Първоначално изпратено от 7777
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 7777 Разгледай мнениеКажи нещо смислено.
Обори тезата.
Само с лозунги не става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМда, щом рупора на съветската агентура в България го твърди... напразни надежди, мурзилке...
Сривът на петрола ще го усетят такива като теб, дето са на котлова храна при Исаков...
Обори тезата.
Само с лозунги не става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЧестно казано за мен счетоводителите представляват нещо като трудоваци
Известни счетоводители няма, счетоводител ли си, винаги си никой!Last edited by Хайърсъзов; 11.01.2015, 19:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 7777 Разгледай мнениеhttps://infobalkani.wordpress.com/20...5%D1%82%D0%B0/
ГРЪМ, КОЙТО ЩЕ ОГЛУШИ СВЕТА
СРИВЪТ НА ПЕТРОДОЛАРА ЩЕ ЧУЯТ ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА
Сривът на петрола ще го усетят такива като теб, дето са на котлова храна при Исаков...
Коментар
-
Едно по различно мнение !!
https://infobalkani.wordpress.com/20...5%D1%82%D0%B0/
ГРЪМ, КОЙТО ЩЕ ОГЛУШИ СВЕТА
СРИВЪТ НА ПЕТРОДОЛАРА ЩЕ ЧУЯТ ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА
Коментар
-
Явно, трудно ще се разберем но, нека още малко изясня своята позиция: Зомбирането не е от вчера и продължава с пълна сила. Ако kubrat е служил 12 месеца, е след набор 77-ми със сигурност та, малко по-лесно ще му простя: Няма изработен интелектуален имунитет с/у тежката артилерия на пропагандата. Разликата между нас е поне 11-12 години /ако не и повече/ та, имам погледа и от ъгъл, под който, той не би могъл да погледне. Този младеж не е видял това, което и ние и, види се, не е прочел голяма част от това, което сме чели ние. Нито е живял някъде из презрения от него "изток", хеле пък, в Русия. такива са много лесни за манипулация та, какво да го правиш, щом не знае какво върши, освен да му простиш? В Русия има толкова трески за дялане...колкото и в УСА но, интересно ми е, дали момъкът kubrat е изслушал това, дето го пуснах с линка? Просто, нека сподели, преди да продължим коментарите.
Коментар
-
Ако някой приема толкова лично чуждите писания в анонимен форум- проблемът е негов, а не мой. Аз например не се засегнах лично от определението паразит, просто ме изуми употребата му извън всяка смислова логика, което показва че пропагандните промивки вършат работа. Това се отнася за всички- както проруските, така и НПОтата, за които вие пишете. Е за какво уважение тогава говорим, като си имаме работа със зомбита, а не с разумни хора? Иначе си прав, че спора е безсмислен, така че спирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНапротив, с квалификациите започна колега от вашата група, аз само уточних възможните дефиниции
Хубави би било ако искаш към теб да се отнасят с уважение , макар че си на друго мнение , и ти да правиш същото ....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЗабавната час на темата я почна ти като почна да квалифицираш кои какъв бил ..... дръж се прилично и ще получиш същото , привърженик съм на реципрочността в отношенията....
Коментар
-
Къде е равновесния
https://infobalkani.wordpress.com/20...%D0%BA-%D0%B8/
Несполучилата атака срещу Сбербанк: ИЗПРОБВАНО В БЪЛГАРИЯ
Ако приемем че зад атаката на КТБ стоят руснаците, то кой стои зад атаката срещу Сбербанк
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеМного си забавен, за съжаление виртуално няма как да си ги премерим и по-леко с татковците точно в темата за РусияНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеГрешка, оправям се тоя няма представа от казарма явно..тати го е оправил с връзки че е болен , не е помирисвал казарма
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЧестно казано за мен счетоводителите представляват нещо като трудовациНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар