IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Абе момше положи малко усилия да се информираш. Еййййййй мързеливо поколение, все по лесния начин, все някой да му отвори очите, вместо да поработи малко...

Падна ембаргото на Куба, прочети малко за Куба или ти като сектантите, глух и сляп за всичко различно от това, което вярва
    Падна ембаргото и кво?

В Куба магазините се заредиха с хранителни стоки ли?

Или може заплатите им скочиха и всички почнаха да пушат кубински пури и да пият ром.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Или с други думи ти си добре, на теб тази сегашна система ти се отразява прекрасно, на децата ти също. Ама си недоволен от нея.

Така някакво много сериозно противоречие не виждаш ли тогава между възгледите ти и живота ти. А съм се научил да не вярвам на хора които правят едно а приказват друго.
      За тази каша става въпрос!!!Някаква смесица от мисли,която трудно се разбира!!!

Коментар

Твойте ценности са първи сред блатото, шефа на гетото, овчаря на стадото, робовладелеца и робите. Либерализма е компрометирана идеология, доказателства черпя от факта за разрастване на антиамериканизма в световен машаб
        !
        Моите ценности са прави каквото смяташ за най-добро за теб самия и остави другите да могат да правят същото. И това е реално единствената ценност в либерализма.

Та кое точно от тази ценност не ти харесва. това човек да не прави най-доброто за него самия ли. Или пък да не се оставят другите хора и те да си преследват мечтите така както смятат те самите за най-добре. Кое точно не ти харесва. Защото в либерализма няма друга ценност - само това е. Всичко друго са последствия от тази мисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
          Въпросния строй за който жалееш го има все още в Северна Корея, Куба и отчасти Венецуела.

Посочи ми нещо хубаво за него от тези трите страни?

Наистина не се сещам.
          Абе момше положи малко усилия да се информираш. Еййййййй мързеливо поколение, все по лесния начин, все някой да му отвори очите, вместо да поработи малко...

Падна ембаргото на Куба, прочети малко за Куба или ти като сектантите, глух и сляп за всичко различно от това, което вярва

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
            ........Всъщност имам един син-завършил в Дания избрал да работи в София.................
            Истински се радвам за такива хора. Племенницата ми завърши във Франция и се върна да работи тук в България като дори доведе приятеля си Французин да работи също тук.

Истински ме е яд за тези които избират да мият чинии в странство и цял живот после по интернет проклинат държава си че не им е дала шанс....
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
              Бате Пешо не вижда смисъл да се спори с теб и другите във форума с твоито мислене, но аз виждам, по ред причини. Но да се спори с визия, аналитично, позовавайки се на факти, а не налагайки плоски идеологеми.
              Аз не давам квалификации за децата ти, така че не давай квалификации относно моите деца. Всъщност имам един син-завършил в Дания избрал да работи в София.
              Постигнал съм нужната ми финансова свобода и мога да не работя ако пожелая до края на живота си, но съм избрал да продължавам да работя работата която обичам.
              Пожелавам ти подобни неща и на теб и на всички тук.
              Това достатъчно ли е да спреш да ме оценяваш погрешно, че съм някъкъв зомбиран путинофил, неспособен да се справи с живота?
              Работя както ти казах обаче с наистина много млади хора -предимно студенти и завършили преди няколко години. Гледайки как либералните ти колеги на кормилото на държавата и в бизнеса "водят" страната ни към "светли бъднини" с идеята че успеха е единствено и само индивидуален виждам обречеността на болшинството млади хора у нас
              Аз не съм оптимист за България, ако хората с моите възгледи намаляват.
              Активното поколение съм съгласен, че не е с промит мозък от съветската пропаганда.
              С промит мозък е от нечия друга пропаганда. Сещаш се коя и това и е проблема на родината ни.
              Или с други думи ти си добре, на теб тази сегашна система ти се отразява прекрасно, на децата ти също. Ама си недоволен от нея.

Така някакво много сериозно противоречие не виждаш ли тогава между възгледите ти и живота ти. А съм се научил да не вярвам на хора които правят едно а приказват друго.

Коментар

• Я да ви питам тук,"матиматици", "равновесни" и разни други "неподвластни на пропагандата": - На чия пропаганда сте неподвластни?
                - Сигурно, на "руската". Да се не начуди човек, щом толкова добре се развиваме, според вас,
                1. Защо тази година с близо 8 милиарда НОВ дълг се нажабихме?
                2. Защо Боко, като толкова оптимистична фигура, се юрна да "спасява" ЮП, след като, преди това, всячески се постара да го закрияк руснаците?
                3. На какво разчита същият този, "за европейско развитие на българия" премиер?
                4. Сигурно сте в плен на хубавата ромска действителност - защо, тогава, и вие мрънкахте за покупко-продажбата на изборите?
                5. Кои останаха тук и не избягаха, според вас: Работливите и способните, или обезсърчените? Сигурно, идваха руснаци да им заемат работните места?
                6. -Обяснявам: Аз съм частен предприемач. Но, дали - ако "просто орежат заплатите на държавните служители", работата ще потръгне?
                7. Защо, все пак, хората СЕГА, уж при демокрация, се изнесоха с милиони навън, вместо тогава, при злия соц? Било пълно с простотии. Правилн, беше. Щото сега не е, така ли?
                8. Ако някой от вас е работил по някоя от оперативните програми - щото мен вече ми бръмна главата - знае ли, за каква нелепост иде реч? Ако не знае, мога да поразкажа това-онова.
                9. За "соца" сме фалирали на два пъти. за 45 години. "средно претеглено", по веднъж на 22,5 години. СЛЕД соца, само за 25 години - още 2 пъти. Мен ли нещо сметките ме лъжат, или сънувам но, това е по веднъж на 12,5 години. И дългът ни се удвои от миналата година. Русия ли ни го оформи, или ние, вътре, сами? Интересно ми е да узная.
                10. Ако потреблението на нещо спада, това ВИНАГИ ли означава, че нещата са по-зле? Не, че руснаците блестят с енергийна ефективност, примерно но, и те - имам лични наблюдения - изхвърляха над 5% неизядени храни. Та, ако си изядат всичко или поне съкратят изхвърлянето, поради което, просто купуват по-малко...това лошо ли е, примерно? Да не говорим, че - доколкото "сметките" често са във валута, вместо в натурално изражение /тонове?/, един спад на цените често се тълкува превратно.
                11. Ако съм решил, да речем, че -предвид ниската база у нас - един и същ абсолютен ръст /за стартъп иде реч/ би ми дал много по-висок относителен и, затова, не съм "избягал" /отделно, че никой не ме гони/ та...Не ви ли се струва, че мерките ви са далеч от всеобхватното? И на чий отгоре си мислите че, ако на вас не ви се живее там, където са приятелите и близките ви, "всички останали" ще са същите безродни кукувици?
                12., 13.,1 14...Имам и още питанки но, за начало, не е зле на тези да отговорите, преди да ме пишете /пак?/ "руснак", "заблуден", "трол" и т.н.

Коментар

Ами ако си си възпитал децата в твоите ценности нищо чудно че бъдещето им в България, както и където и да било другаде няма да е кой знае колко блестящо.
                  Твойте ценности са първи сред блатото, шефа на гетото, овчаря на стадото, робовладелеца и робите. Либерализма е компрометирана идеология, доказателства черпя от факта за разрастване на антиамериканизма в световен машаб

Говорим за православни ценностти и не само, ценности на основните религии, Ако допуснем че Бог е един, а отделните религии са различни пътища. Да, необходимо е формулиране на социално-консервативна идеология. Без свободата на човешкия произвол на либерализма, който се изразява във всевъзможни извращения, като почнеш от педофилията и стигнеш до иницестата...

Това, че либерализма дава равни възможности са залъгалка за твоята таргет група, която облъчваш с пропагандата... Имаш ли представа например как се придобива място на витрината на Билла да кажем. Колко е честна конкуренцията? Дали стоката, която е полезна за обществото получава равна възможност на пазара? Който държи пазара, той определя правилата на играта, а не честната конкуренция

Либерализма е фалш, лицемерие и елементарна лъжа за баламурниците!

Коментар

Ами ако си си възпитал децата в твоите ценности нищо чудно че бъдещето им в България, както и където и да било другаде няма да е кой знае колко блестящо.

Аз съм оптимист за България. Смятам че хора с твоите възгледи намаляват. А от тук и котвата която представлявате за развитието на страната. Хората все повече проглеждат и активното поколение днес не е с промит мозък от съветска пропаганда. Както последните правителства се убедиха на собствен гръб.
                    Бате Пешо не вижда смисъл да се спори с теб и другите във форума с твоито мислене, но аз виждам, по ред причини. Но да се спори с визия, аналитично, позовавайки се на факти, а не налагайки плоски идеологеми.
                    Аз не давам квалификации за децата ти, така че не давай квалификации относно моите деца. Всъщност имам един син-завършил в Дания избрал да работи в София.
                    Постигнал съм нужната ми финансова свобода и мога да не работя ако пожелая до края на живота си, но съм избрал да продължавам да работя работата която обичам.
                    Пожелавам ти подобни неща и на теб и на всички тук.
                    Това достатъчно ли е да спреш да ме оценяваш погрешно, че съм някъкъв зомбиран путинофил, неспособен да се справи с живота?
                    Работя както ти казах обаче с наистина много млади хора -предимно студенти и завършили преди няколко години. Гледайки как либералните ти колеги на кормилото на държавата и в бизнеса "водят" страната ни към "светли бъднини" с идеята че успеха е единствено и само индивидуален виждам обречеността на болшинството млади хора у нас
                    Аз не съм оптимист за България, ако хората с моите възгледи намаляват.
                    Активното поколение съм съгласен, че не е с промит мозък от съветската пропаганда.
                    С промит мозък е от нечия друга пропаганда. Сещаш се коя и това и е проблема на родината ни.
                    Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

В момента в който се заговори за излизане от ЕС - от останалите 2 милиона българи дето са в работоспособна възраст - 1 милион ще се изнесе.

И тука освен държавни чиновници, пенсионери и мангали нормални хора дето да работят и да плащат данъци няма да останат.
                      Може и да остане някой друг ама трябва да е корав като Рамбо или поне като Путин
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Времето? Според мен брадатата и нечистоплътна седерастия, дето беше обявила че времето е тяхно и те са във времето, дето продаде и разграби държавата? Покай се, на колене и моли за милост!
                        Избърши си пяната от устата!!!

Коментар

Въпросния строй за който жалееш го има все още в Северна Корея, Куба и отчасти Венецуела.

Наистина не се сещам.
                          Ти ходил ли си в тези три страни че имаш преки наблюдения от там ???
                          Остави пропагандата дето ни я дават тук.....

Мога да ти кажа за тук:

Имаше гарантиран жизнен минимум под които никои не можеше да падне. Имаше работа за всеки. Имаше безплатно образование и здравеопазване за всеки. Всеки имаше жилище и вила. Всеки имаше карта за 14 дни на морето.Българина се плодеше. И т.н. и т.н.........

Това са неща които не могат да се отрекат , и за съжаление съвременното ни развито демократично общество отказва част от тези неща на голяма част от членовете си...
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Наистина не се сещам.
                            Знаеш ли къде се намират на картата тези 3 държави, в двете съм бил и да ти кажа дали от климата или от нещо друго но се живее доста по добре от колкото в Бг

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Късно е вече...Рибока е в тигана....( и не само той, за жалост.)

Коментар

• Малка статия по въпроса за научно техническата мисъл по бай тошово време
                                http://infobalkani.wordpress.com/201...8%D1%81%D1%82/
                                Иновационната политика на социалистическа България

Коментар

Working...
                                X