Много са ги подгряли мурзилките, явно Решетников иска да капитализира успеха в Гърция с масова офанзива... Много обиди, много заплахи...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеОлеле мамале.Кой е тоя цивилизования свят?Ми нали Русия си взе крим що не я нападнаха?Не е рекла не е взела цяла Украйна не ми се вярва да има смелчаци да я нападнат.Или може би ти и останалите пиндостанци у форума ще нападате?Смешен си.На Русия каквото и трябва си го взе 40 милиона мизерници не и трябват ще се наложи американците да ги хранят.
-нАдали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТе тия като чуят война и си представят превземане на територия с танки от страна на едните, докато другите тичат да месят хляб и да вадят сол... Смятат я в месеци за километър, както през ВСВ.. Живеят в 50те на 20ти век..
Колчо, я си стой у вас и си еж суджука на спокойствие, по добре светът да продължи да съществува, остави питката и солта, няма да те огрее.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАМА МНОГО ГЛУПОСТИ бе Колчо!
А на теб нали ти е ясно, че това което пишеш, ще означава ВОЙНА. Ама не с Украйна, а с цивилизования свят. Тотална, пълномащабна ВОЙНА...и бърз край за раша....може и за света, че квито са малоумници, не може да се разчита да приемат разгрома.
Та на путлерчето му е достатъчно да вкарва определен брой необозначени зелени човечета с танкове, градове и прочие техники, колкото да поддържа, така необходимият му горещ конфликт и да не дава шанс на Украйна и да помисли за НАТО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАМА МНОГО ГЛУПОСТИ бе Колчо!
А на теб нали ти е ясно, че това което пишеш, ще означава ВОЙНА. Ама не с Украйна, а с цивилизования свят. Тотална, пълномащабна ВОЙНА...и бърз край за раша....може и за света, че квито са малоумници, не може да се разчита да приемат разгрома.
Та на путлерчето му е достатъчно да вкарва определен брой необозначени зелени човечета с танкове, градове и прочие техники, колкото да поддържа, така необходимият му горещ конфликт и да не дава шанс на Украйна и да помисли за НАТО.
Колчо, я си стой у вас и си еж суджука на спокойствие, по добре светът да продължи да съществува, остави питката и солта, няма да те огрее.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПри цялото ми уважение Жей, ама МНОГО ГЛУПОСТИ БЕ !!!!
НАИСТИНА ли мислиш, че АКО Русия се сблъска с Украйна, фронтът, интензитета на бойните действия, използваното въоръжение, броя на войниците, биха изглеждали, като АТО-то ???
СТИГА ГЛУПОСТИ !!!
Ти, поне си разумен човек ... АКО (да не дава Господ) Русия НАИСТИНА встъпи във война с Украйна, при всичките "помощи и бисквити" от "приятелите" на Порошенко, Яценюк, Турчинов и прочее ПРЕДАТЕЛИ, руснаците ще са в Лвов (не в Киев), в рамките на месец, най-много два. Това, и на теб ти е ясно и наистина не разбирам, за какво пишеш подобни ГЛУПОСТИ ...
АМА МНОГО ГЛУПОСТИ бе Колчо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДа мацката е хубава но , такава мацка ти конкретно ще видиш през крив макарон ....
Нещо твърде много простотии си надрънкал , обикновенно обвиненията към други говорят за гузна съвест. Признаи си ще ти олекне , не изпускаи парата чрез обвинения на други хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПри цялото ми уважение Жей, ама МНОГО ГЛУПОСТИ БЕ !!!!
НАИСТИНА ли мислиш, че АКО Русия се сблъска с Украйна, фронтът, интензитета на бойните действия, използваното въоръжение, броя на войниците, биха изглеждали, като АТО-то ???
СТИГА ГЛУПОСТИ !!!
Ти, поне си разумен човек ... АКО (да не дава Господ) Русия НАИСТИНА встъпи във война с Украйна, при всичките "помощи и бисквити" от "приятелите" на Порошенко, Яценюк, Турчинов и прочее ПРЕДАТЕЛИ, руснаците ще са в Лвов (не в Киев), в рамките на месец, най-много два. Това, и на теб ти е ясно и наистина не разбирам, за какво пишеш подобни ГЛУПОСТИ ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldАми за разлика от тебе, не виря гъз като чуя името Путин и Кадиров, ама щом смяташ, че целия свят теб се е изпедерчил като теб, нямаш проблем да мислиш така
Аз пък предпочитам блондинки, но знам, че това не може да го разберешЗа вас Русия почва и свършва с рязяния чеп на Кадиров или Путин, но има и друг свят и друга Русия ама тя не ви е понятна
Нещо твърде много простотии си надрънкал , обикновенно обвиненията към други говорят за гузна съвест. Признаи си ще ти олекне , не изпускаи парата чрез обвинения на други хора.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение....
СТИГА ГЛУПОСТИ !!!
Ти, поне си разумен човек ... АКО (да не дава Господ) Русия НАИСТИНА встъпи във война с Украйна, при всичките "помощи и бисквити" от "приятелите" на Порошенко, Яценюк, Турчинов и прочее ПРЕДАТЕЛИ, руснаците ще са в Лвов (не в Киев), в рамките на месец, най-много два. Това, и на теб ти е ясно и наистина не разбирам, за какво пишеш подобни ГЛУПОСТИ ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАбе питах ама отговор не получих каква беше онази сложна диагноза, попитах гугъл, но той каза че не съществува такава диагноза, дали ще се сетиш да ми я обясниш
Ето какво е казал митрополит Кусев преди сто години:
,,Русофилството в България е стигнало до ИДИОТСТВО.''
Това за идиота, а шизофренията ви идва от колебанието между националната ви принадлежност, в твоя случай е тройна - роден в България, възхвалява Русия, НО НАЙ-ПОДЛО вади хляба си в къде .... Германия?!?!?!?!?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениети си 34790423% кавал, лизач на путински ануси!
трол шибан насран, преди конфликта с Украйна те нямаше!
лека нощ на всички, а русофилите да се гърчат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldАми за разлика от тебе, не виря гъз като чуя името Путин и Кадиров, ама щом смяташ, че целия свят теб се е изпедерчил като теб, нямаш проблем да мислиш така
Аз пък предпочитам блондинки, но знам, че това не може да го разберешЗа вас Русия почва и свършва с рязяния чеп на Кадиров или Путин, но има и друг свят и друга Русия ама тя не ви е понятна
Коментар
Коментар