Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
аз рядко пиша в темица ( мисля, че за втори път ).
В тема Украйна бях писал за, че Достоевски докато е полит. затворник в Сибир забелязва Толстой и му прави рецензия.
Война и мир на Тослтой в последна глава също е осакатена от поредното ченге, което я изтрива и тя не стига до нас в наши дни.
------------------------------------------------------------------------------
Какво защитаваш в момента, градски?
От 100 години СССР нямат нито един международен автор ( писател ), а тия, които са били през "русия" са били в Сибир на заточение?
---------------------------------------------------------------------------------
Ще ти го поднеса и по друг начин.
Емил Димитров изстрелва понятиятието Алла Пугачова за пеене с негова песен "Арлекино".
Да кажем, че не е крадена, въпреки че Емил нищо не хваща от тази песен докато е жив, нито наследниците му, а тя е писана от него.
--------------------------------------------------------------------------------------
Окей!
Днешна двИздъ Филипчо Киркор от Варна.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Сещаш ли се за какви глупости дрънкаш в момента, че Раша имала собствена култура ( песни, книги и так далее ... ).
Ти вярно нямаш представа какво се е случвало там от 1917г. досега.
Покажи ми една "рушка" двиздъ - по твой избор ...
П.П. Виж, че няма даже 100 години от победата на комунизма там.
И не ми показвай хора като Достоевски ( Сибир заточен ), Толстой ( редактиран гаменски ) или Пушкин ( заточен в Бесарабия ).
Ако може някой незаточен ми покажи от т.нар. рушка "култура", че ми е смешно ( смигам ).
---------------------------------------------
П.П. От Калтинец .... до Мароко .... йе-йейе .... само Локо

Коментар