IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
    През октомври 2014г. в Русия производството на бензол е намаляло спрямо октомври 2013г. с около 10,9 %.
    Ийй..
    Интригуващо!!!
    Може ли да попитам?
    Интересува ме производството на клечки за зъби в Раша.
    Нещо да споделиш в повече от достъпната ни литература, че е важно.
    Ако не е прекалено, ще помоля в обеми, проценти и цени по периоди от ... Ъъъъ...
    Айде да е само за путиновия, да не създавам много големи динамични редове из форума.
    А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
      Прогнозата на Виктор Воронков е, че ако през следващите две години бъде сменен лидерът в Русия, това ще се дължи не на социалната активност на обществото, а на някой олигархичен дворцов преврат. "В момента от кризата най-много страда не народът, който дори не разбира в каква дупка е попаднал, а едрият бизнес, губещ милиарди долари. Затова тази безотговорна авантюристична външна политика трябва да бъде прекратена. Това няма как да стане, ако не се махне Путин." При това превратът, който ще бъде иницииран от олигарсите, може да бъде само в демократична посока, защото те имат нужда от открит и свободен пазар, смята Воронков. Което обаче ще означава, че демокрацията в Русия за пореден път ще бъде спусната отгоре, в отговор на изискванията на елита, а не на обществото, констатира социологът.
      Това звездите сигурно са ти го нашепнали

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Ми трябва и некой курс да направиш между писанията, пари си требват

Исках да кажа требат
        хои напраи си ти некой общообразователен мене ми не требе .....

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
          Прогнозата на Виктор Воронков е, че ако през следващите две години бъде сменен лидерът в Русия, това ще се дължи не на социалната активност на обществото, а на някой олигархичен дворцов преврат.
          ..................
          При това превратът, който ще бъде иницииран от олигарсите, може да бъде само в демократична посока, защото те имат нужда от открит и свободен пазар, смята Воронков. Което обаче ще означава, че демокрацията в Русия за пореден път ще бъде спусната отгоре, в отговор на изискванията на елита, а не на обществото, констатира социологът.
          Баф маа му... и социолога...
          Най-мъ притесни последното изречение, дето на Русия ще и спускат демокрацията отгоре. Не за друго, а зарад Аврора, Ленин, Троцки, Сталин, Хрущчов, Брежнев, Горбачов, Елцин, Путин....
          И вся остальная.
          Няма да ръгам у този ред ни Александър II, ни кретена Александър III.
          Що превратът ще бъде демократичен, при този историчен ред не ми е ясно, ма ми е тъжно за руснаците, за социолозите им и за местните им цитатори.
          Голема дупка е Воронков, да споделя. Мисловна и футурологична.
          Не знам що ни занимаватe с таз' мисловна яма.
          А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
            ммм не знам аз попиша малко па поспра да си взема глътка въздух, но чичо ти dreifusс се опитва да ни убеди, че в Америка е месен па обесен и мед и масло тече от чушмата им ..... само няма кой да му се върже .....
            Ми трябва и некой курс да направиш между писанията, пари си требват

Исках да кажа требат
            Last edited by Имхотеп; 23.12.2014, 21:22. Причина: заради правописна грешка :)
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Ми просто ме кефите кат вземете да пишете с комсомолски плам , пардон с със скаутски плам и да громите Путя и Русия.
              ммм не знам аз попиша малко па поспра да си взема глътка въздух, но чичо ти dreifusс се опитва да ни убеди, че в Америка е месен па обесен и мед и масло тече от чушмата им ..... само няма кой да му се върже .....

Коментар

Ми просто ме кефите кат вземете да пишете с комсомолски плам , пардон с със скаутски плам и да громите Путя и Русия.

Как точно разбра че Русия е в рецесия ....или и ти кат бота си броил главите едър рогат добитък в рашата.....
                С драскане на глупости, както и останалите никчета-форумни инвеститори...

Коментар

• draifuss

На олигархията и е ясно че смяната на Путин няма да отмени или облекчи страданията, митичната олигархия притежава огромни дългове вече а не е натрупала пари и да ги е дала в заем. Олигархията я устройва дълговете да бъдат изтрити.Путин е нейн представител и защитава нейните интереси ! Става въпрос за чонек на който двете му яхти струват над 1.5 милиарда долара.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• ссср

Прогнозата на Виктор Воронков е, че ако през следващите две години бъде сменен лидерът в Русия, това ще се дължи не на социалната активност на обществото, а на някой олигархичен дворцов преврат. "В момента от кризата най-много страда не народът, който дори не разбира в каква дупка е попаднал, а едрият бизнес, губещ милиарди долари. Затова тази безотговорна авантюристична външна политика трябва да бъде прекратена. Това няма как да стане, ако не се махне Путин." При това превратът, който ще бъде иницииран от олигарсите, може да бъде само в демократична посока, защото те имат нужда от открит и свободен пазар, смята Воронков. Което обаче ще означава, че демокрацията в Русия за пореден път ще бъде спусната отгоре, в отговор на изискванията на елита, а не на обществото, констатира социологът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                      Русия задълбава рецесията, щатите правят рекорди на борсата...
                      Ти за кво се бориш точно????

Как точно разбра че Русия е в рецесия ....или и ти кат бота си броил главите едър рогат добитък в рашата.....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ти пък от де имаш Рубли бе.....НПО да не взеха да ви плащат в тая валута
                        Русия задълбава рецесията, щатите правят рекорди на борсата...
                        Ти за кво се бориш точно????

Коментар

• В края на октомври 2014г. в Русия броят на едрия рогат добитък е намалял спрямо края на октомври 2013г. с около 1,9 %.
                          Last edited by the money-maker; 23.12.2014, 18:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                            През октомври 2014г. броят на безработните в Русия се е увеличил спрямо август 2014г. с около 207 000 души.
                            През ноември 2014г. броят на безработните в Русия се е увеличил спрямо август 2014г. с около 273 000 души.

Коментар

• През октомври 2014г. в Русия производството на бензол е намаляло спрямо октомври 2013г. с около 10,9 %.

Коментар

Еи тоя малоумен бот ме кефи........тва верно ли преди малко 90 рубли било щото сега е към 55.

Ма наистина бая народ по форекса пиши на умрело сега.

Само Равновеско е на печалба, просто щото скъсяваше само на демото

Коментар

Working...
                                X