При цялата военна мощ на Русия и при толкова потрошени милиарди, вече с участие и на редовна руска армия и офицери, не са напреднали от лятото насам никак - картата почти не е променена. Плъпнали са на юг, явно с идея да правят мост към Крим или нещо подобно, но са загубили в централната част на бойните действия - изгонени са от Славянск и околностите и само са разширили фронта. Гледах вчера къде са били сраженията, украинците са им дълбоко в тила и въобще е пълно мазало. Край границата има полуобградени украински части и се водят зверски боеве, но в същото време на километри навътре има други части, които се местят и режат явно комуникации на руснаците. А Путин уж за 3 дни щеше да стигне до Киев... Нещо дълбоко има сбъркано в цялата тази малоумна идея за война.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by Jay Gould; 29.01.2015, 03:07.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от ИмхотепОмразата е лош съветник.
А русия е адна досадна държава. Също като кварталния хулиган, ти му казваш че не го искаш в дома си, но той напира да влиза. Казваш им не щеме да търгуваме с теб, те ще правят вайна. Нещо много сбъркано има в тоя народ. Както каза един колега в една друга тема - ген, днк. ПП За Марков да поясня че е по простичък: ген е това когато бащата на детето е идиот, и детето е идиот.Имай предвид, че и там яко им промиват мозъка. Пропагандата и цензурата си е... мамата. Както и да е...
Резервите на Централната им банка са вече 379.4 млрд., а сега със спада на цените на петрола и разширението на фронта в Украйна, започват да се топят и все по-бързоhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеОбаче наистина ми се иска да видя как ще воюват Фори светулката, Марков, дори Гигов нали е бивш военен и другите, половината от които дори в казарма не са ходили - с кеф бих им дал по един шмайзер, ГРП ако искат и танк и бих ги мобилизирал да се бият срещу украинците или който искат.. Ми така де. Като са русофили патриоти, поне да го докажат на дела, а не само на плямпанеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеЯ какво са им спуснали на товарищите да изучават слабите места на врага ...
https://pbs.twimg.com/media/B8dcol_IAAMEvTR.jpg
Обаче наистина ми се иска да видя как ще воюват Фори светулката, Марков, дори Гигов нали е бивш военен и другите, половината от които дори в казарма не са ходили - с кеф бих им дал по един шмайзер, ГРП ако искат и танк и бих ги мобилизирал да се бият срещу украинците или който искат.. Ми така де. Като са русофили патриоти, поне да го докажат на дела, а не само на плямпанеhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Сега по празниците, имаше една група цигани, пет шест човека, напълниха душата ми!
Така играеха в ситен ритъм български хора и коледуваха!
А пари оставям на който свири на гайда или на кавал по улиците, а те в повечето случаи са цигани.
Между другото, на времето циганин се е казвало на всеки безимотен човек.
Човек без земя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеХм,аз защитавам родина, форума е само място за изява...
Сега излязох да си купя малко водка за да си допия и срещнах един клошар - циганин с фенерче на главата. Заради иновативното решение реших да му дам два лева. Човека явно му се е случвало и преди и ми пожела стократно да ми се връща, даже почна да ми разправя за сина си седмокласник. Мисълта ми беше , че е по-достойно да си като него отколкото на хранилка на НПО
Коментар
-
Товарищи, предлагам на вашето внимание вълненко за окопите ...
https://www.etsy.com/fr/listing/1520..._home_active_2Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеХм,аз защитавам родина...
Днес Киевската хунта обяви, че започва да набира армия от блогери да разпространявали истината по Интернет... хаха... Явно забраната на всички рускоезични тв канали, вестници и списания в Нуландистан не е достатъчно да се прикрие истината... Трябва армия от глупендеро-писачи и пиндо-лизачи... хаха... Пъъъъъълни нестастници... Координационен център за блогери... хаха... Министирството на истината .... хаха... класика.
Украина планирует создать "интернет-армию" блогеров-"правдорубов"
Министр информационной политики Украины Юрий Стець заявил о планах создать координационный центр блогеров, передает ТАСС со ссылкой на телеканал "24".. Данная структура, по его мнению, могла бы распространять "правдивую информацию о ситуации на востоке страны или опровергать ложные новости".
"Донести правдивую информацию тем, кто общается в интернете, для этого не нужны боты или тролли. Тот, кто пользуется соцсетями не первый день, видит это и понимает. Для этого надо объединить авторитетных людей в соцсетях и они расскажут правду всем, кто их читает", - заявил Стець.
Он не уточнил точное количество блогеров, необходимых для реализации этого проекта. "Чем больше - тем лучше. Они станут интернет-армией Украины", - добавил Стець.
В ноябре МВД Украины заявляло о необходимости блокировать в интернете доступ к информации из России, и в этом вопросе Киев надеется на помощь Вашингтона.
http://www.nakanune.ru/news/2015/1/28/22385332/Last edited by Forex Master; 29.01.2015, 00:10.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМайко мила, Волен ше ходи по шумата....или ще оглави радио в Москва и ще заеме пост в Коминтерна...
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеох, ох... Наистина НПО простетата сте за хапчета... хаха... Намерил си кауза в живота да защитава... форум... хаха... Баси малоумието...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеох, ох... Наистина НПО простетата сте за хапчета... хаха... Намерил си кауза в живота да защитава... форум... хаха... Баси малоумието...
Други пък, защитават матушки, въпрос на избор и предопределеност (примерно един Макс, заслужава някакво уважение по белег предопределеност), но виж мотивацията на други, при които липсва тази предопределеност (произход), е ликинко съмнителна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениетова бил единствения форум, който още не успяват да превземат...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар