IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
    Не ти е работа, от къде зная.
    Червените тролове сте към 15 потребителски имена на брой
    тук в тази тема и навсякъде в останалите теми.
    Останалите са инвеститори, който са тук преди войната Украйна-Русия.
    Те няма как да са тролове.
    Тези, които сме отдавна тук, добре знаем кой кога се е появил и защо.
    v_tin
    , регистриран на 19 Септември 2011 г., Варна

Това стига ли, май че е доста преди войната в Украйна

Коментар

Шокира ме и отрицателното IQ!
      В комбинация с другите малоумници клони към 0 (нула).

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Бил си турист, ясно! И тук туристите бяха сравнително доволни по време на социализма, както са доволни и в Куба, макар кубинците да са на друго мнение. Плащал си на мацка да си легне с теб, но това е без значение.. Въпросът е, коя мацка която си ляга с клиент за пари, ще вземе да се оплаква на клиента си от режим на тока или липса на тоалетна хартия в магазините??! И дали НПО тата (и аз не си падам по тях) са им причина за инфлацията, обезценката на валутатата, дефицита в магазините дори на хартия за сране, капути и други екстри на цивилизацията, които винаги изчезват когато комунистите почнат да си прилагат теориите? Които никъде, дори в Китай не са проработили, та китайците ги замениха с пазарна икономика?! А в Норвегия където бяха до скоро на власт или още са, не съм се интересувал, дори не опитаха. Венецуела е богата страна и с хубави жени, богата на петрол и какво ли не.. С условие за земеделие и на чудесно място, но и разказаха играта. Не, че тия преди Чавес са били цвете, но и той и наследниците му не са.
        Изглежда не съм се изразил правилно, по магазините преди 2 год имаше всичко, за тоал. хартия наистина не съм питал, не ми се е налагало. За режим на тока и преди и сега не знам да имат, на мой познат сина му работи на понтова електростанция, горят мазут или нефт, не съм се интересувал, но момчето е там от поне 5 год със семейството си. А НПО то не служи да спре тока или да липсва тоал. хартия. Това са 5 колона- медиите, които ти говорят колко е зле, същото е в Бг, непрекъснато се повтаря колко са лоши руснаците, а защо никой не говори такива работи тук/ в Германия/ не знам. Просто никой няма да им повярва. Дали някой вярва в Бг също си мисля че няма такива, но защо говорят такива работи- ами защото някой им плаща
        Относно пазарната икономика ами според мен не работи, вкючително и тук не работи, по нова година фирмата прави парти и даде отчет, та шефа иска да увеличи имането си с 1,5млн евро, но .........., така или иначе и той си е направил сметката-плана,

Коментар

Ти си кръгъл иди.т! Пита ли те някой нещо?

Ако нещо не ти допада, преживявай си шока насаме,
          като мазен сърп и чук ...
          Което ми напомня за един тип хора...

Това е много присъщо на един тип хора...

Това е присъщо на всички подлоги антибългари – есесерофили!Постоянно плюят и русофилстват по родината си и се прекланят пред Комунистан и комунигейските му подлоги. Ма тва е характерно за всички БКПерасти, червени талибани, путиноиди, НПО простета и цялата сган от путино-зомбита, коминтерн-екстремисти и другари гевари - терористи. Продадоха България за 5 копейки.
          ......И ТОГАВА Хаира извади малката си, добре натегната и тунингована с центове цигулка, завъртя лъка и ОТНОВО подхвана любимото на своето господари изпълнение......

"....всички БКПерасти, червени талибани....ти ри ри рам, ти ри рам.....путиноиди, НПО простета......ти ри рам, ти ри рам......путино-зомбита, коминтерн-екстремисти.......ти ри рам....."

Центовете заваляха от всички страни. Хаира правеше ниски поклони и гребеше и пълнеше, гребеше и пълнеше своите джобове, докато си мислеше. Ееехххх, колко хубаво било да пееш в хора на демокрацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОГ Разгледай мнение
            Стари кокали това "57" набора ли ти е? Щото ако е така е шокираща липсата на индивидуализъм в теб. 87 е твоето число.
            Шокира ме и отрицателното IQ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
              Урааааааа !!!!!

И Хаира възкръсна от купчината червени храчки като един истински, мазен "феникс".....

Че и ни го съобщи на всеослушание.

Стари кокали това "57" набора ли ти е? Щото ако е така е шокираща липсата на индивидуализъм в теб. 87 е твоето число.

Коментар

Урааааааа !!!!!

И Хаира възкръсна от купчината червени храчки като един истински, мазен "феникс".....

Ти си кръгъл иди.т! Пита ли те някой нещо?

Ако нещо не ти допада, преживявай си шока насаме,
                като мазен сърп и чук ...
                Което ми напомня за един тип хора...

Това е много присъщо на един тип хора...

Това е присъщо на всички подлоги антибългари – есесерофили!Постоянно плюят и русофилстват по родината си и се прекланят пред Комунистан и комунигейските му подлоги. Ма тва е характерно за всички БКПерасти, червени талибани, путиноиди, НПО простета и цялата сган от путино-зомбита, коминтерн-екстремисти и другари гевари - терористи. Продадоха България за 5 копейки.

Коментар

Мдааа, работи!!!! Сторено!
                  Урааааааа !!!!!

Коментар

Хайрсъзов използвай меил ...tapa_kochka_amsterdam@gmail.com pass: tapa_kochka
                    Регистрирай се и си пиши до следващия бан.
                    Мдааа, работи!!!! Сторено!

Коментар

Това е онзи клоун Хаирсъзов. Не му обръщай внимание. Видно е, че е изпаднал в нервна криза и сега обикаля като нестинарка, подхвърляйки опетнени от червената чума постове.

Винаги съм се чудел на подобни хора. Защитаваш крадци и убийци, пък после ревеш, че хората те псували и те наричат НПОП. Ми....това са фактите.
                      Не че има някаква полза от теб тук. НПОП! Волене 57, тичай на доктор!

Коментар

Хайрсъзов използвай меил ...tapa_kochka_amsterdam@gmail.com pass: tapa_kochka
                        Регистрирай се и си пиши до следващия бан.
                        Безобразие ! Пълно безобразие се е случило тук,но нищо не е случайно,когато кучето умира хапе най-жестоко !

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                          Ти си един от "пресните", освен ако не си тук под различни никове!

Май-май-а?
                          Това е онзи клоун Хаирсъзов. Не му обръщай внимание. Видно е, че е изпаднал в нервна криза и сега обикаля като нестинарка, подхвърляйки опетнени от червената чума постове.

Винаги съм се чудел на подобни хора. Защитаваш крадци и убийци, пък после ревеш, че хората те псували и те наричат НПОП. Ми....това са фактите.

Коментар

май май юни юли.... тъпанар... от 2008 ма съм тук
                            С кой ник, не разбрах?

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                              Ти си един от "пресните", освен ако не си тук под различни никове!

Май-май-а?
                              май май юни юли.... тъпанар... от 2008 ма съм тук

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                                Ко става сега?

Загни ли капитализЪма?

Или просто се носи мирис на руските партенки.
                                Докато произвежда войни, капитализма ще цъфти.

222 от 239 - що е то?
                                Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Working...
                                X