IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    ИСТИНАТА обаче е ЕДНА...
    Така е, поради което в крайна сметка Кремълският фашист ще загуби!
    Лъжите му вече са явни за всички...

Виждам някои положителни тенденции, като например очертаващата се промяна в Унгария - това пипалце на джуджето май скоро ще бъде резнато...

Вчерашното изявление на ЕК за предстоящо преразглеждане на енергиините взаимоотношения с Путлеристан...

Кремъл ще му се види тесен на малоумника...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      То се вижда, каква сила сте - има няма 15 олигофрена с тениски на Чегобара и знамена на разни терористични организации...
      Ти клипа гледа ли го уважаема Гъбо? Или главицата ти е толкова добре заклещена в задните части на чичо Сам, че излиза само за да хапне и да глътне чист въздух?

ЦЕЛИЯТ СВЯТ вижда лицемерието, кражбите и убийствата на краварите. ТИ и останалите НПОП сте СЪУЧАСТНИЦИ в тези убийства. ТИ убиваш жени и деца по цял свят, със своята жалка клавиатура.

Гнусно е дори да контактува човек с вас. Червеи на заплата !

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
        Остави реакцията на немеца, виж как се хили публиката зад него. Хората там също не са дебили и виждат в какъв геноцид ги въвличат краварите. Да не говорим за икономическите ползи от цялата "демократична" операция в Украйна.
        О да. Ползите от преврата, ще се виждат все по-ясно, а и ще се усилват с постоянно. Дори и най-изтрещелите фашисти зачна да им просветва, какво направиха с бившата си държава.
        То, до къде го добутаха с влизането в ЕС ? Почнаха ли преговорите ???
        ГЛУПАЦИ !!!
        Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
        Идва времето, в което ще подгоним с вили и факли всички НПОП, предатели и пр. измет из целия свят. Виждам го в настроенията на хората почти навсякъде където съм пътувал.
        даммм ... всяко нещо с времето си...
        ИСТИНАТА обаче е ЕДНА...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          То се вижда, каква сила сте - има няма 15 олигофрена с тениски на Чегобара и знамена на разни терористични организации...
          аз нямам фанелки на САЩ и на Англията нито на създадените от тях арабели, ако ти имаш не знам ....... други терористични организации не познавам ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
            Остави реакцията на немеца, виж как се хили публиката зад него. Хората там също не са дебили и виждат в какъв геноцид ги въвличат краварите. Да не говорим за икономическите ползи от цялата "демократична" операция в Украйна.

Идва времето, в което ще подгоним с вили и факли всички НПОП, предатели и пр. измет из целия свят. Виждам го в настроенията на хората почти навсякъде където съм пътувал.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              ей тука един лек "скандал" по австрийската телевизия

Dirk Müller bei PULS 4 - 24.11.2014
              https://www.youtube.com/watch?v=boD0T2ioq9c

особено мин. 3.55 където единия кухъл казва, че Америка нямала интереси в Украйна и реакцията на германеца кърти мивки .....

кой не разбира западния немски има го някъде и на руски ......

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Зарежи тези глупости, САЩ никога няма да ги нападне.Не ги нападна когато бяха в икономическа и държавна разруха та сега ли ?
                По добре някой друг да свърши черната работа, от колкото се да си цапат ръцете!!

Коментар

• ей тука един лек "скандал" по австрийската телевизия

Dirk Müller bei PULS 4 - 24.11.2014
                  https://www.youtube.com/watch?v=boD0T2ioq9c

особено мин. 3.55 където единия кухъл казва, че Америка нямала интереси в Украйна и реакцията на германеца кърти мивки .....

кой не разбира западния немски има го някъде и на руски ......

Коментар

• Бедният landlord

Зарежи тези глупости, САЩ никога няма да ги нападне.Не ги нападна когато бяха в икономическа и държавна разруха та сега ли ?
                    Last edited by supertrader; 22.02.2015, 23:13.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• ВРЕМЯ ПРИШЛО!!!

https://www.youtube.com/watch?v=JV00oMoAMWY

Мобилизирайте се!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                        Mи нали ти казах вече, не помниш ли повече от три дена?

Руски военни, които след това геройски бързо напуснаха Украйна и се върнаха в империята на Злото.

Питай ся нещо друго.
                        Кажи кой свали боинга за четри дена ?
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Имхотеп

За 6-7 долара за барел нещо ?
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                            Я кажи кой свали боинга?
                            Mи нали ти казах вече, не помниш ли повече от три дена?

Руски военни, които след това геройски бързо напуснаха Украйна и се върнаха в империята на Злото.

Питай ся нещо друго.
                            Last edited by Имхотеп; 22.02.2015, 20:26.
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                              Mи айде и вие се напънете малко де, няма само аз
                              Я кажи кой свали боинга?
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                                А картинка за петрол 40 и 20 долара, няма ли?
                                Mи айде и вие се напънете малко де, няма само аз
                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X