IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Същата, каквато трябва да бъде срещу комунизЪма, кагебизЪма и десаризЪма у нас.
    бръкна у гардеробот и измъкна един червен скелет... долу дсб

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Както винаги сме я карали- ден за ден, борейки се със заливащите ни отвсякъде глупости, с надеждата разумът да надделее над озлоблението.

да...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Недобити фашисти изпълзели на припек. Рецептата срещу фашизма е ясна!
        Същата, каквато трябва да бъде срещу комунизЪма, кагебизЪма и десаризЪма у нас.

Коментар

Все едно споря с гьобелс.
          Ти му казваш, че света го е признал и осъдил за едно от най-големите чуми за всички времена, то ти вика, да ама помниш ли, като убихте някой си от наште.

МИ МАЛКО ВИ Е БИЛО! ВСИЧКИ Е ТРЯБАВАЛО.
          То се вижда по страните в които бързо са се разправили с такива, като вас, фашистите, националСОЦИАЛИСТИТЕ или маоистите.
          Так, където сте пипнали власт, сте ебали майката на цели държави и континенти.
          Ма що така се извън темата ? ....па и се едно и също бе червени ?
          теб се комунистите (които и да са биле тия люде..) ти пречат..
          туй темата за безгръбначната Европа - лишена от армия, мнение, лишена от власт над собственото си население и чест...
          Чааакай мааалко ...
          Ама ти да не се опитваш да смениш темата ???
          Ах тиииии ...
          Хитрееец ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Недобити фашисти изпълзели на припек. Рецептата срещу фашизма е ясна!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Мани ни ги русняците. Те са ясни. Имат си цар, диктатура и терор...
              Мен за свободна европа мий болно, че забрАни и закАни вече от СМРАД-овете се леят...
              Как ще я караме така.. ?
              хич се обърках вече...
              Както винаги сме я карали- ден за ден, борейки се със заливащите ни отвсякъде глупости, с надеждата разумът да надделее над озлоблението.

Коментар

да.

да немаш напредвит западноукраинцете ???
                Неее не, те просто простовати млади момчета...
                не ги съди строго... и тяхната не е лесна ...
                На улав ли се правиш.
                КОЙ в Украйна е избил повече хора (и то собствени) от националсоциалистите?
                Аре сега си попремести наплюнчения показалец мааалко по-нагоре и на североизток, докато стигнеш до масковските блата и белким ти светне през "слепотата"

Коментар

• Все едно споря с гьобелс.
                  Ти му казваш, че света го е признал и осъдил за едно от най-големите чуми за всички времена, то ти вика, да ама помниш ли, като убихте някой си от наште.

То се вижда по страните в които бързо са се разправили с такива, като вас, фашистите, националСОЦИАЛИСТИТЕ или маоистите.
                  Так, където сте пипнали власт, сте ебали майката на цели държави и континенти.

Коментар

Имаше.
                    И си получиха заслуженото.
                    да.
                    Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Лошото е, че братята им по идеология и техни водачи по брой жертви не си получиха същото.....с малки изключения в Румъния и то само да сенилните дъртофелници.
                    .....
                    да немаш напредвит западноукраинцете ???
                    Неее не, те просто простовати млади момчета...
                    не ги съди строго... и тяхната не е лесна ...

Коментар

Ахахах маркс, ще ми говори за терор и отрязани глави!!!
                      Че има ли по-големи терористи от комунягите, извърши доказано най-големият теракт в Европа до 11 септември 2002, като избиват стотици СОБСТВЕНИ граждани в ЦЪРКВА на ПОГРЕБЕНИЕ!
                      Нагли изроди.
                      Атентата в Св. Неделя? Демократите май не искат да си припомнят Белия терор, убийствата на интелигенцията и комунистите преди това, И НАЙ-ВЕЧЕ участието в Атентата на служители на Английското посолство

Коментар

• Ахахах маркс, ще ми говори за терор и отрязани глави!!!
                        Че има ли по-големи терористи от комунягите, извърши доказано най-големият теракт в света до 11 септември 2002, като избиват стотици СОБСТВЕНИ граждани в ЦЪРКВА на ПОГРЕБЕНИЕ!
                        Нагли изроди.
                        Last edited by 4ervenasgan; 04.08.2015, 17:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          Родината на фашизма е Европа! А тов. Хитлер подпали Райхстага, обвини комунистите и беше направен за смях от Георги Димитров!

Що така сите демократи ви избива на фашизъм, чудна работа.... Що не вземеш да посетиш къщата музей на Вела Пеева и да ни разкажеш, Как убихте без присъда Вела Пеева, Как и отрязахте главата, Как бихте пленените партизани с отрязаната глава, как хвърляхте на Вела главата в тоалетната, Как не давахте на родителите на Вела да погребат тялото на дъщеря си без главата, за която взехте награда от 50000лв

Ех демократе, демократе!
                          Родината на всичко наоколо е Европа. Русия е родината на разрухата.

Въпроса е в това, че тия окупации са бълнувания на тролове и фанатици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Възможно най-пряко. Неспазване на нарежданията на окупационните власти и нарушаване на табу от страна на окупираните!
                            Ха форка, ти да не си гербаджийски говорител, че ни подготвяш така за новините?

Бъчварова иска да знае кой стои зад НПО-тата в България
                            http://www.faktor.bg/novini/balgariy...balgariya.html

Коментар

Ми той "народа" едно време гласува демократично и за братчед ви гитлера, ама вие от 70 години не сте спрели да пищите, че фашисти ви се привиждат навсякъде и що не били избесени още.
                              Родината на фашизма е Европа! А тов. Хитлер подпали Райхстага, обвини комунистите и беше направен за смях от Георги Димитров!

Що така сите демократи ви избива на фашизъм, чудна работа.... Що не вземеш да посетиш къщата музей на Вела Пеева и да ни разкажеш, Как убихте без присъда Вела Пеева, Как и отрязахте главата, Как бихте пленените партизани с отрязаната глава, как хвърляхте на Вела главата в тоалетната, Как не давахте на родителите на Вела да погребат тялото на дъщеря си без главата, за която взехте награда от 50000лв

Ех демократе, демократе!

Коментар

Е па немаше ле фашисти с Гитлерот тогава ?
                                Али грешка пак се е получила ?
                                Имаше.
                                И си получиха заслуженото.
                                Лошото е, че братята им по идеология и техни водачи по брой жертви не си получиха същото.....с малки изключения в Румъния и то само да сенилните дъртофелници.
                                А трябваше да ги последват в отвъдното и бъдат забранени завинаги и навсякъде.
                                Ей ги сега, пребоядисаните кагебейци и десари са начело в посткомуняшките страни, като сесесере2 и неребе2

Коментар

Working...
                                X