IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
    Да, кажа аз вместо Макс, а?
    Ето ти 3 статийки които описват същността на либерализма.
    Чакам да обориш съществените неща в тях с интерес
    http://investoracademy.blogspot.com/...g-post_10.html
    http://investoracademy.blogspot.com/...g-post_48.html
    http://investoracademy.blogspot.com/...g-post_74.html
    П.П.
    Елементарното блогче е мое и се старая да не вкарвам в него неща които не са в усисон с разбиранията ми.
    Александър Дугин? А от Жириновски нещо? Или най-добре Болен Лидеров - той е най-големия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Е то това им е таргет групата, бедните полуобразовани или направо без образование тъпанари дето все смятат че някой друг им е виновен и все някой друг трябва да ги спасява. На подобни тъпанари винаги трябва да се говори като на деца, с детски приказки. Има един добър герой Путин, който се грижи за бедните и онеправданите. Има един злодей САЩ, който гледа да подчини света и е особено загрижен да им вземе парите на тези тъпанари, пари които те всъщност никога не са имали, ама те са си тъпички та не схващат ирония. Има един лош съсед ЕС, които работи за големия злодей.

Така злодея и лошия съсед са се комбинирали че да съсипят живота на бедния онеправдан, пообразован полуморон. Типична параноична проекция - бих казал. Ама то тези дето си търсят чужд виновник са си по природа параноични - това хем ги поставя в центъра на вселената. Вселена в който всъщност на никой не му пука за тях - буквално. От тук и повечето допълнителни сценарии на тази приказка, теории на конспирацията, международни заговори и тем подобни неща включени за да направят приказката интересна за полумороните.

Същите тези полуобразовани, бедни и нещастни приятели на Русия се чувстват постоянно слаби, отхвърлени от света. Може и да не осъзнават че са полуморони, но осъзнават че всичките им усилия да се измъкнат щастливо от блатото наречен техен живот се провалят. Имат нужда да се чувстват силни, уважавани. И как им осигурява това пропагандната машина на Путин. Ами залива ги с истории за оръжие, битки, история. Все неща които излъчват сила, и по неведоми полуидиотски пътища тези полуморони почват да се чувстват силни асоциативно, като говорят или четат за оръжие, война, история. То това само на полудидиоти може да влияе, ама то те са си такива.

И цялата приказка е сглобена. То за това нормален човек не може да разбере как някой се кефи на Русия днес. Ами защото тази рпиказка е за полуидиоти. Човек трябва да деградира че да го грабне тази пропаганда.
      Много добре казано, евала. Ама то най-трудно е човек да спре да си търси спасител или виновници и да се вземе в ръце, затова имат толкова последователи.
      Няма да забравя някаква тьотка по ТВ в Крим как я интервюират, че имало проблеми с доставката на месо, цени не знам какво си, нямало, и онази вика - ааа, той Путин няма да ни остави гладни...

Коментар

• Да, кажа аз вместо Макс, а?
        Ето ти 3 статийки които описват същността на либерализма.
        Чакам да обориш съществените неща в тях с интерес
        http://investoracademy.blogspot.com/...g-post_10.html
        http://investoracademy.blogspot.com/...g-post_48.html
        http://investoracademy.blogspot.com/...g-post_74.html
        П.П.
        Елементарното блогче е мое и се старая да не вкарвам в него неща които не са в усисон с разбиранията ми.
        Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
          Ами да, няма нужда да го слушам, гледам го какво прави.
          Да гледаш и да виждаш са МНОГО РАЗЛИЧНИ неща. Обобщил съм го в подписа си.
          Относно поста ти към 77 за вдигане на заплатата:
          - Нали проповядваш "личната изгода на индивида"? човекът е преценил, че нито са подготвени, нито са производителни...за какво да се ръси? Аз, за 4 места по своя си проект, пресях 39 кандидата. Идея си нямаш, колко нахакани, колко некомпетентни и с какви , ама изобщо, претенции хора срещнах...а най-качествените и подготвени, ама изобщо, не шумяха, не вдигаха гири от вратата, и преценката им за собствена значимост бе в пъти по-адекватна, както и разбирането за добро заплащане и условия на работа. Ала отношението беше 4:1 за първите.
          Иди разправяй на други своите либерални възгледи. Не, че са лоши. Ала приложимостта на всяко нещо е конкретно, по условия, обстоятелства, с отчитане даденостите на средата, пазара и т.н. Тези прости работи като забравяш, сам се насаждаш в8у пачи яйца.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
            Защото всички сме славяни:
            Красиво!

Небо Славян - Алиса (by Gitarin.ru, аккорды, табы)
            https://www.youtube.com/watch?v=gfgUs1ljs24

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
              Ти какво каза на написаното от мен?Ти никога не отговаряш на такива коментари.И се мислиш за тарикат а всъщност си един обикновен люлински папурко либерал.Акъл няма да раздаваш тука щото имаш една гънка в мозъка която ти гарантира дишането яденето и срането
              Е то коментара ти е един абзац хейт. Реших че просто си изливаш личните емоции.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Хм, прав си за свалянето на маските - агресията срещу Украйна действително демаскира Путлер като нормален партньор на цивилизования свят... Русия вече може да се завърне сред нормалните държави само с ново мислене и с ново управление...

Което всъщност е положителният резултат от нещстието, което същият този малоумен изрод донесе на хората в Украйна и Русия...
                Цивилизования свят са Русия Китай.Американците и ЕС са диваци и варвари по целия свят.Няма да причисляваш Родината ми към тия.Убийствата в Киев разкриха още веднъж отвратителната същност на Запада

Коментар

• Поздрав за всички, които обичат Русия!

Для патриотов великой России
                  https://www.youtube.com/watch?v=xIT5PgIaM40

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    Човека е консервативен, има чувство за справедливост. Православния човек не може да живее без справедливост. Не е достатъчно само банковата сметка и хладилника да са ти пълни... Ама верно си зомбиран

Войната в Югославия свали маските. Фашизъм, безмилостен фашистки ботуш
                    Кое по справедливо от това всеки да е свободен да преследва собствените си интереси, да търси собственото си щастие стига да не вреди на други хора. Кой може да измисли по справедлива система. Кой ще решава кое е добро и кое е лошо за един човек по-добре от него самия. Държавата ли, Путин може би.

то за това и путин, орбан и още няколко пишман диктатора са толкова силно срещу либерализма. Защото им ограничава личната власт те да решават което е добре за личното щастие на хората. Защото ако хората решат че качеството на живот им е в пряка връзка със сбоствените им знания, собствените им нагласи, собствени действия, то тогава за какво са им всевластни управляващи. те се ще се превърнат в пречка която им пречи да постигнат максимума в живота си.

Материалните глупости нямат нищо общо с либерализма. Ако някой смута че щастието му се гради на това хладилника да е пълен и портфейла да е дебел, той разбира се може да си преследва тази своя мечта. Щом го прави щастлив.

Но Либерализма не ти казва какви са ти мечтите. Казва ти че можеш да имаш свои мечти.

А това се отрича от Путин. Всичките глупости за колективи, доброто на държавата, сила, мощ, православни ценности. Всичко това поставено като приоритет означава че собствените мечти отиват на заден план. Какво точно му е справедливото в това. кой точно е фашиста.

Коментар

• От 1945 до 1997 фалираме 4 пъти - това е около веднъж на 16 години.

Друг е въпроса че последните 2 пъти е било по време на демокрация, но тогава управляваха комундета - Луканов и Виденов.

Сега ще изкараме 20 години без фалит, което направо си е постижение.

Не виждам какво общо има трупането на дългове с либерализма.

То либерализъм никога не е имало в България, че да го обвинявате за нещо.

Всички фалити са за сметка на комундетата и тяхната планова икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Хм, прав си за свалянето на маските - агресията срещу Украйна действително демаскира Путлер като нормален партньор на цивилизования свят... Русия вече може да се завърне сред нормалните държави само с ново мислене и с ново управление...

Което всъщност е положителният резултат от нещстието, което същият този малоумен изрод донесе на хората в Украйна и Русия...
                        За нормалната част от света агресията на Обонговците срещу Украйна и преврата които организираха , свали маските на Западното лицемерие.....
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          Я да ви питам тук,"матиматици", "равновесни" и разни други "неподвластни на пропагандата": - На чия пропаганда сте неподвластни?
                          - Сигурно, на "руската". Да се не начуди човек, щом толкова добре се развиваме, според вас,
                          1. Защо тази година с близо 8 милиарда НОВ дълг се нажабихме?
                          2. Защо Боко, като толкова оптимистична фигура, се юрна да "спасява" ЮП, след като, преди това, всячески се постара да го закрияк руснаците?
                          3. На какво разчита същият този, "за европейско развитие на българия" премиер?
                          4. Сигурно сте в плен на хубавата ромска действителност - защо, тогава, и вие мрънкахте за покупко-продажбата на изборите?
                          5. Кои останаха тук и не избягаха, според вас: Работливите и способните, или обезсърчените? Сигурно, идваха руснаци да им заемат работните места?
                          6. -Обяснявам: Аз съм частен предприемач. Но, дали - ако "просто орежат заплатите на държавните служители", работата ще потръгне?
                          7. Защо, все пак, хората СЕГА, уж при демокрация, се изнесоха с милиони навън, вместо тогава, при злия соц? Било пълно с простотии. Правилн, беше. Щото сега не е, така ли?
                          8. Ако някой от вас е работил по някоя от оперативните програми - щото мен вече ми бръмна главата - знае ли, за каква нелепост иде реч? Ако не знае, мога да поразкажа това-онова.
                          9. За "соца" сме фалирали на два пъти. за 45 години. "средно претеглено", по веднъж на 22,5 години. СЛЕД соца, само за 25 години - още 2 пъти. Мен ли нещо сметките ме лъжат, или сънувам но, това е по веднъж на 12,5 години. И дългът ни се удвои от миналата година. Русия ли ни го оформи, или ние, вътре, сами? Интересно ми е да узная.
                          10. Ако потреблението на нещо спада, това ВИНАГИ ли означава, че нещата са по-зле? Не, че руснаците блестят с енергийна ефективност, примерно но, и те - имам лични наблюдения - изхвърляха над 5% неизядени храни. Та, ако си изядат всичко или поне съкратят изхвърлянето, поради което, просто купуват по-малко...това лошо ли е, примерно? Да не говорим, че - доколкото "сметките" често са във валута, вместо в натурално изражение /тонове?/, един спад на цените често се тълкува превратно.
                          11. Ако съм решил, да речем, че -предвид ниската база у нас - един и същ абсолютен ръст /за стартъп иде реч/ би ми дал много по-висок относителен и, затова, не съм "избягал" /отделно, че никой не ме гони/ та...Не ви ли се струва, че мерките ви са далеч от всеобхватното? И на чий отгоре си мислите че, ако на вас не ви се живее там, където са приятелите и близките ви, "всички останали" ще са същите безродни кукувици?
                          12., 13.,1 14...Имам и още питанки но, за начало, не е зле на тези да отговорите, преди да ме пишете /пак?/ "руснак", "заблуден", "трол" и т.н.
                          Никой от тия няма да ти отговори.Те се правят на ни видели ни прочели.те са тук да хулят Родината си да хулят народа си и да хулят Русия.Всички които не са крадци и мошеници са необразовани прости и грозни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Човека е консервативен, има чувство за справедливост. Православния човек не може да живее без справедливост. Не е достатъчно само банковата сметка и хладилника да са ти пълни... Ама верно си зомбиран

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Или с други думи ти си добре, на теб тази сегашна система ти се отразява прекрасно, на децата ти също. Ама си недоволен от нея.

Така някакво много сериозно противоречие не виждаш ли тогава между възгледите ти и живота ти. А съм се научил да не вярвам на хора които правят едно а приказват друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician
                                Преди границите бяха затворени затова никой не се изнасяше.

Или си безродна кукувица с бъдеще и бъдеще за децата си или си оставаш тука полуграмотен и полубеден. Нямаш голяма алтернатива.
                                Ти уж си"момше",пък помниш такива работи!!!И ти конфискуват 20 долара,които носиш в джоба си!!!

Коментар

Working...
                                X