Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАко обичаш разкарай го тоя тъпанар.Не е ясно за каква служба се натяга.
Само го послушай, ако иамш търпение!
Ебати срама за пловдивската математическа!
Тоя и за готвач на става!
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеАбе, Лордов, тя и Украйна е славянска, че и православна. Нея ко да я правим ?
Ай наздраве между другото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеТо ясно защо си го пуснал линка на руски.
Добре де, ето малко резултати: за 2012 гдп е 2017, за 2013 е 2097, за 2014 се очаква да е 2057. Съжалявам ама в усд.
За 2014 са очаквания отнакъм септември. Е, двойния спад на петрола не е отразен.
Та (Марков), какво казват в Свищов за изчестеното валутно влияние, и как докарват ръст от 1.5%?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениелинка аз съм го пуснал / не разбирам в чия компания ме слагате / и то нарочно на руски.
а вие четете ли какво пишете преди да публикувате ?
Добре де, ето малко резултати: за 2012 гдп е 2017, за 2013 е 2097, за 2014 се очаква да е 2057. Съжалявам ама в усд.
За 2014 са очаквания отнакъм септември. Е, двойния спад на петрола не е отразен.
Та (Марков), какво казват в Свищов за изчестеното валутно влияние, и как докарват ръст от 1.5%?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеБелият дом обмисля идеята за нови санкции срещу Русия заради продължаващата намеса на Кремъл в ситуацията в Източна Украйна въпреки обявеното примирие, съобщи Джон Кери, цитиран от "Вашингтон пост". http://www.washingtonpost.com/world/...35c_story.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениелинка аз съм го пуснал / не разбирам в чия компания ме слагате / и то нарочно на руски.
а вие четете ли какво пишете преди да публикувате ?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеРусия срещу света – Кремъл губи отново войната, САЩ са предизвестеният победител
22/02/15 11:56
В империята на Путин всяка година 70 хил. умират от препиване, страната има евтини ресурси и работна ръка, но няма технологии
Светлозар Гледачев, финансов анализатор...........
........................
Аз не съм русофоб, напротив,харесвам руската литература, изкуство, таланта, но никой не одобрява насилието над личността в една феодално имперска система. За всеки трябва да е ясно на къде върви светът. А той е към разпад на Русия, дори тя си помага, защото е империя, от 19-и век с тоталитарни, царистки методи на управление и най-важното не конкурентна, изостанала и ресурсна икономика. Колос на глинени крака. Да, тя е велика сила, но докога? Всички империи рухват, защото са не конкурентни и се свиват до реалния си икономически потенциал. Британската Империя е била по-голяма, нейни са били САЩ, Канада, Австралия, Индия, Пакистан, ЮАР, и десетки други страни. Сега е богата , но сравнена с преди е малка държава. Същото е и с Австро-Унгария, Испания, Франция, а също и донякъде Холандия, Белгия, Германия. Все колониални империи и държави. Сега са малки и богати, но не заради ресурсите си, а заради хората, знанието, техниката и технологията. И с Русия ще стане същото, по-бързо или по-бавно. Няма такава държава която да издържи да изнася ресурси, а да внася стоки за бита и лукса, коли, телевизори, компютри и т.н А утре петролът може вече да не е ресурс. Тогава какво ще произвежда и продава Русия? Само армията ли ще е нейната сила? Ако иска САЩ, може да разори Русия за кратко време. Как? Като намали цените на петрола, както го е правила и преди, не пазарно, а с политическо влияние. Някои прогнози са за падане до 20$. Това значи по-малко приходи, което ще доведе до зараждане на недоволство сред народа. 1$ спад на цената на петрола води до над 1 милиард $ загуба!
От началото на окупацията на Крим петролът непрекъснато пада. Обикновено при заплаха от конфликти се вдига. Защо ли става обратно на пазарната логика? Себестойността на руския петрол е около 80$. Армията иска заплати, хората също и като няма приходи? И сега руснаците се радват на нисък и спадащ през последните години преди украинската криза, а за 2015 прогнозата е за 5.5% и висока инфлация - 15% Бягат чужди и руски инвеститори от страната. Борсите в Европа не забелязаха проблемите в Украйна, но руската се срина, както и рублата. Русия може да бъде победена, но не трябва да се разпада безконтролно, защото притиснатия до стената човек е
озверял и първосигнален,а това може да значи война последната за земята. Точно такова е моментното положение. Много българи се прехласват по руската военна машина. Как стоят там нещата? Тя по всички показатели е втора военна сила. Отделя всяка година 64 милиарда $, но САЩ заделя 689.5 милиарда $ или близо 11 пъти повече. Самолетите са в съотношение 15 253 към 4 498 за САЩ. Във всички военни сравнения Русия отстъпва, като самолетоносачи, и др. Но най-вече в техниката и технологиите. Само грубата военна сила е горе долу равна, но в съвременния свят през 21 век, са важни технологиите. САЩ не само, че са жандарм на света, но и военният им бюджет е равен на сбора на всички останали 9 страни в топ 10 по въоръжение. А Русия е изправена срещу целия свят. Дори в това няма база за сравнение. Единственото нещо което плаши е 15 000 официални ядрени бойно глави. А колко са не официални? Аз не казвам, че това е добро, а какво е съотношението на силите. В една война калашниците не решават проблема. Но ще има ли война? Не. Защото това ще .....повече на ... http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-...pobeditel.html
Коментар
-
линка аз съм го пуснал / не разбирам в чия компания ме слагате / и то нарочно на руски.
а вие четете ли какво пишете преди да публикувате ?
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеВие земете да се синхринизирате поне,
Поне си четете линковете които пускате.
Ама хайде де, дай да видим, какъв е бил ръста им през 2013, и какъв 2014.
Не смятай в омразни нищо не струващи долари, ами например в евро. Или в юани, валутата на "другарите"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАма хайде де, дай да видим, какъв е бил ръста им през 2013, и какъв 2014.
Не смятай в омразни нищо не струващи долари, ами например в евро. Или в юани, валутата на "другарите"Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИзвинявам се,но какво образование имаш....
Коментар
-
Вие земете да се синхринизирате поне,
Поне си четете линковете които пускате.
Ама хайде де, дай да видим, какъв е бил ръста им през 2013, и какъв 2014.
Не смятай в омразни нищо не струващи долари, ами например в евро. Или в юани, валутата на "другарите"Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеA теб специално теб, какво те касае?
Но ще подскажа: не е масковско и не е от вии Карл Маркс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЯ марков покажи на какво са ви учили в Свищов, изчисти влиянието на валутните курсове за 2013 и за 2014 на раша. После го направи за да речем България.
За да има сравнимост на данните за различните години и между различните страни има разработена световна методология за изчисляване на БВП , като една от целите и е да се елиминират влиянията породени от колебанията на валутните курсове и колебанията в ценовите равнища на стоките и услугите.Last edited by markov; 22.02.2015, 18:32.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар