IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
    Няма страна която да е имунизирана срещу кризи.
    При едни по-често, при други по- рядко.
    Едни си причиняват кризите сами, на други ими ги причиняват едни загрижени за демокрациите по света чичковци.
    А чичковците, че ще си докарат армагедона сами е просто въпрос на време:-)
    Как ще стане ли?
    Ето един вероятен вариант, от къде може да тръгне домино ефект с колосални последици:-)
    http://theeconomiccollapseblog.com/a...to-derivatives
    Още един линк които корелира с горния по един или друг начин.
    http://aftershock.su/?q=node/279067
    Финансовите оръжия на САЩ за поразяване на други страни в един момент ще се обърнат срущу тях.
    Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Русия има своеобразен модел на демокрация но, определено, Е демокрация. А примерите приведох, за да се убедиш: Разцветът се определя от фактори извън политизацията и идеологемните щампи. Вярваш или не, факт. Разбира се, желая ти добър живот
      Няма нищо такова като руска демокрация. Русия има газ, върхушката смуче пари, а народа гладува. Колхоз.

Коментар

• Русия има своеобразен модел на демокрация но, определено, Е демокрация. А примерите приведох, за да се убедиш: Разцветът се определя от фактори извън политизацията и идеологемните щампи. Вярваш или не, факт. Разбира се, желая ти добър живот

Коментар

• Моля, придържайте се към темата.
          रादोस्त

Коментар

• 1.Древна Персия
            2.Древен Египет.
            3.Римската империя.
            4.Китай.
            5.Робовладелска Елада.

...Е да де!
            Ти искаш да се върнем няколко хилядолетия назад ли? То това се случва с раша в момента, но на мен лично не ми се живее, като илот от Елада или древен персиец, шумер или египтянин...колкото и идеята да ми вдигнат пирамида/мавзолей да изглежда примамлива, според теб

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Ето, че сам си си отговорил на тъпизма. НЕ БИ МОГЪЛ ДА БЪДЕШ.
              А защо? Не ти го побира акъла, как може да бъдеш такъв идиот, като хитлер или путлер нали?
              И за обедняването на населението си ОК виждам. Абе важното е "величието" на самаямогучая.
              Никъде, ама никъде, където има диктаторски режим, дори и в най-богатите на ресурси държави, няма напредък, развитие, инициатива. За това се иска СВОБОДА, което един кагебист никога няма да проумее.
              За Хитлер - другояче възприемам нещата и наистина, не бих могъл да бъда.
              На Путин съм съвременник, следователно, също.
              Разправяй ги на шапката си и останалите басни.
              Примери ли? Само да искаш:

1.Древна Персия
              2.Древен Египет.
              3.Римската империя.
              4.Китай.
              5.Робовладелска Елада.
              ...искаш ли още?

Коментар

• Няма страна която да е имунизирана срещу кризи.
                При едни по-често, при други по- рядко.
                Едни си причиняват кризите сами, на други ими ги причиняват едни загрижени за демокрациите по света чичковци.
                А чичковците, че ще си докарат армагедона сами е просто въпрос на време:-)
                Как ще стане ли?
                Ето един вероятен вариант, от къде може да тръгне домино ефект с колосални последици:-)
                http://theeconomiccollapseblog.com/a...to-derivatives
                Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Слава Богу, не съм Хитлер. И не бих могъл да бъда. А това, ако ти - бидейки в Кремъл - си теглиш куршума, ще е доказателство за слаба психика и практическа непригодност. За голямата Игра се искат подготовка, здрави нерви и мотивация каквато, явно, ти нямаш. Радвай се, че не си там. Ако не сам да се гръмнеш, другите хиени щяха да те разкъсат, такъв един, мекушав.
                  Казват, че било боляло...
                  Ето, че сам си си отговорил на тъпизма. НЕ БИ МОГЪЛ ДА БЪДЕШ.
                  А защо? Не ти го побира акъла, как може да бъдеш такъв идиот, като хитлер или путлер нали?
                  И за обедняването на населението си ОК виждам. Абе важното е "величието" на самаямогучая.
                  Никъде, ама никъде, където има диктаторски режим, дори и в най-богатите на ресурси държави, няма напредък, развитие, инициатива. За това се иска СВОБОДА, което един кагебист никога няма да проумее.

Коментар

Що за въпрос! Бих си теглил куршума.
                    Това е все едно да те попитам, ти какво би направил, ако беше ...Хитлер?
                    Слава Богу, не съм Хитлер. И не бих могъл да бъда. А това, ако ти - бидейки в Кремъл - си теглиш куршума, ще е доказателство за слаба психика и практическа непригодност. За голямата Игра се искат подготовка, здрави нерви и мотивация каквато, явно, ти нямаш. Радвай се, че не си там. Ако не сам да се гръмнеш, другите хиени щяха да те разкъсат, такъв един, мекушав.
                    Казват, че било боляло...

Коментар

Значи, това е ново раздаване на картите, хората са други, пък и вече са се поизучили, поовълчили, понатрупали апетит и финансов опит, за разлика от комунягите на Елцин, Горби и Брежнев . Споменавам, които лично помня само.
                      И никъде и никога не съм казвал, че от санкциите не боли, може да провериш. Инак, за йебенето на контрола, съм любопитен: Например, ти лично, ако беше на мястото на руските управници, какво щеше да сториш?

Що за въпрос! Бих си теглил куршума.
                      Това е все едно да те попитам, ти какво би направил, ако беше ...Хитлер?

Коментар

Абе пирамидо, ми то до преди 25 години "контрола" беше 100 (и над 100 ) % рушки, върху "активите" им. Това донесе такова благоденствие и стандарт на обикновенния рушняк, че се наложи да му пращат консерви враговете от З. Европа и САШ, да не изпука от глад...за пореден път.
                        Ебем ти и контрола, когато е в ръцете на същите кагебистки некадърници.
                        Значи, това е ново раздаване на картите, хората са други, пък и вече са се поизучили, поовълчили, понатрупали апетит и финансов опит, за разлика от комунягите на Елцин, Горби и Брежнев . Споменавам, които лично помня само.
                        И никъде и никога не съм казвал, че от санкциите не боли, може да провериш. Инак, за йебенето на контрола, съм любопитен: Например, ти лично, ако беше на мястото на руските управници, какво щеше да сториш?

Коментар

• Абе пирамидо, ми то до преди 25 години "контрола" беше 100 (и над 100 ) % рушки, върху "активите" им. Това донесе такова благоденствие и стандарт на обикновенния рушняк, че се наложи да му пращат консерви враговете от З. Европа и САШ, да не изпука от глад...за пореден път.
                          Ебем ти и контрола, когато е в ръцете на същите кагебистки некадърници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            Искаш да кажеш, че Европа - страната от икономическия конфликт, която налага санкциите, ги е сметнала така, че да не може да си ги позволи, а същевременно Русия излиза на печалба от тях? Санкциите носят печалби на Русия, това ли казваш?
                            Значи в момента Русия не е в колабс, а е в ситуация да избира кой по напред западен капитал да придобие??? Това ли обясняваш? Е, извинявай, но ми е смешно.
                            Когато печелиш едно, губиш друго и обратно. В момента, Русия /уж/ губи пари и това е видно по курсовете и т.н.
                            Но, Русия си връща КОНТРОЛА. От липсата на контрол, досега, от Русия бяха източени не просто много милиарди, а направо, трилиони долари. Е, кранчето се затваря.
                            И няма голямо значение, кой точно субект придобива активите - много по-важно е, по дий /в случая, руски/ контрол преминават те. Текат пари. Не струйки, не ручейчета, а РЕКИ. И? Ами, какво "и? " - деофшоризацията е в ход и не е да не ви го обяснявах в други едни теми.
                            ВР губи ли?
                            Да.
                            И не губи - също.
                            Защото, оставили у себе си сегашния пакет акции, при ревалоризацията - а такава следва и, забележи, без да е направила каквото и да е друго геройство! - ВР ще си възстанови загубите. Дори като % от съвместното предприятие. Само че, на общия руски фон, ако /примерно/ е държала 0,1% досега от отрасъл и т.н., сега, ще държи 0,01%. Нетно-същите пари, същите ресурси и активи но, папото от останалите и избягали маса паразитиращи в/у Русия компании, вече ще тече по руски сметки.
                            Виж, за обедняването на населението, фактите са тъжни: Винаги Го духат бедните и Путин, като всеки крупен играч, едва ли ги вижда. Дано му простят.
                            Last edited by Pyramid; 06.01.2015, 14:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнение
                              Не много, но съм ядосан,във важни моменти греша
                              Е ако имаш евро, пИчелиш, ко те ядосва ?
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Ако си забелязал руските борсови индекси падат с по 3-4 процента на ден.Да не стане
                                така накрая ,че Европа да се хвърли да спасява рублата ,ще бъде голям цирк.
                                Европа не е вързана за рублата, как зависи от нея?
                                Ако зависеше нещо в Европа от рублата,
                                Европа нямаше да поиска да я обезценява чрез санкции.

Да не забравяме, че руснаците постоянно се вкарват сами в кризи.
                                Те буквално имат три четири години нормално съществуване от сто години назад.
                                При тях кризите са родна марка, не е нужно да ги санкционират, за да ги получат.
                                Колко външни усилия са нужни, за да ги добутат до пълна мизерия? Малко.
                                Сега са на път към тази фаза.
                                Ако западни фирми ги напускат, то е защото са си прежалили клоновете там.
                                Вероятно са си покрили инвестициите в годините, изкарали са си парите.
                                Путин в момента се чуди с какво да плаща на държавния апарат, не му е до придобиване на западни структури.

Коментар

Working...
                                X