IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
    Антиреклама без пари, кой ти я дава..?
    Хахаха - то е реклама срещу пари, ама като дадеш на идиоти да те хвалят единственото което можеш да постигнеш е да изглеждаш идиотски.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОГ Разгледай мнение
      Сори че такова се намесвам ама темата не беше ли Русия и липсата на разум в Руснаците?
      руски микрочип - напиши в гугъл изображения...

Коментар

Хаира е инвеститор, тук е от 8 години!!!

Инвеститор иде ли ти на умо, кво значи?

Изкарвам си парите от търговия с книжа и валути,
        НЕ ВИ ЩА ЦЕНТОВЕТЕ И КОПЕЙКИТЕ!!!
        -екстремисти и другари гевари - терористи. Продадоха България за 5 копейки.
        Нали беше фабрикант, после четох че си бил и емигрант и това не било нищо особено за теб
        За фабриканта съм сигурен, за емигранта не
        Сега парите идват от книжа и валути, попитах колко вода глътна когато вдигнаха процента руснаците, ти каза че хайрсъзов е изтрит, сега казваш че си същия човек,, с колко ника си за да знаем п оне

Моля модератора/ амстердам, х_й, хронос или който е на смяна/ да изтрие всички хора които са с по 2-3-4 линка, нека да има само по един на IP

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение

С какви устройства разполагаш бе, доктор Хо..... Да разбирам ли, че разполагаш с ДЕСЕТКИ профили и докато правиш пари и тъпчеш в портфейла, упражняваш пръстите със странични доходи като НПОП?
          Не бе тъпчо, имаМ много устройства, защото имам широк бизнес, свързан с такива устройства. Само не ме питай коя фирма е моята, адреси и булстати...Не ми трябват МИЗЕРНИТЕ ВИ КИРЛИВИ ЦЕНТОВЕ И КОПЕЙКИ!

Коментар

• Сори че такова се намесвам ама темата не беше ли Русия и липсата на разум в Руснаците?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Руснаците са бита карта. Също както и платените мурзилки в България. Тези болни мозъци работят по-добре срещу руските интереси от всеки друг.
              Антиреклама без пари, кой ти я дава..?

Коментар

7ми някъде.. Имам много устройства и профили, проблем?

С какви устройства разполагаш бе, доктор Хо..... Да разбирам ли, че разполагаш с ДЕСЕТКИ профили и докато правиш пари и тъпчеш в портфейла, упражняваш пръстите със странични доходи като НПОП?

Коментар

Е не. Това ВЕЧЕ е трагично.
                  що бе , къф ти е тробъла?

Има ли проблем с втория ми ник?

Коментар

• Руснаците са бита карта. Също както и платените мурзилки в България. Тези болни мозъци работят по-добре срещу руските интереси от всеки друг.

Коментар

Ти наистина си много тъп. Това не ми е единствения ник, направих си резерва, за случаи като този, когато админа предпочете да заеме страната на червените тролове, очакваше се, в България сме!

Е не. Това ВЕЧЕ е трагично.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        8балл регистриран 16 май 2014, та това кой поред профил ти е казваш
                        7ми някъде.. Имам много устройства и профили, проблем?

Коментар

v_tin
                          , регистриран на 19 Септември 2011 г., Варна

Това стига ли, май че е доста преди войната в Украйна
                          Да, стига! Какъв ти е портфейла?

Коментар

май май юни юли.... тъпанар... от 2008 ма съм тук
                            8балл регистриран 16 май 2014, та това кой поред профил ти е казваш

Коментар

v_tin
                              , регистриран на 19 Септември 2011 г., Варна

Това стига ли, май че е доста преди войната в Украйна
                              Ти наистина си много тъп. Това не ми е единствения ник, направих си резерва, за случаи като този, когато админа предпочете да заеме страната на червените тролове, очакваше се, в България сме!

Коментар

......И ТОГАВА Хаира извади малката си, добре натегната и тунингована с центове цигулка, завъртя лъка и ОТНОВО подхвана любимото на своето господари изпълнение......

"....всички БКПерасти, червени талибани....ти ри ри рам, ти ри рам.....путиноиди, НПО простета......ти ри рам, ти ри рам......путино-зомбита, коминтерн-екстремисти.......ти ри рам....."

Центовете заваляха от всички страни. Хаира правеше ниски поклони и гребеше и пълнеше, гребеше и пълнеше своите джобове, докато си мислеше. Ееехххх, колко хубаво било да пееш в хора на демокрацията.

Хаира е инвеститор, тук е от 8 години!!!

Инвеститор иде ли ти на умо, кво значи?

Изкарвам си парите от търговия с книжа и валути,
                                НЕ ВИ ЩА ЦЕНТОВЕТЕ И КОПЕЙКИТЕ!!!

Що пиша в тая скапана тема ли? - Искам войната да спре!

Искам да не я пренасяте в България, всичките платени подлоги антибългари – есесерофили! Постоянно плюят и русофилстват по родината си и се прекланят пред Комунистан и комунигейските му подлоги. Ма тва е характерно за всички БКПерасти, червени талибани, путиноиди, НПО простета и цялата сган от путино-зомбита, коминтерн-екстремисти и другари гевари - терористи. Продадоха България за 5 копейки.

Коментар

Working...
                                X