IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
    защото само аз ви се дразня на измишльотините..
    Дали се дразниш, много слабо ме вълнува.
    А ако смяташ, че нещо е измишльотина, би било лесно аргументирано да го убориш... М ?
    Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
    реалността ми, е много по -добра, от реалността ти
    ..
    Добре
    Да.
    да.
    БДЖ е родна фирма, ....
    За сега.
    Но дали още дълго ще е така ?
    Май не липсват опити за раздържавяване..
    М ?
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колчо Слепеца

Единствения, дет се пени тук, си ТИ.
      защото само аз ви се дразня на измишльотините..

отричането на реалността, не променя нищо... дали РЕАЛНОСТТА се харесва на някого или не, няма никакво значение, тя е такава, каквато Е.
      реалността ми, е много по -добра, от реалността ти
      ..
      Не ми харесва, да ни командори КОЙТО и ДА Е !!!
      Да.

Напоследък, пътувам с аероплан. Собственост, разбира се, на чужди компании...
      БДЖ е родна фирма, аз за ЖП гара ти писах.

Коментар

Недей да ми се пениш,
        Единствения, дет се пени тук, си ТИ.
        България може да е всичко, но не и окупирана.
        отричането на реалността, не променя нищо... дали РЕАЛНОСТТА се харесва на някого или не, няма никакво значение, тя е такава, каквато Е.
        Не ти харесва, че не ни командва Русия, ясно е..
        Не ми харесва, да ни командори КОЙТО и ДА Е !!!
        Проблема се решава с посещение на гарата и куфар в ръка..
        Напоследък, пътувам с аероплан. Собственост, разбира се, на чужди компании...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Ахахахахахаха ...

Кое ни е суверенното бе ????
          Абсолютно НИКАКВО самостоятелно държавно решение, НЕ МОЖЕ да се звеме без санкция от ВЪН, по какъвто и да е въпрос, българско производство няма почти никакво, ритейла чужд, чужди ВиК, чужди телекоми и СМРАД, чужди банки, чужди бензиностанции и рафинерия, селско стопаство - плачевно, ВНОС на плодове и зелечуци , "армията" в плачевно състояние, ВВС - НЯМА, флот - НЯМА, чужди държави, БЕЗ ДА НИ УВЕДОМЯТ вкарват и изкарват въоръжение, на наша територия, ... и т.н и т.н...
          със сигурност не съм изчерпателен...
          Суверенен бил...
          Единственото, което можеш суверенно да направиш, е да си свалиш гащите (пак по команда) ...
          НО Независимо (щото от теб, НИЩО не зависи) !!!
          Недей да ми се пениш, България може да е всичко, но не и окупирана.
          Не ти харесва, че не ни командва Русия, ясно е..
          Проблема се решава с посещение на гарата и куфар в ръка..

Коментар

Какъв е статуса на Държавата България в момента???

Суверенна страна.

...
            Ахахахахахаха ...

Кое ни е суверенното бе ????
            Абсолютно НИКАКВО самостоятелно държавно решение, НЕ МОЖЕ да се звеме без санкция от ВЪН, по какъвто и да е въпрос, българско производство няма почти никакво, ритейла чужд, чужди ВиК, чужди телекоми и СМРАД, чужди банки, чужди бензиностанции и рафинерия, селско стопаство - плачевно, ВНОС на плодове и зелечуци , "армията" в плачевно състояние, ВВС - НЯМА, флот - НЯМА, чужди държави, БЕЗ ДА НИ УВЕДОМЯТ вкарват и изкарват въоръжение, на наша територия, ... и т.н и т.н...
            със сигурност не съм изчерпателен...
            Суверенен бил...
            Единственото, което можеш суверенно да направиш, е да си свалиш гащите (пак по команда) ...
            НО Независимо (щото от теб, НИЩО не зависи) !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
              Суверенна Колония окупирана от САЩ е те такъв е статуса на България в момента
              Искаш ли да го кажеш в прокуратурата?????????????????
              Last edited by Mario Teran; 05.08.2015, 13:21.

Коментар

• проклети пиндоси-окупатори.
                Ей на оня ден окупираха една детска градина, барабар с дечицата вътре и не пуснаха заложниците и не си тръгнаха, докато не я ремонтираха и боядисаха цялата.
                Даже с цяла танкова бригада беха дошли, сган такава.

Коментар

Какъв е статуса на Държавата България в момента???

Суверенна страна.

Извод: да се потърсят властите, за да приключи вредоносното за страната ни толериране на трола Forex Master, уронващ имиджа на България, КОЕТО Е ПРОТИВ ПРАВИЛАТА В САЙТА, НО ОСТАВА НЕЗАБЕЛЯЗВАНО, застрашаващ националната сигурност и националния интерес.
                  Суверенна Колония окупирана от САЩ е те такъв е статуса на България в момента

Коментар

• Какъв е статуса на Държавата България в момента???

Суверенна страна.

Извод: да се потърсят властите, за да приключи вредоносното за страната ни толериране на трола Forex Master, уронващ имиджа на България, КОЕТО Е ПРОТИВ ПРАВИЛАТА В САЙТА, НО ОСТАВА НЕЗАБЕЛЯЗВАНО, застрашаващ националната сигурност и националния интерес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Българан
                      Кой глупак, меко казано, може да говори така за правителство и президент?
                      В България, за разлика от страната на свободните хора и неограничените възможности - Пиндоленд, автоцезурата не е на почит!

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Российские ВДВ готовы десантироваться в Сирии для уничтожения террористов
                        http://www.pravda.ru/news/politics/0...1269713-vdv-0/
                        «Те решения, которые приняты руководством страны, мы, естественно, если будет поставлена задача, будем выполнять», - сказал Шаманов, отвечая на вопрос сирийского журналиста о готовности ВДВ оказать помощь Дамаску в борьбе с терроризмом.

Напомним, что соответствующзий закон России, принятый в 2009 году, дает возможность применять российские войска за рубежом в четырех случаях: для отражения вооруженного нападения на российские воинские формирования, дислоцированные за пределами территории Российской Федерации, для отражения или предотвращения вооруженного нападения на другое государство, обратившееся к России с соответствующей просьбой, для защиты российских граждан от вооруженного нападения на них за пределами территории страны и для борьбы с пиратством и обеспечения безопасности судоходства.

Решение о применение вооруженных сил России за рубежом принимает президент на основании соответствующего постановления Совета Федерации.

Коментар

• Либерасти на хранилка пищят, в Русия върви процес на ДеСоросизация...

В елитно наше училище Хамерика за България обурудва кабинети по ИТ за сумата от 200К, разбира се че целия паричен поток е контролиран и минава през правилните пиндо и туземни фирми и по всяка вероятност цената на ползата е надута многократно, а събитието е подобавщо медийно отразено. Това са бели кахъри, нека да крадат орицата... Разглеждайки учебник по философия на ученик от гимназията забелязах, че в него има материал за "философа" БатШорош, който се занимава с филантропия, просветителска дейност и подпомага развитието на демокрацията... Смешно или тъжно

Чиновники выносят Сороса из избы-читальни
                          http://www.kommersant.ru/doc/2782240

Распоряжение о внеплановой проверке библиотечных фондов школ и училищ Свердловской области было издано местным министерством образования 31 июля, оно подписано заместителем министра Ниной Журавлевой. Как говорится в документе, в министерство "поступила информация о наличии в библиотеках изданий института "Открытое общество", пропагандирующих стереотипы, сформированные во времена Третьего рейха". Руководителям образовательных учреждений предписано до 31 августа "изъять из доступа обучающихся и педагогических работников" все книги британских историков Джона Кигана и Энтони Бивора. Чиновники отмечают, что "в связи с юбилеем Великой Победы необходимо держать поступление литературы в школы на особом контроле".

В министерстве образования Свердловской области не уточнили, от кого им "поступила информация" о вреде книг Джона Кигана и Энтони Бивора. Однако в конце июля газета "Известия" опубликовала статью "Структуры Фонда Сороса "зашли" в российские библиотеки". В ней утверждается, что американский фонд создал "паутину подконтрольных или аффилированных организаций по всей России". Именно в этом тексте впервые появилось утверждение, что историки Киган и Бивор "пропагандируют стереотипы, сформированные во времена Третьего рейха", которое цитируется в приказе областного минобразования. В тексте делается вывод, что "под эгидой благотворительности, просвещения и образования Фонд Сороса активно внедрял нужную идеологию", работая "в стремлении ослабить Россию".

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Окупацията не е новина. Тя не е от вчера. Освобождението ще е новина. Без помощта от Русия няма как ЕС да се освободи от хамериканска окупация.
                            Окупация няма.
                            Покажи една окупирана територия, чието население го заявява това.
                            Нека да има и карта, събитие за начало на окупацията, снимки от военните действия, структура на управлението, окупатори да патрулират... ей такива раоти..

Предното освобождение го видяхме, 70 години мизерия от тогава следват.
                            Още не можем, да излекуваме част от населението от шведския синдром... Сещаш се...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran
                              "окупация" не се вижда в новината ти....
                              Окупацията не е новина. Тя не е от вчера. Освобождението ще е новина. Без помощта от Русия няма как ЕС да се освободи от хамериканска окупация.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Сирия заедно със съюзниците си Иран и Русия ще наложат край на чуждата интервенция и геноцид над сирийския народ.

Syria FM arrives in Tehran for talks with Iran, Russia officials

Syrian Foreign Minister Walid al-Moualem arrived in Tehran on Tuesday for talks expected to focus on efforts to end the four-year-old war in his country, Reuters said. He will meet Mikhail Bogdanov, the Russian president’s special envoy to the Middle East, on Tuesday evening. Moallem will hold talks with Iranian Foreign Minister Mohammad Javad Zarif on Wednesday, according to Iranian media. Iranian deputy foreign minister Hossein Amir-Abdollahian suggested chances of a diplomatic resolution of the war were growing, when he spoke about Moualem’s visit.

Коментар

Working...
                                X