If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това е в твойта кратуна в мойта е окупация, жертвите са ти нападенията от съчинени "терористи", Франция, Белгия, Опръжия били доставени от България, не знам си още кви атентати в Лондон етц. ей ти ги жертвите .......... или пак нешо не съм ясен ???
От кой ше се пазиш с НАТО ???
тея на баба си ги разпраай като станат 700 тогаа пак заповядай
евтина не евтина НАТО окупира за мен тва е окупация за тебе ако искаш Американски негри да ни пердашат девойките насам натам аз не искам ...
това е в твойта кратуна в мойта е окупация, жертвите са ти нападенията от съчинени "терористи", Франция, Белгия, Опръжия били доставени от България, не знам си още кви атентати в Лондон етц. ей ти ги жертвите .......... или пак нешо не съм ясен ???
НАТО е военен блок за взаимопомощ, не е окупация.
Белия свят е в НАТО, България също.
През 2014 са прекарали 85 тона от САЩ в Германия. От същите гадни САЩ, дето не пускали хубавото немско злато.
тея на баба си ги разпраай като станат 700 тогаа пак заповядай
евтина не евтина НАТО окупира за мен тва е окупация за тебе ако искаш Американски негри да ни пердашат девойките насам натам аз не искам ...
Коментар