва ??? И защо света след като винаги е бил несправедлив, не може да се промени ей тва ми е странно що Що след като едните са толкова развити да не научат и тея които не са, то само ползва после ше има от това ве !! Мисълта ми е, че негъра в Африка, американеца в САЩ и аборигена в Австралия имат еднакви права на съществуване бре

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                Аз кво съм виновен, че съм се родил в България бре ?? Е защо негрите да останат в палатки в Африка бе защо ?? Ае вие американските демократи сте ебаси долните педали ве, само едните имат душа, а обонговците няма ли не им се полага, кой си ти кой кой е запада, че ше даваш ти или запада наклон на прородата какво да създава и какво не
                На никого "не давам наклон", нито те обвинявам, че си се родил в България (ти сам се обвиняваш доколкото виждам, за това, че си в 1-ния милиард).
                Обвинявам те в лицемерие!
                И последно африканчетата "обонговци и негри" ли са или са "онеправдани душички"? :
                Last edited by chronos; 30.03.2015, 11:45.

Коментар

• Къде е линка към датата и събитието на американска окупацията на ЕС!

България е член на ЕС, уронвате и имиджа с лъжливото твърдение, че е окупирана.

Нека това се вземе под внимание, с оглед правилата на сайта...

Коментар

Пазят ни от шефа ти, защото останахме без армия (заради него).
                    повече букви няма да хабя за теб
                    шефа ми е не е руснак и те пазят баба ти ако руснака нещо искаше да напрай до са да ни е изтрил, но явно няма такива амбиции, аз кво съм виновен, че ти гледаш само BTV Ако искаш хаби мене ме боли шпека той кервана си върви, кучетата нек си лаят ....

Коментар

ае чакай малко ве там не са ли хора ?!?!! Аз ако бях роден в Африка та кво не съм човек ли кво ?? Не се полага мнение и третия свят са животни така ли Аз вас не мога да ви разбера ве, защо тряя да слушам мнението само на едните, като те лъжат това пък е най-подлото и ебаното нещо, ама няма как тряя да лъжат И кво значи за тебе само тоя 1 млрд е света така ли ?? Вие не сте в час бе тая планета не е само за едните, а другите да гният ..... еби му майката брате. За са е само Земята ако богаташите си намерят друга да заминават там само "умната и чиста раса" за са обаче като са тука ше се съобразяват и с останалите мангасари homo sapiens
                      Светът винаги е бил едновременно неравен и несправедлив. Това не е причина да се изживяваш като жертва, че и да го налагаш като ценност.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Ами доста лицемерно (типично по коминтерновски) е да живееш и да ползваш благата на света създаден от този 1 милиард, а да плачеш на чужд гроб с цел получаване на съпричастност и членска маса (гласове и вотове).
                        Левичарската лицемерна политика.
                        Вместо да предприемеш благотворителност и да раздадеш всичко, което имаш ти и семейството ти и да отидеш в някоя страна да ги лекуваш от ебола, ти си взел да плюеш против 1-ния милиард от Германия, на топло и пред компютърчето, за което бедните африканчета, които, ако случайно са президенти на западни страни стават веднага "НЕГРИ ОБОНГОВЦИ" , не са и чували!
                        Аз кво съм виновен, че съм се родил в България бре ?? Е защо негрите да останат в палатки в Африка бе защо ?? Ае вие американските демократи сте ебаси долните педали ве, само едните имат душа, а обонговците няма ли не им се полага, кой си ти кой кой е запада, че ше даваш ти или запада наклон на прородата какво да създава и какво не
                        Last edited by chronos; 30.03.2015, 11:44.

Коментар

Член си дам, ако си ми член ще отрежа. Аз не искат да съм ничий член ако ти искаш да си. И стига си ръсил тъпотии колко линейки имало и Аптеки, окупирана е баба ти. Това са ЧУЖДИ ВОЕННИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ. Кой търят тука майка си ли ??? Като сме членове плащаме си членския внос и толкоз ако иаме нужа ше ги викнем са няма нужда, няма и да има !!!
                          Пазят ни от шефа ти, защото останахме без армия (заради него).

повече букви няма да хабя за теб

Коментар

Очите ми са отворени и без твоя помощ.

Бази има, защото сме член на НАТО.

Член сме и на Червения Кръст - ОКУПИРАНИ ЛИ СМЕ ОТ НЕГО????

ВИЖ КОЛКО ЛИНЕЙКИ ИМА!!!!

Бългаирия е член на СЗО, окупирани ли сме от нея, виж колко аптеки има...

Като се замисля, сме член и на FIFA, федерацията по бадминтон, шах....

Защо те толерират тук, с тия опити да събаряш имиджа на страната, да подкопаваш националните интереси, не е много ясно... Може би ще ни обяснят??
                            Член си дам, ако си ми член ще отрежа. Аз не искат да съм ничий член ако ти искаш да си. И стига си ръсил тъпотии колко линейки имало и Аптеки, окупирана е баба ти. Това са ЧУЖДИ ВОЕННИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ. Кой търят тука майка си ли ??? Като сме членове плащаме си членския внос и толкоз ако иаме нужа ше ги викнем са няма нужда, няма и да има !!!

Коментар

ае чакай малко ве там не са ли хора ?!?!! Аз ако бях роден в Африка та кво не съм човек ли кво ?? Не се полага мнение и третия свят са животни така ли Аз вас не мога да ви разбера ве, защо тряя да слушам мнението само на едните, като те лъжат това пък е най-подлото и ебаното нещо, ама няма как тряя да лъжат И кво значи за тебе само тоя 1 млрд е света така ли ?? Вие не сте в час бе тая планета не е само за едните, а другите да гният ..... еби му майката брате. За са е само Земята ако богаташите си намерят друга да заминават там само "умната и чиста раса" за са обаче като са тука ше се съобразяват и с останалите мангасари homo sapiens
                              Ами доста лицемерно (типично по коминтерновски) е да живееш и да ползваш благата на света създаден от този 1 милиард, а да плачеш на чужд гроб с цел получаване на съпричастност и членска маса (гласове и вотове).
                              Левичарската лицемерна политика.
                              Вместо да предприемеш благотворителност и да раздадеш всичко, което имаш ти и семейството ти и да отидеш в някоя страна да ги лекуваш от ебола, ти си взел да плюеш против 1-ния милиард от Германия, на топло и пред компютърчето, за което бедните африканчета, които, ако случайно са президенти на западни страни стават веднага "НЕГРИ ОБОНГОВЦИ" , не са и чували!

Коментар

ало рибо я си глей работата ей го човекот ти го казва, ТИ да си видял някоя чужда военна база на територията на САЩ или Мексико или Канада ммм ??? Аре у лево
                                то и ти казваш бая фростотии, ама и гъдулки требва да има...

левото е ваша лента, запазена...

Коментар

Working...
                                X