IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Изхода е отписване на лоши инвестиции от страна на BP.
    Рискували са и са загубили. Интересно до 2013 какви са им печалбите?
    Това е частна компания, не е Европа. Ако има косвено отражение върху джоба на европееца, макар че няма как да стане, то то е едно оправдано и струващо си отражение.
    Ако си забелязал руските борсови индекси падат с по 3-4 процента на ден.Да не стане
    така накрая ,че Европа да се хвърли да спасява рублата ,ще бъде голям цирк.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      За 2014 г" Бритиш Петролиюм" е загубил 750 милиона долара от участието си в
      "Роснефт",за 2015 очакват нова загуба и какъв е изхода според теб?
      Изхода е отписване на лоши инвестиции от страна на BP.
      Рискували са и са загубили. Интересно до 2013 какви са им печалбите?
      Това е частна компания, не е Европа. Ако има косвено отражение върху джоба на европееца, макар че няма как да стане, то то е едно оправдано и струващо си отражение.

Коментар

какъв е изхода според теб?
        Лесен- ЕЦБ купува боклуци от банките за 1000 млрд. евро и готово, а Русия какво ще прави при спад на доходите с 80 % да кажем?

Коментар

Сега, дай да уточним.
          Купува или национализира?
          Ако национализира, щяхме да чуем как му стискат топките още по яко.
          Ако купува, с рубли ли купува, в рубли ли са оценени активите и на кого са активите?
          Защо се продават?
          Какво точно е купил?
          За 2014 г" Бритиш Петролиюм" е загубил 750 милиона долара от участието си в
          "Роснефт",за 2015 очакват нова загуба и какъв е изхода според теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
            Както казваше един мой познат...целта на комонистите е да ви излъжат... и те пак ви излъгаха. Каква е официалната руска статистика за емиграцията. През периода 1.01.2014г. - 1.11.2014г. от Русия в САЩ са емигрирали 1583 души, а от САЩ в Русия 773 души ( в това число основно се включват руснаци, които са емигрирали в САЩ но после решават да се върнат да живеят в Русия. В това число има доста възрастни руснаци, които получават пенсия от САЩ и с тези долари преживяват някак в Русия).
            През периода 1.01.2013г. - 1.11.2013г. от Русия в Сащ са емигрирали 1259 души, а от Сащ в Русия 857 души. Това, което писах за 2014г. важи и за 2013г. тоест някои руснаци, които са емигрирали в САЩ са се върнали, но броя на емигриралите в САЩ е много по-голям от тези които са се върнали.
            За цялата 2013г. от Русия в САЩ са емигрирали 1485 души, а от САЩ в Русия 954 души. Това е официалната руска статистика. Само, че статистиката на другите държави за емиграцията доста се различава от тази на Русия и според статистиките на другите държави емиграцията от Русия към други държави обикновено е доста по-голяма от това което дава Росстат. Ако руснаците можежа свободно да пътуват без визи за САЩ, то тогава емиграцията от Русия към САЩ би била доста по-голяма.
            Според данни от САЩ, през 2012г. 9969 души от Русия са получили така наречената зелена карта (legal permanent resident status) за постоянно пребиваващи в САЩ. За последните 10 години най-малкия броя граждани на Русия получили за 1 година зелена карта е през 2010г. - 6718 души. Както виждате данните на Русия за емиграцията от Русия в САЩ се различават много от данните на САЩ. Естествено е, че данните на САЩ за емиграцията от граждани на Русия в САЩ са по-точни. Видно е, че броя на емигрантите, които годишно емигрират от Русия в САЩ се различава в пъти според различните статистики.
            Last edited by Rainman; 06.01.2015, 13:41.

Коментар

Често казано ви се чудя на акъла като чета как оправяте светът и в частност Русия.
              Колко загуби търпи Европа от нарушеният стокообмен с Русия? Това е нищо пред загубата
              на капитали и бизнес вложени в Руската икономика.В момента тези милиярди ако
              не и трилиони вложени там в момента струват копейки и Путин си ги купува на килограм.Преди година бях изразил мнение,че Путин ще национализира дяловете
              на западни компании вложили в Русия.Сега ги изкупува без пари и колкото по-вече
              пада рублата,толкова по-лесно му става.От цялата тази щуротия ще пострада
              обикновения руснак,но когато се нормализира работата бързо ще си върне
              стандарта защото имат ресурси,а Европа ще духа супата.Германия и франция
              взеха вече да се блещят на каубоите.
              ++++++11111111111
              Eй, имало и мислещи и правилно оценящи нещата хора тук.
              Поздравления колега за поста.
              Печеливши са САЩ.
              Засега.
              Винаги идва Видьов ден:-)
              Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Предната седмица пак накупи активи с 20милиярда по евтино.
                Сега, дай да уточним.
                Купува или национализира?
                Ако национализира, щяхме да чуем как му стискат топките още по яко.
                Ако купува, с рубли ли купува, в рубли ли са оценени активите и на кого са активите?
                Защо се продават?
                Какво точно е купил?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Дълъг си EURRUB ?
                  Не много, но съм ядосан,във важни моменти греша
                  Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

Често казано ви се чудя на акъла като чета как оправяте светът и в частност Русия.
                    Колко загуби търпи Европа от нарушеният стокообмен с Русия? Това е нищо пред загубата
                    не и трилиони вложени там в момента струват копейки и Путин си ги купува на килограм.Преди година бях изразил мнение,че Путин ще национализира дяловете
                    Именно.
                    Там нАпъна е точно по джоба на средния клас. Които са свикнали да ходят на ски във Франция, на море в Испания, нова кола, ипотека и прочее...
                    Те са най-пострадали и на тях се "разчита" да излязат на улицата.
                    На държавно ниво, Русия проблеми с петрола няма.
                    Относно врътката със събарянета на цените на акциите и изкупуването им, - чето го и аз, ама не съм видял конкретика по емисии и дялови участия. Преди и след.
                    Иначе, изглежда красиво. Да изклатиш играчите на собствения им спорт...
                    От цялата работа, най-много ме учудва липсата на каквато и да било позиция от страна на гейропейцте. Почти целокупно. Тия, дето ся са на влас (Меркел, Оланд и прочее плужеци) как си ги престаат идните избори ? Мани ги русняците - фалирали, кръвожадни комунисти, умрела работа.
                    Ама тия, водят откровенна политика срещу икономиките на собствените си народи ????
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Искаш да кажеш, че Европа - страната от икономическия конфликт, която налага санкциите, ги е сметнала така, че да не може да си ги позволи, а същевременно Русия излиза на печалба от тях? Санкциите носят печалби на Русия, това ли казваш?
                      Значи в момента Русия не е в колабс, а е в ситуация да избира кой по напред западен капитал да придобие??? Това ли обясняваш? Е, извинявай, но ми е смешно.
                      Предната седмица пак накупи активи с 20милиярда по евтино.

Коментар

Искаш да кажеш, че Европа - страната от икономическия конфликт, която налага санкциите, ги е сметнала така, че да не може да си ги позволи, а същевременно Русия излиза на печалба от тях? Санкциите носят печалби на Русия, това ли казваш?
                        Значи в момента Русия не е в колабс, а е в ситуация да избира кой по напред западен капитал да придобие??? Това ли обясняваш? Е, извинявай, но ми е смешно.

Коментар

• Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнение
                          На загуба съм
                          Дълъг си EURRUB ?
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Страна, която не може да произведе и белачка за краставици, с какви очи дава определения кой е свръх икономика и кой не е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              на колко си скъсил ?
                              На загуба съм
                              Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнение
                                руплата стана 75.74 за ойрото.http://http://www.bloomberg.com/quote/EURRUB:CUR
                                на колко си скъсил ?

Коментар

Working...
                                X