Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеКакто винаги сме я карали- ден за ден, борейки се със заливащите ни отвсякъде глупости, с надеждата разумът да надделее над озлоблението.
да...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеНедобити фашисти изпълзели на припек. Рецептата срещу фашизма е ясна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеВсе едно споря с гьобелс.
Ти му казваш, че света го е признал и осъдил за едно от най-големите чуми за всички времена, то ти вика, да ама помниш ли, като убихте някой си от наште.
МИ МАЛКО ВИ Е БИЛО! ВСИЧКИ Е ТРЯБАВАЛО.
То се вижда по страните в които бързо са се разправили с такива, като вас, фашистите, националСОЦИАЛИСТИТЕ или маоистите.
Так, където сте пипнали власт, сте ебали майката на цели държави и континенти.
теб се комунистите (които и да са биле тия люде..) ти пречат..
туй темата за безгръбначната Европа - лишена от армия, мнение, лишена от власт над собственото си население и чест...
Чааакай мааалко ...
Ама ти да не се опитваш да смениш темата ???
Ах тиииии ...
Хитрееец ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеМИ МАЛКО ВИ Е БИЛО! ВСИЧКИ Е ТРЯБАВАЛО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМани ни ги русняците. Те са ясни. Имат си цар, диктатура и терор...
Мен за свободна европа мий болно, че забрАни и закАни вече от СМРАД-овете се леят...
Как ще я караме така.. ?
хич се обърках вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеда.
да немаш напредвит западноукраинцете ???
Неее не, те просто простовати млади момчета...
не ги съди строго... и тяхната не е лесна ...
КОЙ в Украйна е избил повече хора (и то собствени) от националсоциалистите?
Аре сега си попремести наплюнчения показалец мааалко по-нагоре и на североизток, докато стигнеш до масковските блата и белким ти светне през "слепотата"
Коментар
-
Все едно споря с гьобелс.
Ти му казваш, че света го е признал и осъдил за едно от най-големите чуми за всички времена, то ти вика, да ама помниш ли, като убихте някой си от наште.
МИ МАЛКО ВИ Е БИЛО! ВСИЧКИ Е ТРЯБАВАЛО.
То се вижда по страните в които бързо са се разправили с такива, като вас, фашистите, националСОЦИАЛИСТИТЕ или маоистите.
Так, където сте пипнали власт, сте ебали майката на цели държави и континенти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеИмаше.
И си получиха заслуженото.
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЛошото е, че братята им по идеология и техни водачи по брой жертви не си получиха същото.....с малки изключения в Румъния и то само да сенилните дъртофелници.
.....
Неее не, те просто простовати млади момчета...
не ги съди строго... и тяхната не е лесна ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАхахах маркс, ще ми говори за терор и отрязани глави!!!
Че има ли по-големи терористи от комунягите, извърши доказано най-големият теракт в Европа до 11 септември 2002, като избиват стотици СОБСТВЕНИ граждани в ЦЪРКВА на ПОГРЕБЕНИЕ!
Нагли изроди.
Коментар
-
Ахахах маркс, ще ми говори за терор и отрязани глави!!!
Че има ли по-големи терористи от комунягите, извърши доказано най-големият теракт в света до 11 септември 2002, като избиват стотици СОБСТВЕНИ граждани в ЦЪРКВА на ПОГРЕБЕНИЕ!
Нагли изроди.Last edited by 4ervenasgan; 04.08.2015, 17:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеРодината на фашизма е Европа! А тов. Хитлер подпали Райхстага, обвини комунистите и беше направен за смях от Георги Димитров!
Що така сите демократи ви избива на фашизъм, чудна работа.... Що не вземеш да посетиш къщата музей на Вела Пеева и да ни разкажеш, Как убихте без присъда Вела Пеева, Как и отрязахте главата, Как бихте пленените партизани с отрязаната глава, как хвърляхте на Вела главата в тоалетната, Как не давахте на родителите на Вела да погребат тялото на дъщеря си без главата, за която взехте награда от 50000лв
Ех демократе, демократе!
Въпроса е в това, че тия окупации са бълнувания на тролове и фанатици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВъзможно най-пряко. Неспазване на нарежданията на окупационните власти и нарушаване на табу от страна на окупираните!
Бъчварова иска да знае кой стои зад НПО-тата в България
http://www.faktor.bg/novini/balgariy...balgariya.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеМи той "народа" едно време гласува демократично и за братчед ви гитлера, ама вие от 70 години не сте спрели да пищите, че фашисти ви се привиждат навсякъде и що не били избесени още.
Що така сите демократи ви избива на фашизъм, чудна работа.... Що не вземеш да посетиш къщата музей на Вела Пеева и да ни разкажеш, Как убихте без присъда Вела Пеева, Как и отрязахте главата, Как бихте пленените партизани с отрязаната глава, как хвърляхте на Вела главата в тоалетната, Как не давахте на родителите на Вела да погребат тялото на дъщеря си без главата, за която взехте награда от 50000лв
Ех демократе, демократе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕ па немаше ле фашисти с Гитлерот тогава ?
Али грешка пак се е получила ?
И си получиха заслуженото.
Лошото е, че братята им по идеология и техни водачи по брой жертви не си получиха същото.....с малки изключения в Румъния и то само да сенилните дъртофелници.
А трябваше да ги последват в отвъдното и бъдат забранени завинаги и навсякъде.
Ей ги сега, пребоядисаните кагебейци и десари са начело в посткомуняшките страни, като сесесере2 и неребе2
Коментар
Коментар