If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изкарвам си парите от търговия с книжа и валути,
НЕ ВИ ЩА ЦЕНТОВЕТЕ И КОПЕЙКИТЕ!!!
-екстремисти и другари гевари - терористи. Продадоха България за 5 копейки.
Нали беше фабрикант, после четох че си бил и емигрант и това не било нищо особено за теб
За фабриканта съм сигурен, за емигранта не
Сега парите идват от книжа и валути, попитах колко вода глътна когато вдигнаха процента руснаците, ти каза че хайрсъзов е изтрит, сега казваш че си същия човек,, с колко ника си за да знаем п оне
Моля модератора/ амстердам, х_й, хронос или който е на смяна/ да изтрие всички хора които са с по 2-3-4 линка, нека да има само по един на IP
С какви устройства разполагаш бе, доктор Хо..... Да разбирам ли, че разполагаш с ДЕСЕТКИ профили и докато правиш пари и тъпчеш в портфейла, упражняваш пръстите със странични доходи като НПОП?
Не бе тъпчо, имаМ много устройства, защото имам широк бизнес, свързан с такива устройства. Само не ме питай коя фирма е моята, адреси и булстати...Не ми трябват МИЗЕРНИТЕ ВИ КИРЛИВИ ЦЕНТОВЕ И КОПЕЙКИ!
7ми някъде.. Имам много устройства и профили, проблем?
С какви устройства разполагаш бе, доктор Хо..... Да разбирам ли, че разполагаш с ДЕСЕТКИ профили и докато правиш пари и тъпчеш в портфейла, упражняваш пръстите със странични доходи като НПОП?
Ти наистина си много тъп. Това не ми е единствения ник, направих си резерва, за случаи като този, когато админа предпочете да заеме страната на червените тролове, очакваше се, в България сме!
v_tin
, регистриран на 19 Септември 2011 г., Варна
Това стига ли, май че е доста преди войната в Украйна
Ти наистина си много тъп. Това не ми е единствения ник, направих си резерва, за случаи като този, когато админа предпочете да заеме страната на червените тролове, очакваше се, в България сме!
......И ТОГАВА Хаира извади малката си, добре натегната и тунингована с центове цигулка, завъртя лъка и ОТНОВО подхвана любимото на своето господари изпълнение......
"....всички БКПерасти, червени талибани....ти ри ри рам, ти ри рам.....путиноиди, НПО простета......ти ри рам, ти ри рам......путино-зомбита, коминтерн-екстремисти.......ти ри рам....."
Центовете заваляха от всички страни. Хаира правеше ниски поклони и гребеше и пълнеше, гребеше и пълнеше своите джобове, докато си мислеше. Ееехххх, колко хубаво било да пееш в хора на демокрацията.
Хаира е инвеститор, тук е от 8 години!!!
Инвеститор иде ли ти на умо, кво значи?
Изкарвам си парите от търговия с книжа и валути,
НЕ ВИ ЩА ЦЕНТОВЕТЕ И КОПЕЙКИТЕ!!!
Що пиша в тая скапана тема ли? - Искам войната да спре!
Искам да не я пренасяте в България, всичките платени подлоги антибългари – есесерофили! Постоянно плюят и русофилстват по родината си и се прекланят пред Комунистан и комунигейските му подлоги. Ма тва е характерно за всички БКПерасти, червени талибани, путиноиди, НПО простета и цялата сган от путино-зомбита, коминтерн-екстремисти и другари гевари - терористи. Продадоха България за 5 копейки.
Коментар