If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ополченцы Альфонсо (Колумбия/Испания) и Техас (Техас, США) из отряда «Суть времени» (бригада «Восток») разговаривают о войне на Донбассе, антифашизме, коммунизме, США и о будущем мира. Интервью записано 16 января 2015 года.
Някое от нашите мили тролчета да идат да кажат на тоя човек, че е комунист!
Не ти е работа, от къде зная.
Червените тролове сте към 15 потребителски имена на брой
тук в тази тема и навсякъде в останалите теми.
Останалите са инвеститори, който са тук преди войната Украйна-Русия.
Те няма как да са тролове.
Тези, които сме отдавна тук, добре знаем кой кога се е появил и защо.
Ти си един от "пресните", освен ако не си тук под различни никове!
Михаелис снощи ти се губят няколко часа, явно добро курсче си хванал?
ето първия, който ме хвана, че не ми плащат тука за тея тъпотии дет спорим нон стоп, то дали ше бъде така или иначе ше видиме ...... гледам си борсата то тука в тая тема едно и също вече започна да ми писва на маркуча ..........
А ти откъде знаеш че е изтрит, остави предупрежденията, да не би да го играеш и модератор?
Според мен няма червени тролове, така доколкото гледам всеки от групата защитаваща русия излиза с име и професия, докато не може да се каже същото за другата групичка
Не ти е работа, от къде зная.
Червените тролове сте към 15 потребителски имена на брой
тук в тази тема и навсякъде в останалите теми.
Останалите са инвеститори, който са тук преди войната Украйна-Русия.
Те няма как да са тролове.
Тези, които сме отдавна тук, добре знаем кой кога се е появил и защо.
Да кажа и аз за Венецуела, бил съм няколко пъти последно преди 2 год, момичето струваше 40, а хотела 10 $ за нощувка.
Бил си турист, ясно! И тук туристите бяха сравнително доволни по време на социализма, както са доволни и в Куба, макар кубинците да са на друго мнение. Плащал си на мацка да си легне с теб, но това е без значение.. Въпросът е, коя мацка която си ляга с клиент за пари, ще вземе да се оплаква на клиента си от режим на тока или липса на тоалетна хартия в магазините??! И дали НПО тата (и аз не си падам по тях) са им причина за инфлацията, обезценката на валутатата, дефицита в магазините дори на хартия за сране, капути и други екстри на цивилизацията, които винаги изчезват когато комунистите почнат да си прилагат теориите? Които никъде, дори в Китай не са проработили, та китайците ги замениха с пазарна икономика?! А в Норвегия където бяха до скоро на власт или още са, не съм се интересувал, дори не опитаха. Венецуела е богата страна и с хубави жени, богата на петрол и какво ли не.. С условие за земеделие и на чудесно място, но и разказаха играта. Не, че тия преди Чавес са били цвете, но и той и наследниците му не са.
А ти откъде знаеш че е изтрит, остави предупрежденията, да не би да го играеш и модератор?
Според мен няма червени тролове, така доколкото гледам всеки от групата защитаваща русия излиза с име и професия, докато не може да се каже същото за другата групичка
Име и професия?? И каква е твоята професия, на социал в Германия?
Няма да ти отговори, изтриха потребителя Хайърсъзов, защото се опита да използва методи, разрешени на червени тролове. Оказва се, че привилегии имат единствено червените тролове - честито!
Ще направиш кинти, а колко вода глътна като вдигнаха лихвата, междудругото сам се похвали тогава
Няма да ти отговори, изтриха потребителя Хайърсъзов, защото се опита да използва методи, разрешени на червени тролове. Оказва се, че привилегии имат единствено червените тролове - честито!
Коментар