IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Ами тя не е била ваша, държавна си е била. Ти още малко като идеш някъде под наем - ще ревеш после че не е твое?

Земята е дадена не под наем!
    А с нотариален акт, защото родителите им са загинали за България!

Глупак!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Брей, брей, брей това високотехнологично оръжие. Ама страшна работа. Би ли пояснил, що за чудо визираш.

Ако броиш броя на войничЕтата, много си се объркАл. Ама МНОГО.
      ...
      Другите умствени попълзновения, заран ми идват малко в повече...
      http://www.monitor.bg/article?id=188597
      е те това стига, военни бюджети САЩ-Раша 9:1, може да преброим и кой има системи отпреди 30 години и кой - нови
      Пак ще ти дойде в повече... като се замисля че рашките имат само един жалък "самолетоносач" с 5 самолета неясно дали изобщо в бойна готовност - и ме досмешава
      Last edited by redcretin; 17.02.2015, 04:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
        Както казва еди германски генерал, ако има редовни руски войски в Украйна, войната да е приключила за 48 часа.

Порошенко да е благодарен, че Путин има търпение!
        И да си изпраща натовските приятелчета по живо и здраво, докато не са ги хванали по къси гащи!
        Просто не си разбрал цитата - войната наистина щеше да е приключила за 48 часа поради липса на оцелели в руската армия хахахаха Това което осигурява някакво пространство за преговори въобще е че Путя все така отрича участието на Раша, инак войната му е в кърпа вързана и то война НАТО-Раша. Изходът е очевиден.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          По дилетанско изказване по въпроса трудно може да се намери.

Тези лазерни насочвания и високотехнологични оръжия са ефективни само при война с противник без технологии. Нещо от рода на воините в арабия....там с ракети стреляха по камилари и инфраструктура без противника да има средства да отговори. И ни втълпяваха колко са велики като бият беззащитни......

В сегашния случай обаче ако САЩ се меси Русия ще се почувства също длъжна да го направи , и САЩ ще получи в отговор също толкова технологични оръжия . Ще получи отговор от ПВО със висока точност и няма да може да си бомбандира на воля, ще получи в отговор също високотехнологични ракети управлявани през спътник.

Та глопотевините ти как САЩ ще идат в Украйна ще си покажат новите оръжия и всички ще се предадат няма да се случат ....
          Русь не може да си позволи лукса да воюва с НАТО. Може да си се чувства длъжна какво ли не - ще си стои в гащите и ще козирува колкото е нужно, остарялата и военна база на 30+ години чеп за зеле не става в съвременна война.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            В Крим вече има стратегически бомбандировачи,скоро ще има и Искандер....

От Крим до Варна са около 400км....до Бургас малко повече
            Понеже летището в Сарафово е важна логистична база наНАТО ....знаеш ли за колко време тия 400-500км ги взема един самолет.....
            Знам. За двойно повече отколкото го пресреща ракета земя - въздух например
            Фантазьор, да не говорим че с два самолетоносача през Босфора може да забравиш за руски флот и авиация въобще.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Според официалната статистика на Росстат през 2014 г. едва 5% от селата в Русия имат канализация...
              Че за какво им е? Скоро няма да ядат - значи и тя не им е нужна

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Според статията пазарът е паднал с 10%....Едва ли ще изгубят ВТОРИЯ си пазар ей така....

.А като население са сравними с Франция например която е 66млн ....или Великобритания към 64млн....Италия 60млн Испания 47млн.....Полша към 40млн...

Русия е към 140млн........и е на второ място по продажби и изпреварва тези икономически колоси.А знаеш ли колко дълг/БВП на тези държави.....то ако не вземат заем кола няма да видят
                Знаеш ли колко си ми смешен, малка нова кола се купува с годишен бонус + върнати данъци, без да си шеф. Ако е Лада - с половината от това. Ако е голяма - с двойното на това Но естествено че ще "вземат заем" щото най-често е безлихвен, а и да има лихва - се избива с отстъпката. Дървен философ, гледал Запада отдалече хехехехе Я виж данните отпреди 2008а, докато нямаше криза - Русь пак беше голяма, ама не можеше да си позволи само Голфовете на една Германия хахахаха ! Е, след Путин пак натам отива, честито на великата... разорана целина. Запада ще я засее пак и пак ще я ожъне. Щото руснака не го бива просто.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                  абе работи ама в грешната посока ....
                  Няма грешка тук, не се притеснявай. Най-много да поизчезнеш, ама това е за всеобщо благо - подобрява се матряла (по Дарвин)

Коментар

Прадядовците ми са загинали в тези войни, и баба ми и дядо ми са сираци от войната.
                    Дядо ми е даден за ратай на 8 годинки и е спал в яхъра, при магаретата.

Като пораснали, държавата им дала по някое парче земя, да ги оземли, така правели със сираците.
                    Дойде демокрацията и не ни признаха тази земя за наша!

Държавност!
                    Демокрация!
                    Ами тя не е била ваша, държавна си е била. Ти още малко като идеш някъде под наем - ще ревеш после че не е твое?

Коментар

Емигрирал ли си някога, или поне в сънищата си!
                      Моят емигрантски живот ме е научил на едно!

Никъде по света няма система, която да работи за хората.
                      Демокрацията е с хубава опаковка и дотам.
                      Лъжата е повсеместна!

Не унижавай закъсалите хора, а давай акъл как да се събори корпоративния и банков тероризъм!
                      Ясно. И ти като тин-тин смяташ че заслужаваш повече, ама уви не си конкурентен и затова получаваш по-малко. Което все пак е повече от БГ заплатката, затова седиш доброволно в гнилия капитализъм и плюеш срещу него Вместо просто да почнеш да работиш, сигурно не ви учат на това вас, комунетата?

Моят емигрантски живот ме е научил да правя разлика между частна собственост и общо благо, системата си работи за хората и още как-но няма подаръци

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                        Хахахаха За това ли Бг армията участва в кажи речи всички значими военни конфликти през 20 в. та ив момента ? Ако не си разбрал бг са едни от най-военнолюбивите нации . Отбележиси го
                        Прадядовците ми са загинали в тези войни, и баба ми и дядо ми са сираци от войната.
                        Дядо ми е даден за ратай на 8 годинки и е спал в яхъра, при магаретата.

Като пораснали, държавата им дала по някое парче земя, да ги оземли, така правели със сираците.
                        Дойде демокрацията и не ни признаха тази земя за наша!

Държавност!
                        Демокрация!

Коментар

На 21 февруари ще разберем, кон боб яде ли!

Ще се събудят ли заспалите руски чувства или ще ги погребе машината на пропагандата в собствената им страна и то пропаганда от самите тях, от хората на петата колона.
                          Не е ли странно, основните руски медии да отразяват в Минск , а и изобщо събитията в Украйна по начин, да се чудиш руснаци ли говорят или американци!
                          Путин се е изправил срещу собственото си правителство, срещу Руската централна банка, която естествено не е руска, щом не е подчинена на нито една руска държавна инстанция, срещу цялата отвратителна прозападна пропаганда.
                          И то защо?
                          Защото иска да отстрани долара от руските пазари, защото иска руската централна банка да е подчинена на руската държава.

Но петата колона, самозадоволила се и основен гръбнак на нахлулата американска система, пищи и прави мръсотии на собствения си народ.
                          Като чета за руснаците, все по ми е ясна българската действителност.
                          Но разликата е огромна в това, че в Русия все пак има достойни хора, да застанат зад Путин, а у нас първо няма лидер и второ, оставили сме най-милото в ръцете на съмнителни партийки.

Да изчакаме 21 февруари 2015
                          Пък знае ли Бог, може пък и над Москва да изгрее слънцето и дай Боже после и у нас!
                          Ми ха де, ако го натепат Хаяско и му приберат откраднатото - може верно над Москва да изгрее слънце. От друга страна ако го траят още и вземе да метка ракетки, пак може да изгрее слънце над Москва, ама не от Бога

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                            ...А, ако сами не могат, ние да им я заврем, баси.
                            По темата: Щом и Йосиф Кобзон взе да ги плаши, ясни са ми.
                            Който се плаши от песни, с какъв акъл е тръгнал да управлява света? Ето, питам но, дали ще получим смислен отговор?
                            - Едва ли.
                            Кои вие бре, шепа безработни + пенсионери а-ла Гигов ли? Вие сте на доизживяване, пак се благодарете че не сте в Сибир - в Русь там пращат безполезните

Коментар

• На 21 февруари ще разберем, кон боб яде ли!

Ще се събудят ли заспалите руски чувства или ще ги погребе машината на пропагандата в собствената им страна и то пропаганда от самите тях, от хората на петата колона.
                              Не е ли странно, основните руски медии да отразяват в Минск , а и изобщо събитията в Украйна по начин, да се чудиш руснаци ли говорят или американци!
                              Путин се е изправил срещу собственото си правителство, срещу Руската централна банка, която естествено не е руска, щом не е подчинена на нито една руска държавна инстанция, срещу цялата отвратителна прозападна пропаганда.
                              И то защо?
                              Защото иска да отстрани долара от руските пазари, защото иска руската централна банка да е подчинена на руската държава.

Но петата колона, самозадоволила се и основен гръбнак на нахлулата американска система, пищи и прави мръсотии на собствения си народ.
                              Като чета за руснаците, все по ми е ясна българската действителност.
                              Но разликата е огромна в това, че в Русия все пак има достойни хора, да застанат зад Путин, а у нас първо няма лидер и второ, оставили сме най-милото в ръцете на съмнителни партийки.

Да изчакаме 21 февруари 2015
                              Пък знае ли Бог, може пък и над Москва да изгрее слънцето и дай Боже после и у нас!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                В България трябва да се проведе референдум с въпрос:
                                "Трябва ли България да напусне военния блок НАТО?"
                                И ако 50% +1 гласуват с ДА, да напуснем пакта и да натирим американската пасмина зад океана, заедно с всичките НПОПта.
                                Мислиш ли, че примати, които пият вода за поливни нужди и нямат собствена питейна могат да казват какво да става в БГ Империя? ( риторично ).

П.П. Не съм те обидил на маймуна, нали - понеже се притесних, че цял живот си поркал вода за поливане да'е ..

Вероятно съм се объркАл .... ( кажи сега пак за референдум, че се кефя на маймуните )

Маймуните не знаят какво е вода за пиене, но предлагат референдум? За какво? Да пием и ние кална вода?

Айде, излез от пещарата някой ден и тогава се праскай с референдуми, бро ...
                                Last edited by marandi; 17.02.2015, 02:31.

Коментар

Working...
                                X