IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Бе предишните московски управници ви дадоха нещо, вие не можете да го коландрите и те сега си го взеха, благодари се че се спряха преди да превземат мариупол/ защо и аз не разбрах/
    Пусни си някои игра на компютъра, че много геймърски разсъждаваш за много по сериозни неща.

Такива думички като благодари се че не са превзели, еди какво си еди що си.... не на мен.. и не в тоя ФОРУМ-сайт.
    То ясно, че сте леки, ама чак пък толкова ли в 21 век???? аххаха

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Според мен го оставиха за пролетта ....
      Ха, нещо пак се порадвахте на ВЕЛИКАТА РУСКА АРМИЯ, ВЕЧЕ В ПРЯК КОНФЛИКТ ЗА ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ. Браво... много сте добри във фантазиите си.Явно живота ви тоталитарния режим не е минал леко. Все едно сте били в лудница и по цял ден сте скучаели и фантазирали. Точно такива сте.

От кога СМЕ НА 88% ЗАВИСИМИ ЕНЕРГИЙНО ОТ ЧУЖДА ДЪРЖАВА, И ОТ КОГА СЪЩАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ МЕСИ В ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА БЪЛГАРИЯ.Под формата на договори с неясни проходи и времетраене на проекта по над десетилетие?Под формата на договори за самолети, зад тия договори стоят определени техни агенти, свободния пазар е просто мит, нищо още колко десетки миларда долара ще трябва да платим за тази Ваши заблуди. Да не сте Вие народа нещо????? Ама как разбирате, кое било добре за "народа", винаги 100% го знаете това, защото сте социални и добри червени малоумници.

До кога ще се случва, този червен фарс, до кога ще ми излизате тука жалки мижитурки да ми обяснявате, колко е ВЕЛИКА ДРУГА СТАНА ОСЕН ВАШАТА, ДО КОГА ???????????????????????????

Я да сменим малко мащаба, щото явно сте доста поляризирани.

Съжалявам, но на дегенарати и откровени малоумници, аз няма да отговарям. Не съм виновен с нищо за факта на съществуването им.

Само леко ще се разобличават, не съзидателните и продажнически мнения.
      Last edited by Дръзновенн; 20.10.2014, 00:49.

Коментар

• Шапок,

издириха ли шведската подводница, бря?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Бе предишните московски управници ви дадоха нещо, вие не можете да го коландрите и те сега си го взеха, благодари се че се спряха преди да превземат мариупол/ защо и аз не разбрах/
          Според мен го оставиха за пролетта ....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение
            Ами хората ти казват, че на времето Ектарината, заселила руснаци там. Това да не мислиш, че станало ей така от християнски подбуди.. А имаш и най малка представа, както престъпление още тогава това?? Какво да говорим за сегашните Ви такива??
            Момко ако Екатерина не беше заселила там Руснаци , Крим щеше да е населен с Татари с фесове и фереджета ...но не и с Украинци !!!

Та освен да сме благодарни на Екатерина за тоя акт друго не виждам какво може да направим ....

Коментар

Ами нали за да приеме, трябва да предложи на парламента си. И сам видя резултатите, Украйна се освободи от Руските шпиони искащи още чужди територии. Нали така????

Ти можеш ли да мислиш, въобще, я се върни и си прочети какво съм ти написал по долу. Сега на малоумен ли се правиш или толкова си можеш????

Коментар

Хахахаха.....вземи се ограмоти малко преди да пишеш глупости бе момко. Да почетеш нещо не е срамно. Не бил прочел конституцията на Украйна , ма дава мнение

И свалянето на Янукович беше незаконно , и избирането на Турчинов също беше незаконно. В конституцията им има определен ред за сваляне на президент , но това определено не е с камъни и дърве от подивяла тълпа. На Турчинов като го избраха за временен президент пък не му стигнаха и няколко гласа съгласно конституцията им............
                Ха, ама ти си много лек, наистина. НЕ ЧЕЛИЯ НЕ СЪМ АЗ, ВСЕКИ СЛУЧАЙ. Аха след като не разбираш сега и на теб ли ще трябва да ти обяснявам по три различни начина, че това каква конституция имат те или какво Вие разбирате под права и задължения и отговорности и морал са два различни свята в които Вие червени хора, искате да живеете.Живейте си в собствените глави, обаче, тука сме си Българи и вашите празни приказки за Путин и там НОВОРУСИЯ са измислици на историческа грешка, Появата на Хитлер и антипода му Путин. Може ли да сте толкова елементарни.

Марков, все едно докато агента ти Гоце да ти обяви Кърджали за административна част от Турция по заповед на Путин. Гоце какъв ще бъде защитен от конституцията ни или не?

Смешно е с Вас..

Коментар

А резултата го виждаме ...Крим с към 3 милиона Руски шпиони отплава към Русия. Донецк и Луганск с около 7 милиона руски шпиони също се мъчат да тръгнат на там въпреки съпротивата на фашагите ......

Така на територията на Украина ще останат още 10 милиона Руски шпиони , въпрос на време е и те да се помъчат да отплават към родината си.........
                  Ами хората ти казват, че на времето Ектарината, заселила руснаци там. Това да не мислиш, че станало ей така от християнски подбуди.. А имаш и най малка представа, както престъпление още тогава, това?? Какво да говорим за сегашните Ви такива??
                  Last edited by Дръзновенн; 20.10.2014, 00:30.

Коментар

Ами нали за да приеме, трябва да предложи на парламента си. И сам видя резултатите, Украйна се освободи от Руските шпиони искащи още чужди територии. Нали така????
                    А резултата го виждаме ...Крим с към 3 милиона Руски шпиони отплава към Русия. Донецк и Луганск с около 7 милиона руски шпиони също се мъчат да тръгнат на там въпреки съпротивата на фашагите ......

Така на територията на Украина ще останат още 10 милиона Руски шпиони , въпрос на време е и те да се помъчат да отплават към родината си.........

Коментар

Ти можеш ли да мислиш, въобще, я се върни и си прочети какво съм ти написал по долу. Сега на малоумен ли се правиш или толкова си можеш????
                      Хахахаха.....вземи се ограмоти малко преди да пишеш глупости бе момко. Да почетеш нещо не е срамно. Не бил прочел конституцията на Украйна , ма дава мнение

И свалянето на Янукович беше незаконно , и избирането на Турчинов също беше незаконно. В конституцията им има определен ред за сваляне на президент , но това определено не е с камъни и дърве от подивяла тълпа. На Турчинов като го избраха за временен президент пък не му стигнаха и няколко гласа съгласно конституцията им............

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
                        Пишеш дотации Украина.Ама май истина не ти изнася.

Защо не подарите Донецк и Луганск на Путин? Нали са ви в тежест. И стига ми цитира някакво сайтче. То дори не е вестник. Дай статистика от Националната статистика на Украйна. Ако въобще имате нещо такова.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Първо твърдеше че приемал , сега че предлагал .....бе ти съвсем не си в час по въпроса , което явно не ти пречи да си спамиш из темата.....

Коментар

Да предлага на парламента,

Първо твърдеше че приемал , сега че предлагал .....бе ти съвсем не си в час по въпроса , което явно не ти пречи да си спамиш из темата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
                              Шегаджия.Много харесвам България,но кочина,като тук никога не съм виждала.
                              Ааа не е кочина, само дето има едни промити червени прасета и те затова ти прилича на кочина..

Коментар

Аре тоя заговори от името на Целия Украински народ........

На всичкото отгоре Президента принципно не приема закони , това е прерогатив на парламента ........ голем си смехоран
                                Да предлага на парламента, то да не е еднолична тоталитарна власт, като в Русия.
                                След като прочета, че моят президент иска и е предложил на парламента закони ограничаващи моите права и ОСВЕН това вкарващи ме в договори за милиарди долари не рубли, задължения без да имаме ясна представа за приходи, какво искаш да направя да пазя конституцията ли, че тя го пазила била.
                                И добре, че се предлага някъде някои да види да има гласност и какъв беше резултата за Вас, преврат и изхвърляне на Руски шпиони от Украйна или погром щото ей така??? хахах смешки...

Опорната ви точка относно законността на свалянето на Янукович е ясна. От къде на къде, Вие специално търсите законност и правота в действията на хората в Киев, след като вашият ВЕЛИК ЛИДЕР Путин на 8 май ден преди празника за деня на жертвите на ВСВ, ПРАЗНУВА НОВИТЕ СИ ЗАВЛАДЕНИ ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ С АГРЕСИЯ И АГЕНТИ ВНЕДРЕНИ ГОДИНИ ПРЕДИ ТОВА,ПОД ФОРМАТА НА АНЕКСАЦИЯ, като посрещаше флотилия в Крим????????????????????????????

Смешна е вашата логика за действителността, тъй като е изпълнена с нищо, лъжа.Много странно как ли се чувствате...??? : ())
                                Last edited by Дръзновенн; 20.10.2014, 00:02.

Коментар

Working...
                                X