IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Аз това като го писах, точно теб имах за модел!
    Ясно е, че нищо не си разбрал. Обяснимо, прочее. Воля твоя: Гледай си в пъпа и каквото видиш там-видиш.

На подобни заблудени души какво друго да препоръча човек, освен да се върнат назад в темата и внимателно да четат, каквото пише. И не само в тази тема, а наред.
    Да четат, ако могат. Не бил виждал преуспял човек, който...как беше? "който да одобрява руските политическа и икономическа посоки.".А аз Путин виждам да го показват всяка вечер и по нашите ТВ канали.
    Него, разните там Милеровци, Абрамовичи, Дерипаски, маса други олигарси и т.н.
    накратко,
    "Сори, мАйна!". Точно тези, ако не са преуспели и ако не си харесваха посоките, със сигурност, щяха да вървят по други. Пак техни си.
    Такива работи, хайърсъзофф: Вадиш си главата оттам, дето си я заврял, измиваш си очите, и пускаш телевизора. Такива работи.

P.S. Гледах още Стивън Сегал, Мики Рурк и още ред знаменитости явно да подкрепят това, дето...абе, същото , сещаш се.
    Last edited by Pyramid; 11.01.2015, 20:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Мда, щом рупора на съветската агентура в България го твърди... напразни надежди, мурзилке...

Сривът на петрола ще го усетят такива като теб, дето са на котлова храна при Исаков...
      Ха-ха-ха! Точно така!Точно така!Ха-Ха!
      Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Джим Уили е готин, бравос. Има на какво човек да се замисли
        Верно гуоем е
        * Авторът е анализатор на маркетингови изследвания и прогнози, доктор по статистика. Още от края на 90-те години на 20 в. Джим Уили удивително точно предвижда етапите на срива на съвременния капитализъм. Негова е заслугата за спукването на интернет-балона, за “Лемън брадърс”, за срива на пазара на ипотечни кредити, за колапса от 2008 г. и т. н. Уили разчита на цяла армия доброволни помощници от различни страни, които събират необходимата за анализите му информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          Хехе, не знаех, че си кьорав. Сори за което.
          Аз това като го писах, точно теб имах за модел!

Коментар

А не съм виждал преуспял човек, който да одобрява руските политическа и икономическа посоки. Само нереализирани миризливци с носталгична пяна по Остата го правят, при това предимно в нета, на живо вече не смеят да се излагат. Пълни нещастници!!!!! Е тука сте се събрале от разни селца и паланки разни фенчета на соца и текат ли лигите дружно.... щото се надушихте един друг и се чувствате подкрепени...
            Споко, в реалния живот такива хора вече почти няма.
            Хехе, не знаех, че си кьорав. Сори за което.

Коментар

А не съм виждал преуспял човек, който да одобрява руските политическа и икономическа посоки. Само нереализирани миризливци с носталгична пяна по Остата го правят, при това предимно в нета, на живо вече не смеят да се излагат. Пълни нещастници!!!!! Е тука сте се събрале от разни селца и паланки разни фенчета на соца и текат ли лигите дружно.... щото се надушихте един друг и се чувствате подкрепени...

http://www.investor.bg/analizi/85/a/...m-dylg-187069/
              Кво им се обясняваш!!!Шарения костюм!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 7777 Разгледай мнение
                https://infobalkani.wordpress.com/20...5%D1%82%D0%B0/

ГРЪМ, КОЙТО ЩЕ ОГЛУШИ СВЕТА

СРИВЪТ НА ПЕТРОДОЛАРА ЩЕ ЧУЯТ ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА
                Джим Уили е готин, бравос. Има на какво човек да се замисли

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Винаги можеш да ги наваксаш....
                  да не съм някой байконур...

Коментар

Нещо съм изтървал или трябваше да се смеем... вероятно второто..
                    Винаги можеш да ги наваксаш....

Коментар

Шистоваците в Канада, САЩ и в Полша вече го усетиха...
                      Полша още преди да се сурне олиото се оказа безсперпективна за шисти.
                      Фракинга в усата е поредния им балон на път да се спука...друг е въпроса с каква скорост ще стане.

Коментар

Преди месец едната стигна стратосферата, заобиколи ПРО на щатите и се заби до набелязания камък с размер 50/50 см....
                        Нещо съм изтървал или трябваше да се смеем... вероятно второто..

Коментар

• Първоначално изпратено от 7777 Разгледай мнение
                          Кажи нещо смислено.
                          Обори тезата.
                          Само с лозунги не става.
                          Kаква теза виждаш в тия мокри сънища ?

Искаш конкретика ?
                          Ето ти - това долу е абсолютна лъжа както и повечето от написаното.
                          Израелските газови находища се разработват от щатската компания Нобъл.

С помощта на могъщия “Газпром” Израел разработва своите газови запаси чрез плаващи платформи. “Газпром” ще съдейства израелският син поток да стигне до Европа и да подсигури на евреите стабилен профицит във външната търговия.
                          ПС Верно че на долара един ден ще му дойде и на него реда да яде яко шамарите, ма няма да е толкова скоро...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Мда, щом рупора на съветската агентура в България го твърди... напразни надежди, мурзилке...

Сривът на петрола ще го усетят такива като теб, дето са на котлова храна при Исаков...
                            Шистоваците в Канада, САЩ и в Полша вече го усетиха...

Коментар

• А не съм виждал преуспял човек, който да одобрява руските политическа и икономическа посоки. Само нереализирани миризливци с носталгична пяна по Остата го правят, при това предимно в нета, на живо вече не смеят да се излагат. Пълни нещастници!!!!! Е тука сте се събрале от разни селца и паланки разни фенчета на соца и текат ли лигите дружно.... щото се надушихте един друг и се чувствате подкрепени...

Коментар

Ко стана с известните руски марки картофобелачки, намерихте ли ги?
                                Преди месец едната стигна стратосферата, заобиколи ПРО на щатите и се заби до набелязания камък с размер 50/50 см....

Коментар

Working...
                                X