IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Нито тогава беше толкова лошо, нито сега е толкова хубаво.
    За съжаление нашия народ се лашка от едната крайност в другата крайност и все не може да намери златната среда. това ни е проблема на нас. И в двата строя има хубави неща...проблема е че трябваше да ги съчетаем пък ние не можем и за пореден път ни се такова майката на държавата .....за голямо съжаление.
    Въпросния строй за който жалееш го има все още в Северна Корея, Куба и отчасти Венецуела.

Посочи ми нещо хубаво за него от тези трите страни?

Наистина не се сещам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Чиче състави изречение задай въпрос

" Лека авария в 6 ти блок на АЕЦ Козлодуй "

А есе да ти напиша....?

Коментар

• Нито тогава беше толкова лошо, нито сега е толкова хубаво.
        За съжаление нашия народ се лашка от едната крайност в другата крайност и все не може да намери златната среда. това ни е проблема на нас. И в двата строя има хубави неща...проблема е че трябваше да ги съчетаем пък ние не можем и за пореден път ни се такова майката на държавата .....за голямо съжаление.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Ами ако си си възпитал децата в твоите ценности нищо чудно че бъдещето им в България, както и където и да било другаде няма да е кой знае колко блестящо.

Аз съм оптимист за България. Смятам че хора с твоите възгледи намаляват. А от тук и котвата която представлявате за развитието на страната. Хората все повече проглеждат и активното поколение днес не е с промит мозък от съветска пропаганда. Както последните правителства се убедиха на собствен гръб.
          Това е бъдещето спокойно
          http://bez-cenzura.com/epitzentar/ba...ez-2050-godina

Само няма да се плашиш, това е истината

Коментар

• Аз съм с молба модератора да не трие. Спора е идеологически, Либерализъм срещу СССР/Русия. Въпреки че сегашна Русия си няма много общо със СССР и трябва да се прави разлика

Коментар

От 2010 сме на дефицит.Постоянни дефицити.И се трупат.Дълговете растат.Докога ли ще издържи,?
              По време на социализма фалираме 2 пъти, после фалираме 1990 после 1996.

Сега ще изкараме 20 години без фалит.

Ама 25 или 30 малко трудно.

И като фалираме - кво толкова. Идва МФВ и реже пенсиите и заплатите на държавните служители.

То това така или иначе трябва да стане - ама никой няма политическа воля да го направи.

Така че просто нещата са неизбежни - фалит, МФВ, рязане на пенсии и заплати. Мисля филма сте го гледали 1996 и после в Гърция.

Коментар

Ще се изнесе ама друг път.Всеки който е искал да се изнесе го е направил.
                Остава да убедиш хората, че е добра да станем като Македония.

И те не са в ЕС, само дето там стандарта им е 2 пъти по-нисък.

Е хората които искат да не им спада стандарта 2 пъти ще предпочитат да заминат.

Още поне милион работоспособни ще се изнесат.

Коментар

• Има ли някакъв шанс да се върнете към темата, а именно Русия?
                  Не искам да трия пак, моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Както трупаме дългове ний сме след Гърция ,която ЕС ще изгони.
                    От 2010 сме на дефицит.Постоянни дефицити.И се трупат.Дълговете растат.Докога ли ще издържи,?

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                      Как да не ми се реве за бъдещето на децата ни?
                      Ами ако си си възпитал децата в твоите ценности нищо чудно че бъдещето им в България, както и където и да било другаде няма да е кой знае колко блестящо.

Аз съм оптимист за България. Смятам че хора с твоите възгледи намаляват. А от тук и котвата която представлявате за развитието на страната. Хората все повече проглеждат и активното поколение днес не е с промит мозък от съветска пропаганда. Както последните правителства се убедиха на собствен гръб.

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                        Равновесен, що ти е тъй безразлична съдбата на съотечествениците ти?
                        А, да за теб най-важното е твойта купичка да е пълна, да си опънал коремчето, пък туй че младите хора в БГ като напуснат студентските скамейки в повечето случаи не ги очаква нищо хубаво в родината им за теб е без значение.
                        Това не е ли мислене в стил-след мен и потоп?
                        Туй че САЩ не искат да вземат паричките, ресурсите и т.н на другите държави как го измисли??? Та те от това живеят в голяма степен.
                        Я кажи в Либия при кадафито ли живяха хората по-добре или сега след като ги бомбиха с демократични бомби?
                        Да давам ли други примери?
                        Путин защитава интересите на държавата си, която съзнателно е нападната и срещу нея се воюва с всички средства на хибридната война и затова получава адмирациите ми.
                        Я ми изреди няколко западни политици на които да се възхищавам като се обосновеш какво толкова правят те за народа си. Ще се радвам да ми покажеш такива примери.
                        Полуобразовани, бедни и нещастни хора в соц. блока бяха изключение.
                        Какво стана обаче след като ни демократизираха???
                        Просто ни разбиха икономиката и я изсмукаха.
                        Изсмукват ни и малкото останал човешки потенциал.
                        Нима не го виждаш?
                        А, да теб ти е безразлично.
                        Това, което е сравнително кадърно и е останило тук е зомбирано с либералната пропаганда и вярата, че спасението е поединично. Ярък пример за което си ти равновесен.
                        Чудя се що изобщо на тоя му обясняваш нещата.Тоя и другите трима четирима галфони трябва да бъдат само псувани и обиждани тука.Едно светстно мнения нямат само пропаганда и митове и лоегенди за великия запад.Единия от тях неграмотен адвокат даже ме плаши с прокурори.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                          В момента в който се заговори за излизане от ЕС - от останалите 2 милиона българи дето са в работоспособна възраст - 1 милион ще се изнесе.

И тука освен държавни чиновници, пенсионери и мангали нормални хора дето да работят и да плащат данъци няма да останат.
                          Както трупаме дългове ний сме след Гърция ,която ЕС ще изгони.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Добре бе дайте да погледнем в един средносрочен период от 5 до 10 години в бъдещето вместо да се плюем за миналото.Дали не може да се направи нещо така,
                            че българите да заживеем нормално?
                            Излизане от ЕС и МАТО, незабавно! Ако пиндо службите организират Майдан в България, на основата на религиозен конфликт, ТРЯБВА да оставим турците да се самоопределят, никакво насилие. Регионално сътрудничество със съседите, общи икономически проекти, като Южен поток. Социално-консервативна идеология, съобразена с ценностите на основните религии, равноправие и уважение.

Коментар

Ще се изнесе ама друг път.Всеки който е искал да се изнесе го е направил.
                              Който е поискал към момента. Ако се променят нещата и почне да се говори за излизане от ЕС естествено че още много ще поискат. Все пак няма смисъл да си пропиляват живота заради разни тъпанари.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Е то това им е таргет групата, бедните полуобразовани или направо без образование тъпанари дето все смятат че някой друг им е виновен и все някой друг трябва да ги спасява. На подобни тъпанари винаги трябва да се говори като на деца, с детски приказки. Има един добър герой Путин, който се грижи за бедните и онеправданите. Има един злодей САЩ, който гледа да подчини света и е особено загрижен да им вземе парите на тези тъпанари, пари които те всъщност никога не са имали, ама те са си тъпички та не схващат ирония. Има един лош съсед ЕС, които работи за големия злодей.

Така злодея и лошия съсед са се комбинирали че да съсипят живота на бедния онеправдан, пообразован полуморон. Типична параноична проекция - бих казал. Ама то тези дето си търсят чужд виновник са си по природа параноични - това хем ги поставя в центъра на вселената. Вселена в който всъщност на никой не му пука за тях - буквално. От тук и повечето допълнителни сценарии на тази приказка, теории на конспирацията, международни заговори и тем подобни неща включени за да направят приказката интересна за полумороните.

Същите тези полуобразовани, бедни и нещастни приятели на Русия се чувстват постоянно слаби, отхвърлени от света. Може и да не осъзнават че са полуморони, но осъзнават че всичките им усилия да се измъкнат щастливо от блатото наречен техен живот се провалят. Имат нужда да се чувстват силни, уважавани. И как им осигурява това пропагандната машина на Путин. Ами залива ги с истории за оръжие, битки, история. Все неща които излъчват сила, и по неведоми полуидиотски пътища тези полуморони почват да се чувстват силни асоциативно, като говорят или четат за оръжие, война, история. То това само на полудидиоти може да влияе, ама то те са си такива.

И цялата приказка е сглобена. То за това нормален човек не може да разбере как някой се кефи на Русия днес. Ами защото тази рпиказка е за полуидиоти. Човек трябва да деградира че да го грабне тази пропаганда.
                                Равновесен, що ти е тъй безразлична съдбата на съотечествениците ти?
                                А, да за теб най-важното е твойта купичка да е пълна, да си опънал коремчето, пък туй че младите хора в БГ като напуснат студентските скамейки в повечето случаи не ги очаква нищо хубаво в родината им за теб е без значение.
                                Това не е ли мислене в стил-след мен и потоп?
                                Туй че САЩ не искат да вземат паричките, ресурсите и т.н на другите държави как го измисли??? Та те от това живеят в голяма степен.
                                Я кажи в Либия при кадафито ли живяха хората по-добре или сега след като ги бомбиха с демократични бомби?
                                Да давам ли други примери?
                                Путин защитава интересите на държавата си, която съзнателно е нападната и срещу нея се воюва с всички средства на хибридната война и затова получава адмирациите ми.
                                Я ми изреди няколко западни политици на които да се възхищавам като се обосновеш какво толкова правят те за народа си. Ще се радвам да ми покажеш такива примери.
                                Полуобразовани, бедни и нещастни хора в соц. блока бяха изключение.
                                Какво стана обаче след като ни демократизираха???
                                Просто ни разбиха икономиката и я изсмукаха.
                                Изсмукват ни и малкото останал човешки потенциал.
                                Нима не го виждаш?
                                А, да теб ти е безразлично.
                                Това, което е сравнително кадърно и е останило тук е зомбирано с либералната пропаганда и вярата, че спасението е поединично. Ярък пример за което си ти равновесен.
                                Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Working...
                                X