IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много са ги подгряли мурзилките, явно Решетников иска да капитализира успеха в Гърция с масова офанзива... Много обиди, много заплахи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Олеле мамале.Кой е тоя цивилизования свят?Ми нали Русия си взе крим що не я нападнаха?Не е рекла не е взела цяла Украйна не ми се вярва да има смелчаци да я нападнат.Или може би ти и останалите пиндостанци у форума ще нападате?Смешен си.На Русия каквото и трябва си го взе 40 милиона мизерници не и трябват ще се наложи американците да ги хранят.
      А аз разделям "40-те милиона мизерници" от хунтата в Киев. За жалост, ще мине време, преди самите украинци да си свалят шоколадения "крал" и крадливата клика около него но...ще бъде късно. И ще търсят помощ от Русия. Ще си търсят газопроводните връзки и едно-друго-трето, и с носталгия ще си спомнят, кога Украйна беше космическа държава. Да, ама дали ще се върне миналото?
      -нАдали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        Те тия като чуят война и си представят превземане на територия с танки от страна на едните, докато другите тичат да месят хляб и да вадят сол... Смятат я в месеци за километър, както през ВСВ.. Живеят в 50те на 20ти век..

Колчо, я си стой у вас и си еж суджука на спокойствие, по добре светът да продължи да съществува, остави питката и солта, няма да те огрее.
        Пак не си разбрал.Ние като чуем война и си представяме как едно зелено човече ти чука на вратата на мазето влиза хваща те за яката преглежда те за въшки взима ти компютъра и те кани на ски в Сибир като те товари на първия влак.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          АМА МНОГО ГЛУПОСТИ бе Колчо!
          А на теб нали ти е ясно, че това което пишеш, ще означава ВОЙНА. Ама не с Украйна, а с цивилизования свят. Тотална, пълномащабна ВОЙНА...и бърз край за раша....може и за света, че квито са малоумници, не може да се разчита да приемат разгрома.
          Та на путлерчето му е достатъчно да вкарва определен брой необозначени зелени човечета с танкове, градове и прочие техники, колкото да поддържа, така необходимият му горещ конфликт и да не дава шанс на Украйна и да помисли за НАТО.
          Олеле мамале.Кой е тоя цивилизования свят?Ми нали Русия си взе крим що не я нападнаха?Не е рекла не е взела цяла Украйна не ми се вярва да има смелчаци да я нападнат.Или може би ти и останалите пиндостанци у форума ще нападате?Смешен си.На Русия каквото и трябва си го взе 40 милиона мизерници не и трябват ще се наложи американците да ги хранят.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            А на теб нали ти е ясно, че това което пишеш, ще означава ВОЙНА. Ама не с Украйна, а с цивилизования свят. Тотална, пълномащабна ВОЙНА...и бърз край за раша....може и за света, че квито са малоумници, не може да се разчита да приемат разгрома.
            Та на путлерчето му е достатъчно да вкарва определен брой необозначени зелени човечета с танкове, градове и прочие техники, колкото да поддържа, така необходимият му горещ конфликт и да не дава шанс на Украйна и да помисли за НАТО.
            Те тия като чуят война и си представят превземане на територия с танки от страна на едните, докато другите тичат да месят хляб и да вадят сол... Смятат я в месеци за километър, както през ВСВ.. Живеят в 50те на 20ти век..

Колчо, я си стой у вас и си еж суджука на спокойствие, по добре светът да продължи да съществува, остави питката и солта, няма да те огрее.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              При цялото ми уважение Жей, ама МНОГО ГЛУПОСТИ БЕ !!!!
              НАИСТИНА ли мислиш, че АКО Русия се сблъска с Украйна, фронтът, интензитета на бойните действия, използваното въоръжение, броя на войниците, биха изглеждали, като АТО-то ???
              СТИГА ГЛУПОСТИ !!!
              Ти, поне си разумен човек ... АКО (да не дава Господ) Русия НАИСТИНА встъпи във война с Украйна, при всичките "помощи и бисквити" от "приятелите" на Порошенко, Яценюк, Турчинов и прочее ПРЕДАТЕЛИ, руснаците ще са в Лвов (не в Киев), в рамките на месец, най-много два. Това, и на теб ти е ясно и наистина не разбирам, за какво пишеш подобни ГЛУПОСТИ ...

Коментар

• Какъв човек би посмял да каже, че Украйна не е във война с Русия? Що за перверзност и мерзост?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Да мацката е хубава но , такава мацка ти конкретно ще видиш през крив макарон ....

Нещо твърде много простотии си надрънкал , обикновенно обвиненията към други говорят за гузна съвест. Признаи си ще ти олекне , не изпускаи парата чрез обвинения на други хора.
                  Тази мацка е за нас дето обичаме руснаците и Русия за другите някоя дебела американска негърка или красавица англичанка с криви зъби и лош поглед

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    НАИСТИНА ли мислиш, че АКО Русия се сблъска с Украйна, фронтът, интензитета на бойните действия, използваното въоръжение, броя на войниците, биха изглеждали, като АТО-то ???
                    СТИГА ГЛУПОСТИ !!!
                    Ти, поне си разумен човек ... АКО (да не дава Господ) Русия НАИСТИНА встъпи във война с Украйна, при всичките "помощи и бисквити" от "приятелите" на Порошенко, Яценюк, Турчинов и прочее ПРЕДАТЕЛИ, руснаците ще са в Лвов (не в Киев), в рамките на месец, най-много два. Това, и на теб ти е ясно и наистина не разбирам, за какво пишеш подобни ГЛУПОСТИ ...
                    Коле какви са тия два три месеца бе?Тя кавалерията ще стигне по бързо.Ако Червената армия се намеси на следващия ден ще видим ония двамата педали в Киев оня с порнатия задник и другия очилат педерунгел как ги вадят от мазето и ги преглежат за въшки а пиндостанците ще мигат на парцали.Европата ще се е наакала от страх.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                      Ами за разлика от тебе, не виря гъз като чуя името Путин и Кадиров, ама щом смяташ, че целия свят теб се е изпедерчил като теб, нямаш проблем да мислиш така
                      Аз пък предпочитам блондинки, но знам, че това не може да го разбереш За вас Русия почва и свършва с рязяния чеп на Кадиров или Путин, но има и друг свят и друга Русия ама тя не ви е понятна

Да мацката е хубава но , такава мацка ти конкретно ще видиш през крив макарон ....

Нещо твърде много простотии си надрънкал , обикновенно обвиненията към други говорят за гузна съвест. Признаи си ще ти олекне , не изпускаи парата чрез обвинения на други хора.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Сега не е във война, така ли, Колчо? Снимки на убити да публикувам ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          ....
                          СТИГА ГЛУПОСТИ !!!
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Абе питах ама отговор не получих каква беше онази сложна диагноза, попитах гугъл, но той каза че не съществува такава диагноза, дали ще се сетиш да ми я обясниш
                            Идиот със шизофрения, кое не ти е ясно.
                            Ето какво е казал митрополит Кусев преди сто години:
                            ,,Русофилството в България е стигнало до ИДИОТСТВО.''

Това за идиота, а шизофренията ви идва от колебанието между националната ви принадлежност, в твоя случай е тройна - роден в България, възхвалява Русия, НО НАЙ-ПОДЛО вади хляба си в къде .... Германия?!?!?!?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              ти си 34790423% кавал, лизач на путински ануси!

трол шибан насран, преди конфликта с Украйна те нямаше!
                              лека нощ на всички, а русофилите да се гърчат!
                              Тука работата е за поп не за доктор.Некой требе да вика попа

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                                Ами за разлика от тебе, не виря гъз като чуя името Путин и Кадиров, ама щом смяташ, че целия свят теб се е изпедерчил като теб, нямаш проблем да мислиш така
                                Аз пък предпочитам блондинки, но знам, че това не може да го разбереш За вас Русия почва и свършва с рязяния чеп на Кадиров или Путин, но има и друг свят и друга Русия ама тя не ви е понятна

Джей тая мома на снимката я разбирам.Ашколсун

Коментар

Working...
                                X