Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеОбщото е, че вероятно и зад двамата по един или друг начин седи един нисък на ръст човечец с кофти нрав...
Случайно ли е, че атаката срещу Франция последва непосредствено отказът на францетата да предадат Мистрала и да смекчат/отменят санкциите (след положени усилия в тази връзка от Кремъл и след като дори руснаците обявиха, че Франция вдига санкциите)....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНе бе колега ти си смешен като твърдиш че някои друг бил виновен за неуспеха на демокрацията в България , било то комунисти, олигарси, демократи, филанкишията , дочоло и онколо и т.н. ..................пък ти си стоял сами и си гледал безучастно.........
За състоянието на държавата сме виновни всички ние , останали или избягали, правили нещо или стояли, гласували или негласували и т.н.......
За мен голяма грешка е влизането на БГ в НАТО ма не казвам ти си виновен а аз невинен , ми да съм организирал хора да лежим пред НС против това....ма не съм, значи и аз нося вина щото не съм се съпротивлявал достатъчно....не я прехвърлям на теб щото ти сигурно си се кефил като сме влезли там ...
Но, веднага да кажа - не ми се мре, за да са добре инфантилни и дебилни селяндури. Няма да стане.
Румънците дори проляха кръв - отново не им се получи...
Клещите на комунизма са здрави, братята ги стискат яко..
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеОбщото е, че вероятно и зад двамата по един или друг начин седи един нисък на ръст човечец с кофти нрав...
Случайно ли е, че атаката срещу Франция последва непосредствено отказът на францетата да предадат Мистрала и да смекчат/отменят санкциите (след положени усилия в тази връзка от Кремъл и след като дори руснаците обявиха, че Франция вдига санкциите)....
Даже чувам че Обонго бил подпомогнат от КГБ за избирането си за президентНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеА пък мъжът, който реже главите в Ислямска държава е англичанин
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЖената камикадзе, която се самовзриви в полицейски участък в Истанбул на 6 януари и уби полицай, е руската гражданка Диана Рамазова, съобщи „Хюриет дейли нюз”.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеПърво - смешен си с опита да вмениш на публиката, че нещо зависи от малка и нова партия, че нещо зависи дори от избори.
Второ - тази страна е под диктатурата на няколко комунистически рода в продължение на вече 70 години. Какви партии, какви избори, какви демокрации?
Трето - поради невъзможността да упражнява правото си на свобода, българина е неравнопоставен с останалия свят, именно поради комунистическата партия и руското влияние над нея.
Как точно да се пребори човек с такава ситуация сам?
Самия факт, че още не е напуснал страната, вече го прави герой.
Никой не иска да го застреля някой пиян милиционер на улицата.
Забрави да кажеш, защо в Норвегия нямат такива проблеми...
Аз зная защо, но ти покажи на останалите, че не си лицемер, признай причината.
За състоянието на държавата сме виновни всички ние , останали или избягали, правили нещо или стояли, гласували или негласували и т.н.......
За мен голяма грешка е влизането на БГ в НАТО ма не казвам ти си виновен а аз невинен , ми да съм организирал хора да лежим пред НС против това....ма не съм, значи и аз нося вина щото не съм се съпротивлявал достатъчно....не я прехвърлям на теб щото ти сигурно си се кефил като сме влезли там ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз по-скоро си представях създаване на нови градове и инфрастуктура на юг в Русия. Те покрай Сочи вече вдигнаха доста нищо не пречи да заселят по-гъсто целия този район между черно и каспийско море.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеИма е хои емигрирай във Франция е и руските емигранти да се постреляте малко с арабелите ..... там е "демокрация" аз от такива псевдо военни "демокрации" няям нужда. Предпочитам Путинска диктатура, но да не стрелят в магазините, детските градини, училища, университети и т.н. ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПърво си смешен в опита си да говориш от името на 6 милиона българи, щото те са гласували по изборите за когото са решили.
Пък не е необходимо 6 милиона да правят партия , да я беше направил ти , хората да ти повярват и да направиш за 800 дни от България -> Швейцария на балканите
Ма не си направил нищо , вероятно си мрънкал по кафенетата и нета само .....после друг ти виновен и на теб
Второ - тази страна е под диктатурата на няколко комунистически рода в продължение на вече 70 години. Какви партии, какви избори, какви демокрации?
Трето - поради невъзможността да упражнява правото си на свобода, българина е неравнопоставен с останалия свят, именно поради комунистическата партия и руското влияние над нея.
Как точно да се пребори човек с такава ситуация сам?
Самия факт, че още не е напуснал страната, вече го прави герой.
Никой не иска да го застреля някой пиян милиционер на улицата.
Забрави да кажеш, защо в Норвегия нямат такива проблеми...
Аз зная защо, но ти покажи на останалите, че не си лицемер, признай причината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеНе може 6 милиона българи да си направят всеки по една чиста и неопетнена партия.
На тези хора не им е даден шанс, защото върхушката е червена.
Пък не е необходимо 6 милиона да правят партия , да я беше направил ти , хората да ти повярват и да направиш за 800 дни от България -> Швейцария на балканите
Ма не си направил нищо , вероятно си мрънкал по кафенетата и нета само .....после друг ти виновен и на тебНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЖената камикадзе, която се самовзриви в полицейски участък в Истанбул на 6 януари и уби полицай, е руската гражданка Диана Рамазова, съобщи „Хюриет дейли нюз”.
http://frognews.bg/news_83885/
Също така е малко странно, че тези така добре подготвени главорези, забравят лична карта в изоставения автомобил... Най-малкото е повод за въпроси...
Коментар
-
Жената камикадзе, която се самовзриви в полицейски участък в Истанбул на 6 януари и уби полицай, е руската гражданка Диана Рамазова, съобщи „Хюриет дейли нюз”.
http://frognews.bg/news_83885/
Също така е малко странно, че тези така добре подготвени главорези, забравят лична карта в изоставения автомобил... Най-малкото е повод за въпроси...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМи не знам, ако не са ти харесвали да си направил друга която да е чиста и неопетнена .........
Най - лесно е друг да виниш за неуспехите .......ти си стоял настрани и си гледал.
На тези хора не им е даден шанс, защото върхушката е червена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеИма е хои емигрирай във Франция е и руските емигранти да се постреляте малко с арабелите ..... там е "демокрация" аз от такива псевдо военни "демокрации" няям нужда. Предпочитам Путинска диктатура, но да не стрелят в магазините, детските градини, училища, университети и т.н. ....
"Куфар. Гара. Накъде?"Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар