IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дерибан Раши започна
    Инвесторы ЮКОСа хотят конфисковать имущество России в ЕС и США
    Подробнее: http://www.rosbalt.ru/business/2014/10/20/1328807.html

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Е как какво, чирпака и соколов са пратили абер на Путя в стил:
      Ако продължите към Мариупул , ние ще ви посрлещнем , и ще има да ви бием кумбалки.

Путя сериозно се притеснил от идеята Руската армия да се срещне с тия двамата развял бялото знаме.
      Пуснал съм 2 линка погледни и двата, единия е за близо 900млрд изнесени по посока на русия и ссср и другия е преглед на политиката на руснаците в украйна. Та във втория линк се казва че има договорка да не се вкарват официални войски в украйна, с това руснаците попадат в капан, уса и запада си трае по повод фашагита, а руснаците не вкарват войска заради договорките и до последно не вкарват войски. От друга страна уса натиска да се избият опълченците. Та това е общо взето ситуацията

А относно другия линк за изнесените милиарди в коментарите се говореше за някакъв тритомник относно отношенията русия Бг. А ко някой го е чел, или го има нека коментира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Бате Пешо,

момчето има русофобско камъче у опинците, но не това е проблемот... Мюсюлманската религия е традиционна религия, която аз уважавам. Факт е, че за 500г турско робство, народа ни не изчезна, а за 50г либерастия, евро и пиндо геноцид, народа ни ще изчезне. В момента сме по средата на този 50г период, за който говоря, а населението ни се е стопило, като абсолютно число, както и етническия българин е остарял, болен и зомбиран и е намалял в процентно отношение спрямо други етноси... Етническия българин за 25г е намалял на 50% и не се възпроизвежда!

Говорим за реалната заплаха и това е либерастията. Вчера медиите ни информираха, че в Пиндостан в училищата вече 11-14г ученици изучават Основи на хомосексуализма. Е може би момчето няма нищо напротив децата му да учат тънкостите на хомосексуалната любов, в частност на аналния секс. Останалите родители, като нас, които ще се съпротивляват ще бъдат заплашени с наказателна отговорност за непосещение на учебните часове от децата им. Но след като започнат да изучават децата ни педерастката любов, ще последват Основи на иницестата, Основи на зоофилията... Извратения запад ще ги наложи, давам линк към прочутата технология за зомбиране, ОКНО ОВЕРТОНА-ТЕХНОЛОГИЯ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ И ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ГРЕХОВЕ

Манипуляция толпой!!! Окна Овертона!!! Это должен знать каждый!!!!
        https://www.youtube.com/watch?v=zEreBlyZi_E

Предполагам, че НПО комсомола с румени бузки ще каже, да ама това нас не ни касае, това е нещо маргинално, Да ама не касае ни и то много... Да си представим как бихме реагирали на тази новина преди 15години и сега как реагираме. Дали сме станали по толерантни към педерастията, АЗ не. И преди 15г и сега мен не ме интересува Кой какво прави под юргана и къде си го слага. Глобалното правителство зад океана налага педерастията, чрез информационните канали, ЗОМБИРАНЕ. Просто на обществото му подменят чипа, дадох пример с технологията Прозорец на възможността Овертон... Трабва да се забрани ГЕЙ пропагандата!

За какво става въпрос, отделя се размножителната функция от секса... Децата ще се произвеждат в лабораторни условия, както сега от тази услуга на Запад се възползват педалите. Дават сперма, Родител1 и Родител2 и след това получават по едно бебе, което възпитават. Унищожение на семейните ценностти. Вече Майка и Баща стават думи извън закона, Имаме Родител1 и Родител2. Унищожение на националностите чрез генетични кръстоски, които ще се вкарват в либералния ценностен калъп.... В момента ние сме захапани от мясорубката и няма отърване.

Единствената ндежда за нормалните хора е Русия!

Още за болния либерастки мозък, следващата стъпка е създаването на Киборги чрез смесване на гени, смесване на раси, генетични експерименти на хора и животни, например създаване например на кентаври... Създаване на същества без възпроизводителна функция, както панример ГМО ябълките, които не могат да се възпроизвеждат

Как демокрацията контролира Глобалното правителство, което заплашва света с милитаристичния пиндо ботуш!
        Тука съм описал от какво трябва да бъде спасена България, за момшето което не е разбрало

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение
          Каква лекота на мисълта имали сръбските малоумни комунисти и червени болни мозъци.Червените ли дават толкова много територии на Сърбия за да се превърне в Югославия или великите сили?
          Това всичко под диктовката на ЧЕРВЕНИТЕ МАЛОУМНИЦИ ОТ МОСКВА. Как и до кога ще продължава това. Уж ни освободили от Хитлер, Пък вдигнали ЖЕЛЯЗНА ЗАВЕСА. ЩО ЗА МАЛОУМИЕ Е ТОВА?
          Великите сили, немногоумний СоКоЛоВ. Великите сили създават
          Първата Югославия (наследник на Кралство Сърбия) е формирана след Първата световна война през 1918 г. като Кралство на сърби, хървати и словенци, което е преименувано на Кралство Югославия през 1929 г.
          http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%AE%...B2%D0%B8%D1%8F

Та така, немногоумний. Не са комунистите, не са... Великите сили Англия, Франция и Америка са направили Югославията.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
            хич не са фашисти руснаци."Русската" императрийца Екатерина-София Фредерика Августа фон Анхалт-Цербст
            Това вече не е българска динстия при Екатерина, а Романови - само т.нар. Рюрик динстия до 1612г. е наша.

Ето прочети си. Не е нужно да го приемаш, а просто една малко по-различна гледна точка от тази, която пише в читанките, наречена "рушка" хистори, с които глупости тъпчат главите на децата от малки:
            -----------------------------------

Произход на Русия

В по- късните руски летописи от XII-ти век Угор Лачини е наричан Игор Рюрикович или Рюриков,основател на династията на киевските и московските князе, а “урус” славянизирали в “рус”.

В последствие от украйнската държава Рус със столица Киев основана от Шамбат Кий, брата на Кубрат се отделило Суздалското княжество, което в по-късни времена се преименува на Московско-Руска държава на името на българския цар Ахад Мосха основал Москва през 1088 г. -

See more at: http://truden.com/modules.php?name=F....46NnGCXS.dpuf
            -------------------------------------

Списък на владетелите на Волжка България

http://bg.wikipedia.org/wiki/Списък_...ългария
            --------------------------------------

Другата версия Москва да е основана от Юрий Дългоруки от Рюрик династията доста по-късно - едва през 1147г. Но без значение със сигурност Москва е основана от българска династия.

П.П. Ето тук става разцепването на Черна България със столица Киев между двамата братя и ще се създаде Киевска Русь ( Лачин ) и Волжска България ( Джилки ):

След смърта на кан Урус Айдар,през 855г.неговите синове Джилки и Лачин (наричан от руснаците Рюрик) изпаднали в междуособни воини - See more at: http://truden.com/modules.php?name=F....46NnGCXS.dpuf

Този Лачин е бъдещия "Рюрик"

Поздрави!

П.П.П. Забравих да кажа, че няма по-големи неблагодарници от пещерните мосвичи.

Волжска България ги създаде, Дунавска България ги ограмоти, сега Киевска България и Волжска ще ги върнат в пещерите обратно
            Last edited by marandi; 20.10.2014, 10:59.

Коментар

Не на свалилите го незаконно или противоконституционни викат Хунта, на тази основа, вече и още неща се крепят и основните им опорни точки. Смятай какви малоумници.

То тия всички неща излязоха от устата на Лавров,Соловьев,Киселев за фашисти,хунта и папагали без да мислят повтарят.Така им изнася.Не ги притеснява,че в ръководството на РФ няма нито един,който да не е чекист,че Путлер вече трети срок е Президент и май ,ще е пожизнен такъв.Малоумщина

Коментар

Белград встретил Путина с восторгом и надеждой (фото)
                http://vz.ru/photoreport/711038/#ad-image-0

И България!
                Под България разбираш 148 262 платени от Русия национални предатели, гласували за Атака.

Коментар

Белград встретил Путина с восторгом и надеждой (фото)

И България!

С това и ще остане.

Коментар

Че той под себе си променил цялата Конституция ти за закон се хвана.Той имал мнозинство състоящо от неговата партия и коммунисти.Той реши,че Украйна е неговата собственност,а украинци му показаха,къде е неговото място.И така ще бъде със всеки от тук нататък.
                    Не на свалилите го незаконно или противоконституционни викат Хунта, на тази основа, вече и още неща се крепят и основните им опорни точки. Смятай какви малоумници.

Ха каква главна страница от линка на Макс, руския шпионин? От какво ще спасява Путин Сърбия, ще я прави пак Югославия ли? хахахах Каква лекота на мисълта имали сръбските малоумни комунисти и червени болни мозъци.Червените ли дават толкова много територии на Сърбия за да се превърне в Югославия или великите сили?

Ще ги спаси от демокрацията и развитието им, като разсели из някои нови територии на новорусия. хахаха
                    Ами Македония, Кой я създаде и направи трън в очите на Българите и Целият свят. Македонците какво да кажат, че не са българи ли? Това всичко под диктовката на ЧЕРВЕНИТЕ МАЛОУМНИЦИ ОТ МОСКВА. Как и до кога ще продължава това. Уж ни освободили от Хитлер, Пък вдигнали ЖЕЛЯЗНА ЗАВЕСА. ЩО ЗА МАЛОУМИЕ Е ТОВА?
                    Last edited by Дръзновенн; 20.10.2014, 10:24.

Коментар

Ако това са си руски военни, какво правят там, нали уж имаше договорки, Нали уж Путин осъзна какво прави, че не е терорист уж.

Ами да влизат тогава батальоните на НАТО включително и Български и да видим, колко квадратни километра ще им отстъпим от Украйна на тия ЧЕРВЕНИ МАЛОУМНИЦИ??

Ние и сами можем да се справим.Предатели в Генщаба,това е проблем при нас.Изтичане на информация,затова толкова много сменяха ръководство.Иначе дотук не сме настъпвали нито веднъж,няма приказ.

Коментар

• Белград встретил Путина с восторгом и надеждой (фото)

И България!

Коментар

• Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнение
                          Да, илитератче. Ти пак ми бягаш по тъча. Не ме интересува грам техните работи. Това не значи, че материята ми е чужда или че не разбирам от нея. Просто мен не ме касае.
                          А тебе като не те интересува дали е противоконституционно, мангал ще ми кажеш ли що ме заговаряш?
                          И пак те питам-ще ми кажеш ли галоше кой е тоя закон, който Янукович е приел, който теб така те е възмутил? Абе, що не си караш таксито и не спреш да ми пишеш?

Че той под себе си променил цялата Конституция ти за закон се хвана.Той имал мнозинство състоящо от неговата партия и коммунисти.Той реши,че Украйна е неговата собственност,а украинци му показаха,къде е неговото място.И така ще бъде със всеки от тук нататък.

Коментар

Просто ,защото нито Мариупол нито който и да е град и село в Украйна не иска да се отсъединява.Руски мир носи само кръв,разруха и беспредел.Трябва да избият хиляди местни,но и свои войници.Нямат подкрепа те ни в Луганск,ни в Донецк,хората ги е страх.Бедната ти фантазия какви деверсии правят нашите ДРГ и това е начало.Загинали до тук руски военни, а ти продължавай да вярваш на руски источници
                            http://news.liga.net/news/politics/3..._v_ukraine.htm
                            Нямат шанс да ни победят,не и този път.
                            Ако това са си руски военни, какво правят там, нали уж имаше договорки, Нали уж Путин осъзна какво прави, че не е терорист уж.

Ами да влизат тогава батальоните на НАТО включително и Български и да видим, колко квадратни километра ще им отстъпим от Украйна на тия ЧЕРВЕНИ МАЛОУМНИЦИ??

Коментар

• Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнение
                              Да, илитератче. Ти пак ми бягаш по тъча. Не ме интересува грам техните работи. Това не значи, че материята ми е чужда или че не разбирам от нея. Просто мен не ме касае.
                              А тебе като не те интересува дали е противоконституционно, мангал ще ми кажеш ли що ме заговаряш?
                              И пак те питам-ще ми кажеш ли галоше кой е тоя закон, който Янукович е приел, който теб така те е възмутил? Абе, що не си караш таксито и не спреш да ми пишеш?
                              хахах Колко смешен и лабилен бг матрьош, Янукович е агент на Москва, ще бъде свален винаги, дали противо или не има ли значени и не от хунта, а от народа в Киев.Нали така, а те бе нека не те интересува какво става по принцип...

Такси ли, ей бг матрьошка малоумна, не виждаш ли и че ти незнаеш, че си матрьошка, тепърва ще разбираш, че реалността ти се губи понеже си промит червен идиот. Както на някои други тука. Както и да е, това няма значение. Има значени, само защо толкова поляризирано приемаш новата информация от Москва?
                              И това не прилича ли на общата ви Болест по Москва и Новорусия?

Коментар

Ама тя още е тогава е била част от някаква хунта от империалисти, тъй като ОБЯВЯВАНЕТО НА КРИМ ЗА РУСКИ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА е СЪЩОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КАТО НА Путин сега.

И промиването на региона, като са заселвани руснаци, доброволно ли е било това???
                                И са изселвали всички други, пак трябва доброволно да е ставало. в името на Русия. аххаха Това не е ли ГЕНОЦИД, значи са били модерни по времето на Екатерина, а геноцида, дали не е престъпление. Защо нашите бг матрьошки са толкова малоумни, само в престъпници ли вярват???

Представяш ли,цял живот да вярваш в една лъжа ,за Велика,щедра,благородна Россия,а тя да се окаже просто гнусна,лъжлива,крадлива паРаша.

Коментар

Working...
                                X