IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Те игрите си вървят, но наистина не разбрах защо се спряха а не превзеха мариупол, щяха да свържат крим с русия по суша, какво ги спря руснаците, никой не разбра, а трябваше да го превземат

Просто ,защото нито Мариупол нито който и да е град и село в Украйна не иска да се отсъединява.Руски мир носи само кръв,разруха и беспредел.Трябва да избият хиляди местни,но и свои войници.Нямат подкрепа те ни в Луганск,ни в Донецк,хората ги е страх.Бедната ти фантазия какви деверсии правят нашите ДРГ и това е начало.Загинали до тук руски военни, а ти продължавай да вярваш на руски источници
    http://news.liga.net/news/politics/3..._v_ukraine.htm
    Нямат шанс да ни победят,не и този път.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение
      Ха ама ти продължаваш да си вярваш, че не те инетерусвало, кои какъв би и какво било станало, но те интересува, точно че Янукович е бил свален с преврат. аххаах

То може ли да си толкова малоумен, явно може. Какво значи думата преврат.Преврат ще има винаги когато дадена политическа фигура като Янукович, приема закони на чужди държави за свой. Няма как да стане това. След като самият ти президент е пионка на чужда държава , най малкото е с преврат да бъде свален. И така и стана, но не от хунтата, а от хората в Киев, които искат бъдеще и развитие.

Това дали е било противоконституционно или не никои не го интересува. Защото малко след това Путин супер законно си завзе Крим с помощта на внедрени шпиони години преди това. И много интересно защо се палиш така, Трябва да си много малоумен червен гьон. Явно.А и след като по три различни начина и сега 4-ти ти показвам, че това да твърдиш, че Янукович бил свален противоконситуционно не е някак нормално за нормално мислещ човек.Защо си мислиш, че след като е такъв продажник и предател на Украинските граждани, не е никакъв президент по нито един от техните закони. А и ти използваш на основа на това думичката хунта.Няма хунта на украинския народ хунта ли му викате, червени малоумници. Явни.
      Да, илитератче. Ти пак ми бягаш по тъча. Не ме интересува грам техните работи. Това не значи, че материята ми е чужда или че не разбирам от нея. Просто мен не ме касае.
      А тебе като не те интересува дали е противоконституционно, мангал ще ми кажеш ли що ме заговаряш?
      И пак те питам-ще ми кажеш ли галоше кой е тоя закон, който Янукович е приел, който теб така те е възмутил? Абе, що не си караш таксито и не спреш да ми пишеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
        хич не са фашисти руснаци."Русската" императрийца Екатерина-София Фредерика Августа фон Анхалт-Цербст
        Ама тя още е тогава е била част от някаква хунта от империалисти, тъй като ОБЯВЯВАНЕТО НА КРИМ ЗА РУСКИ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА е СЪЩОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КАТО НА Путин сега.

И промиването на региона, като са заселвани руснаци, доброволно ли е било това???
        И са изселвали всички други, пак трябва доброволно да е ставало. в името на Русия. аххаха Това не е ли ГЕНОЦИД, значи са били модерни по времето на Екатерина, а геноцида, дали не е престъпление. Защо нашите бг матрьошки са толкова малоумни, само в престъпници ли вярват???
        Last edited by Дръзновенн; 20.10.2014, 10:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнение
          Не може да си толкова глупав! От друга страна-може! Продължаваш да се гънеш като глист и да бягаш от това, което съм казал. А ако не помниш-ти си тоя боклук, който ме заговори. Не ми дреме нито за мнението ти за Гоце, нито за някое друго твое мнение. И понеже оплете яко нещата пак да ти кажа-никакво отношение няма към твоите чувства, че Янукович си беше свален с на практика преврат. Може и да е бил голямо чудовище, страшно корумпиран, агент на Москва-не ме интересуват тия работи. И за да сме наясно-превратът не е включен в "европейските ценности"(за които имам някакво смътно чувство, че са същите като американските и руските ценности, само, че обечени в по-добър ПР)

Знаеш ли...след като толкова настоятелно си търсиш майстора...що пък да не вляза в неговата роля. Кажи ми боклук-кои закони, които Янукович е искал да приеме са били в противоречие на тяхната конституция? Ама конкретно! Еди кой си закон от еди коя си дата. Щото по мой спомен, лекенце, законите не се приемат от президента, щото той е на чело на изпълнителната власт. Законите се приемат от Върховната рада. Президента само ги разписва. Янукович е корумпиран(кой политик не е), но е законно избран президент. Това е смисъла на демокрацията, боклук. (от уикито, ако не ти харесва източника намери друг: Представителната демокрация е форма на държавно управление, основавана на принципа за избор на политици, които да представляват народа, в контраст на автокрацията и пряката демокрация.) Стана ми интересно и каква му е платформата-ами човека е бил проруски с опит да седи по средата. Нещо от типа на Финландия по време на Студената война. И точно шайка превратаджии го свалиха. Дали е бил лош президент? Не знам. Закони не е приемал, нещастник-не ги приема той. Може и да е заслужавал да падне-ако питаме в Галиция съм сигурен, че ще кажат, че е бил ужасен, а на изток ще кажат сигурно, че е светец.
          А недочело псе-избягвай да ме характеризираш, щото специално от илитератчета като теб съм баре 100 пъти направил повече за родината си. И планувам да направя още. Но възнасянето на т.нар. европейски ценности пред т.нар. славянски е просто шега и противоречие.
          Понеже си заядлив, ще ти обясня какво мие мнението-пред геополитиката отстъпват идеологиите и разбирането за света. Т.е. всеки си гледа интереса. Моя интерес, като българин в момента съвпада с този на ЕС. За да сме честни това не е вярно, но е такава позицията на ЕС. ЕС нямаше интерес да се кара с Русия. САЩ имаше тоя интерес. Ние се поставихме в услуга на САЩ. От тук нататък всичко е размишления и интересни факти, като например, че ЕС и САЩ организираха на законно избраният президент един пич. Това не е присъда към САЩ или към ЕС от моя страна. САЩ си гледат интересите, ЕС ни е страх да вървим сами по пътя, за това се опираме на САЩ. Прочее-разлика между САЩ и Русия на практика няма
          Ха ама ти продължаваш да си вярваш, че не те инетерусвало, кои какъв би и какво било станало, но те интересува, точно че Янукович е бил свален с преврат. аххаах

То може ли да си толкова малоумен, явно може. Какво значи думата преврат.Преврат ще има винаги когато дадена политическа фигура като Янукович, приема закони на чужди държави за свой. Няма как да стане това. След като самият ти президент е пионка на чужда държава , най малкото е с преврат да бъде свален. И така и стана, но не от хунтата, а от хората в Киев, които искат бъдеще и развитие.

Това дали е било противоконституционно или не никои не го интересува. Защото малко след това Путин супер законно си завзе Крим с помощта на внедрени шпиони години преди това. И много интересно защо се палиш така, Трябва да си много малоумен червен гьон. Явно.А и след като по три различни начина и сега 4-ти ти показвам, че това да твърдиш, че Янукович бил свален противоконситуционно не е някак нормално за нормално мислещ човек.Защо си мислиш, че след като е такъв продажник и предател на Украинските граждани, не е никакъв президент по нито един от техните закони. А и ти използваш на основа на това думичката хунта.Няма хунта на украинския народ хунта ли му викате, червени малоумници. Явни.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Момко ако Екатерина не беше заселила там Руснаци , Крим щеше да е населен с Татари с фесове и фереджета ...но не и с Украинци !!!

Та освен да сме благодарни на Екатерина за тоя акт друго не виждам какво може да направим ....

хич не са фашисти руснаци."Русската" императрийца Екатерина-София Фредерика Августа фон Анхалт-Цербст

Коментар

• Моркуфф ...,

не се стърпя да ме споменеш, ърмм? Няма "Добро утро, Слънце!", а направо с бутонките
              ----------------------------

Киев овладя летищата в Донецк и Мариупол

http://news.ibox.bg/news/id_539337537

П.П. Хайде като си оправиш пожелателното мислене към реалностите ще си хортуваме пак

Коментар

Те игрите си вървят, но наистина не разбрах защо се спряха а не превзеха мариупол, щяха да свържат крим с русия по суша, какво ги спря руснаците, никой не разбра, а трябваше да го превземат
                Е как какво, чирпака и соколов са пратили абер на Путя в стил:
                Ако продължите към Мариупул , ние ще ви посрлещнем , и ще има да ви бием кумбалки.

Путя сериозно се притеснил от идеята Руската армия да се срещне с тия двамата развял бялото знаме.
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Интересна статия http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-...rd-dolara.html
                  895 млрд $ изнесени от Бг по посока на УССР
                  Не помня кой беше май БОБАН 1 беше публикувал една статия в която се казваше че руснаците са ни платили освобождението от турците.
                  Интересно би било да се сравнят двете статии
                  Само към Украинската съветска и т.н. ли сме изнесли 895 милиарда $ ?
                  Представям си колко ще са платените долари към руската империя и СССР.
                  Извинете, но глупостта става завладяващо състояние из ширините, А милиардите ги нямате за нищо.
                  Защо не пробвате да разделите 895 000 000 000 на 140 години, та да пробвате да разберете безумието в тезата на "политоложката", преквалифицирала се в примитивен пропагандист-русофоб?
                  Да ви помогна. Това са, според скромните оценки на умницата, платени на азиатците ежегодно и линейно, от освобождението ни до сега скромните 6 392 857 143 долара. Близо 12% от днешния ни БВП. Всяка годинка, без значение дали сме били във война, дали сме били в криза и спад, или сме изживявали поредния си преврат или революция.
                  Как ви се струва тази идиотщина така представена?
                  Зашеметяваща лъжа, гарнирана с още по-зашеметяваща глупост, разчитаща на околната такава.
                  Ако сте се почуствал обиден, то това е нормално и е логичен продукт от творчеството на В.К.
                  А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

Ха, Говориш само каквоооо, , а какво ни казваш с това, след като отричаш да те интересува. Тия факти нещо много важни станаха, ами факта, че Янукович приема закони в УЩЪРБ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, КЪДЕ ДА ГО ПРОЧЕТА В ТЯХНАТА КОНСТИТУЦИЯ? След като я прочета какво ще кажа, а той Янукович е свален противоконституционно за нищо, няма смисъл, значи хунтата е хунта, вземаща решения клонящи към разорения цяла Украйна ли или.

То ясно, че постът ти долу беше уточнение, всеки факти си има пред история от други навързани събития и факти, нали така???? : )

Ами ти я си представи, че Гоце, агентът на Москва, които в момента покрай Калфин стана проповядващ, КАКВООО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ, а в основата им е християнството, което някак си не струй от Вас, каже ами тука едни закони ограничаващи човешките права и увеличаващи зависимостта на страната ни от руските доставки да кажем, макар че там е било по страшно, ТИ как ще реагираш, ще излизаш в тази тема да ми говориш за Янукович и конституцията ли?

По три различни начина ти обясних, че няма как да се аргументираш с такъв факт, ако не искаш да звучиш както си звучиш, като квичаща "бг матрьошка", не обичам да квалифицирам напразно, но уви факти.
                    Не може да си толкова глупав! От друга страна-може! Продължаваш да се гънеш като глист и да бягаш от това, което съм казал. А ако не помниш-ти си тоя боклук, който ме заговори. Не ми дреме нито за мнението ти за Гоце, нито за някое друго твое мнение. И понеже оплете яко нещата пак да ти кажа-никакво отношение няма към твоите чувства, че Янукович си беше свален с на практика преврат. Може и да е бил голямо чудовище, страшно корумпиран, агент на Москва-не ме интересуват тия работи. И за да сме наясно-превратът не е включен в "европейските ценности"(за които имам някакво смътно чувство, че са същите като американските и руските ценности, само, че обечени в по-добър ПР)

Знаеш ли...след като толкова настоятелно си търсиш майстора...що пък да не вляза в неговата роля. Кажи ми боклук-кои закони, които Янукович е искал да приеме са били в противоречие на тяхната конституция? Ама конкретно! Еди кой си закон от еди коя си дата. Щото по мой спомен, лекенце, законите не се приемат от президента, щото той е на чело на изпълнителната власт. Законите се приемат от Върховната рада. Президента само ги разписва. Янукович е корумпиран(кой политик не е), но е законно избран президент. Това е смисъла на демокрацията, боклук. (от уикито, ако не ти харесва източника намери друг: Представителната демокрация е форма на държавно управление, основавана на принципа за избор на политици, които да представляват народа, в контраст на автокрацията и пряката демокрация.) Стана ми интересно и каква му е платформата-ами човека е бил проруски с опит да седи по средата. Нещо от типа на Финландия по време на Студената война. И точно шайка превратаджии го свалиха. Дали е бил лош президент? Не знам. Закони не е приемал, нещастник-не ги приема той. Може и да е заслужавал да падне-ако питаме в Галиция съм сигурен, че ще кажат, че е бил ужасен, а на изток ще кажат сигурно, че е светец.
                    А недочело псе-избягвай да ме характеризираш, щото специално от илитератчета като теб съм баре 100 пъти направил повече за родината си. И планувам да направя още. Но възнасянето на т.нар. европейски ценности пред т.нар. славянски е просто шега и противоречие.
                    Понеже си заядлив, ще ти обясня какво мие мнението-пред геополитиката отстъпват идеологиите и разбирането за света. Т.е. всеки си гледа интереса. Моя интерес, като българин в момента съвпада с този на ЕС. За да сме честни това не е вярно, но е такава позицията на ЕС. ЕС нямаше интерес да се кара с Русия. САЩ имаше тоя интерес. Ние се поставихме в услуга на САЩ. От тук нататък всичко е размишления и интересни факти, като например, че ЕС и САЩ организираха на законно избраният президент един пич. Това не е присъда към САЩ или към ЕС от моя страна. САЩ си гледат интересите, ЕС ни е страх да вървим сами по пътя, за това се опираме на САЩ. Прочее-разлика между САЩ и Русия на практика няма
                    Last edited by kalendar; 20.10.2014, 07:44.

Коментар

• Западните държави няма да воюват за Украйна. Така смята Збигнев Бжежински, бивш съветник на президента на САЩ по въпросите на сигурността. Това известният политолог казва в ефира на украинската медия Подробности, пише "Фокус".
                      „Западът много често дава да се разбере, че не му е все едно. Но не очаквайте Западът да се бори вместо вас. Това е главното, което трябва да разберете”, уверен е Бжежински.

Коментар

• Интересна статия http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-...rd-dolara.html
                        895 млрд $ изнесени от Бг по посока на УССР
                        Не помня кой беше май БОБАН 1 беше публикувал една статия в която се казваше че руснаците са ни платили освобождението от турците.
                        Интересно би било да се сравнят двете статии

Коментар

• http://tetradka.eu/publ/vojnata_v_uk...ast_1/7-1-0-44
                          Политиката на Русия в Донбас. Периодът от февруари до юни.

Който иска да знае, да чете

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                            Давай СоКоЛоВ, давай! Громи червените малоумници и продажници! Огън с всички лайномети.

Ама сутринта пак ще дойдат модераторите и ще те баннат за пореден път.
                            Колко ника ти баннаха до сега бе СоКоЛоВ? Аз им изгубих края.
                            соколов, пу10, кои други имаше 2-3 еднодневки

Коментар

Пусни си някои игра на компютъра, че много геймърски разсъждаваш за много по сериозни неща.

Такива думички като благодари се че не са превзели, еди какво си еди що си.... не на мен.. и не в тоя ФОРУМ-сайт.
                              То ясно, че сте леки, ама чак пък толкова ли в 21 век???? аххаха

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                                Давай СоКоЛоВ, давай! Громи червените малоумници и продажници! Огън с всички лайномети.

Ама сутринта пак ще дойдат модераторите и ще те баннат за пореден път.
                                Колко ника ти баннаха до сега бе СоКоЛоВ? Аз им изгубих края.
                                Смях, много е забавно с хора на които показваш фактите а те избягват да са реалисти.
                                Няма как явно от някаква лудница идвате.Какъв цвят е червена и величествена сграда ли е? : )
                                Ама кога на коя сутрин точно, кудош ли си вече, а си уж военен, какъв тоя морал.
                                Не виждаш ли че всички тия определения са общи и ако не са след фактологическо обосновано твърдени, каквито ти и другарите ти не показвате, често, това сега обида ли е? Или истината не Ви изнася, както и че явно сте Българи, а не руснаци, нали или руски шпиони.????

Коментар

X