IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
    Нова лъжа. Географията и историята да ти много чужди, КИПЪРЧО...
    Не е точно лъжа. Голяма част от колежките ми от балтииските страни се приемат за чисти рускини. Нищо,че никога не са били в Русия дори на екскурзия. Рускини, рускини, ама хакат в западна Европа и Швейцария. Само на апъл продуктите ползват, а парфюма е на бърбери. Бахти и лицемерните животни са про-руски настроенито индивиди в източна Европа. Драйфа ми се!
    А да не забравя да се оплача - сега един проект малко сам трябва да го правя, защото едната "рускиня" е на екскурзия. Къде? Ми в Щатите. хах.. даже не е смешно.
    #dagoduhatbednite

Коментар

Не замазвай. Издъни се здравата.
      Кипър не е Гърция.
      Всичката ви е такава..
      Ти за пореден път не си прочел кои какво е написал преди да се включиш в разговора , Кипър не съм споменавал изобщо бе объл.
      Споменах за напрежението между Турция и Гърция където в близкото минало постоянно имаше правокации и взаимни заплахи . та какво направи НАТО по въпроса ....ничево !

Примерче от миналата година:

Битката за Егейско море: Шест турски изтребителя нахлуха в гръцко небе
      Напрежението между двете натовски държави отново се изостри

Шест изтребителя F-16 на турските ВВС във формация са нахлули над гръцкото въздушно пространство в района на островите Лесбос и Хиос в понеделник. Това е петият случай през 2014 година, когато турски военни самолети прелитат над гръцки острови, съобщава Български новини.
      На 9 юли, четири турски F-4 ​​прелетяха над района на височина 3000 фута ( 1000 метра). На 30 май четири турски F-16 нахлуха на 10 000 фута (3000 метра). На 7 март, четири турски F-16 прелетяха над островите на 15 000 фута (4500 метра). На 22 януари, шест турски F-16 навлязоха в гръцкото въздушно пространство на 5000 фута (1500 метра).

Прави впечатление, че всички прелитания са на почти равни интервали и са направени на сравнително малка височина, създавайки постоянно напрежение между двете страни и активирайки ПВО на Гърция, отбелязва Български новини.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        И преди пет години щеше да стане същото .....винаги ви се чудя що отричате реалностите. Украйна е изкуствена държава в която живеят различни народи. Западните части са населени с Украинци , Поляци , Унгарци, Еврей а източната с Руснаци , Българи и т.н.

Поне 15 милиона от населението на Украйна декларират руския език за майчин.....ти как си представяш че тия 15 милиона ще мълчат като искат да ги натикат в НАТО и да се пъчат на държавата която им е родина ?

Погледнато трезво на историята Украйна е рожба на СССР , създават я Ленин и неговите следовници. Източните части преди това са си били в състава на Русия и тамошното население никои не ги е питал като за една нощ от Руснаци са ги направили на Украйнци по идеологически причини....
        Нова лъжа. Географията и историята да ти много чужди, КИПЪРЧО...

Коментар

И преди пет години щеше да стане същото .....винаги ви се чудя що отричате реалностите. Украйна е изкуствена държава в която живеят различни народи. Западните части са населени с Украинци , Поляци , Унгарци, Еврей а източната с Руснаци , Българи и т.н.

Поне 15 милиона от населението на Украйна декларират руския език за майчин.....ти как си представяш че тия 15 милиона ще мълчат като искат да ги натикат в НАТО и да се пъчат на държавата която им е родина ?

Погледнато трезво на историята Украйна е рожба на СССР , създават я Ленин и неговите следовници. Източните части преди това са си били в състава на Русия и тамошното население никои не ги е питал като за една нощ от Руснаци са ги направили на Украйнци по идеологически причини....
          Окей де, с това се съгласявам.

Обаче причинно-следствената вързка - аз първо тръгнах с това
          "Какви са ни ползите от американските колеги"
          - Член 5. Да няма Украйна 2.
          #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
            Да де, сега няма как да приемат Украйна нито в ЕС, нито в НАТО. Ама сега. Много случайна гражданска война, точно малко след преговорите на Украйна за ЕС. Ама така е, съвпадения се случват.

Коментар

• [QUOTE=markov;1059841415]
              Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
              180 имам аз...
              /QUOTE]

С това спечели приза за виц на годината .....ша ме спукаш от смях
              Не замазвай. Издъни се здравата.
              Кипър не е Гърция.
              Всичката ви е такава..

Коментар

180 имам аз...
                С това спечели приза за виц на годината .....ша ме спукаш от смях
                Last edited by markov; 07.07.2015, 00:12.

Коментар

нещо ти се загуби причинно следствената връзка в разговора......твърдеше :

Питай Украйна какво е без НАТО И по-конкретно без член 5-ти.
                  "Основополагащ е член 5 от Вашингтонския договор, който гласи: Страните се съгласяват, че въоръжено нападение срещу една или повече от тях в Европа или Северна Америка ще се разглежда като нападение срещу всички тях и всяка страна се съгласява.....

Е па както ти казах няма приемане нито член 5 няма за страни в гражданска воина или с неуредени спорове със съседите ........кое точно не разбра ?
                  Да де, сега няма как да приемат Украйна нито в ЕС, нито в НАТО. Ама сега. Много случайна гражданска война, точно малко след преговорите на Украйна за ЕС. Ама така е, съвпадения се случват.

Тезата ми е, че преди 5 години нямаше нито гражданска война, нито неуредени граници със съседите.

А отговора ми - "Питай Украйна какви им е без 5-ти член", е на въпроса - "Закфо ни е нато"
                  И цитата е "
                  Аз не разбрах само каква полза имаме от нашите "драги" партньори американците?"

Е такава полза - 5ти член. Няма гражданска война в БГ-то и не ни грабят границите след референдуми
                  #dagoduhatbednite

Коментар

с нулевото съм шампион пред твоето минус двеста

айде скриваи се някъде другаде да плюваш жлъч
                    180 имам аз...
                    Твоето е ниско.
                    Не правиш разлика от Гърция и Кипър.

Какво да говорим повече с теб...

Коментар

Кога бе, майка му деба казах "ЕС и НАТО приемат страни в гражданска война и с неуредени териториални спорове със съседите си."
                      Ама нали, да кажем нещо...
                      нещо ти се загуби причинно следствената връзка в разговора......твърдеше :

Питай Украйна какво е без НАТО И по-конкретно без член 5-ти.
                      "Основополагащ е член 5 от Вашингтонския договор, който гласи: Страните се съгласяват, че въоръжено нападение срещу една или повече от тях в Европа или Северна Америка ще се разглежда като нападение срещу всички тях и всяка страна се съгласява.....

Е па както ти казах няма приемане нито член 5 няма за страни в гражданска воина или с неуредени спорове със съседите ........кое точно не разбра ?

Коментар

Марков, лъжецо....
                        Войната беше между Турция и Кипър.

НУЛЕВО АЙ КЮ ТАКОВА.....
                        с нулевото съм шампион пред твоето минус двеста

айде скриваи се някъде другаде да плюваш жлъч

Коментар

Гражданската воина не може да бъде тълкувана като нападение......що ли НАТО си чесаха тумбаците навремето като имаше търкания между Турция и Гърция....

Ванюшко, вземи прочети малко бе пиле.
                          И НАТО и ЕС категорично не приемат в състава си държави които имат гражданска война или неуредени спорове със съседите си ........ стига бълвахте глупости.
                          И двете организации не са луди да се наместват между шамарите ....
                          Кога бе, майка му деба казах "ЕС и НАТО приемат страни в гражданска война и с неуредени териториални спорове със съседите си."
                          Ама нали, да кажем нещо...
                          #dagoduhatbednite

Коментар

Гражданската воина не може да бъде тълкувана като нападение......що ли НАТО си чесаха тумбаците навремето като имаше търкания между Турция и Гърция....

Ванюшко, вземи прочети малко бе пиле.
                            И НАТО и ЕС категорично не приемат в състава си държави които имат гражданска война или неуредени спорове със съседите си ........ стига бълвахте глупости.
                            И двете организации не са луди да се наместват между шамарите ....
                            Марков, лъжецо....
                            Войната беше между Турция и Кипър.

НУЛЕВО АЙ КЮ ТАКОВА.....

Коментар

Виж, щом забиване на самолет в сграда може да бъде тълкувано като нападение, смятам, че и гражданската война може да я прокараме тук-там

A ако нато са си чешали тумбаците - нямаше да говориш за търкания между Турция и Гърция, а за отминалата Гръцко-Турска война
                              доста глупости си надрънкал ......

Коментар

Виж, щом забиване на самолет в сграда може да бъде тълкувано като нападение, смятам, че и гражданската война може да я прокараме тук-там

A ако нато са си чешали тумбаците - нямаше да говориш за търкания между Турция и Гърция, а за отминалата Гръцко-Турска война
                                Двойка по история.

Коментар

Working...
                                X