IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Понеже никой руснак не вярва на властта и конкретно Путин, всяка рубла се обръща в долари.

Недостига на рубли води и до покачване на лихвите.
    те тука те си се объркал малко и то не малко, а много ....
    кат не стигат рублите ше си напечатат и ше смъкнат лихвите, няма да ги вдигат ....
    както праат твойте пичове оттатък блатото и швайцерите и европейците и японците и англичаните, всички печатници са на max ....
    Last edited by michaelis; 24.12.2014, 10:53.

Коментар

• По-интересно е друго. Русия води рестриктивна икономическа политика при условие, че сега са в началото на кризата. Това допълнително ще им срути икономиката. Понеже никой руснак не вярва на властта и конкретно Путин, всяка рубла се обръща в долари. Поради това централната банка свива количеството рубли в обръщение. Вероятно към 1 януари ще са с намаление на паричната маса в рубли на годишна база. Това е направо катастрофално за икономиката. Недостига на рубли води и до покачване на лихвите. Овърнайт е 24 процента. Това води до лека стабилизация на курса на рублата на цената на изгубени резерви и срив в самата икономика. Сякаш държавата е решила да предизвика двуцифрен срив в БВП за да се избегне голяма обезценка на валутата.
      http://www.cbr.ru/eng/hd_base/default.aspx?PrtID=ruonia
      Проблема идва от липсата на доверие в руската икономика. Двуцифреният спад на БВП няма да доведе до неговото покачване.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker
        Цената на обикновените акции на Сбербанк вече не е 54 руски рубли. Преди малко акциите се търгуваха по 52,75 руски рубли. Весела Коледа.
        Аи стига бе .....поредния безценен пост от теб
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
          Аз пък съм се зарекъл да чукам Джулия Робъртс
          Шом Равновесния твърди че пичели на демо , начи и ти ша се добереш до Джулия Робъртс.

Та в тоя светъл ден дан мъ забравиш, викни ме да помагам.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
            Ийй..
            Интригуващо!!!
            Може ли да попитам?
            Интересува ме производството на клечки за зъби в Раша.
            Нещо да споделиш в повече от достъпната ни литература, че е важно.
            Ако не е прекалено, ще помоля в обеми, проценти и цени по периоди от ... Ъъъъ...
            Айде да е само за путиновия, да не създавам много големи динамични редове из форума.
            отг нема получиш, еле па ку чекаш източник и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Аз съм се зарекъл че нито една голяма криза не трябва да има без да спечеля от нея Руската за сега е голяма работа
              хапчетата, пиеш ли си ги?

Коментар

• Явно положението в Русия става сериозно руплата я пребиха от бой........

гледайте тука http://vbox7.com/play:ea1eaed70b

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                  Дори и най-големите руски тролове и мурзилки тук нямат рубли или акции от руски компании.
                  кой ти каа, че немаме и защо требе да се фалиме, че имаме. ей прескочи отатък трапа в NYSE и погледни даже кат падаше онова RSXJ и единия ревеше, че немал да си купи още ..... ти си купи нешо ентелегентно като APPL, GOOG, FB ей тез благини си вземи .... остай ни нас тука тъпаците

Коментар

Tи си мръсен спекулант, не долна мурзилка.
                    Аз съм се зарекъл че нито една голяма криза не трябва да има без да спечеля от нея Руската за сега е голяма работа

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Аз в момента имам акции от руски компании Ама ще ги продам скоро
                      Tи си мръсен спекулант, не долна мурзилка.
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Дори и най-големите руски тролове и мурзилки тук нямат рубли или акции от руски компании.
                        Аз в момента имам акции от руски компании Ама ще ги продам скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker
                          Днес обикновените акции на руската банка Сбербанк се търгуваха в края на борсовата търговия за 54 руски рубли за 1 акция. Преди 1 година същите акции са се търгували на нива около 102 руски рубли за 1 акция. Ако някой преди 1 година е сменил щатски долари за руски рубли и с рублите е купил акции на Сбербанк и ако днес е продал акциите си от Сбербанк и си е сменил рублите за щатски долари, то в крайна сметка от първоначалната инвестиция са му останали само около 1/3 от парите, а останалите 2/3 са се изпарили заради спада на цените на акциите и заради спада на курса на рублата. Сбербанк е най-голямата търговска банка в Русия. А вие продадохте ли си акциите от руските компании?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                            хои напраи си ти некой общообразователен мене ми не требе .....
                            Aма не теб образование ти не требе, аз говорех за курс до централна гара например,

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                              ммм не знам аз попиша малко па поспра да си взема глътка въздух, но чичо ти dreifusс се опитва да ни убеди, че в Америка е месен па обесен и мед и масло тече от чушмата им ..... само няма кой да му се върже .....
                              Да ама друже драйфус, предизвика 5 отговора с тая дивотия

Най добрия хор на планетата, според Венсан Никло
                              Хор МВД поет песню Ameno
                              https://www.youtube.com/watch?v=jclLq0rxNs4

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                                лидерът в Русия.
                                Друже драйфус, успях да прочета бълвоча от квалификации и безсмислени оценки без да се издрайфам...

Не знам за лидерът на Русия, но имам препоръка за лидерът на Пиндостан: Вдига санкциите, Пада на колене и Моли за милост

Коментар

Working...
                                X