Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнениеМоля?
Извинете, но да сравнявате кочината Украйна с България е повече от просташко.
Хохълска му работа...
Шегаджия.Много харесвам България,но кочина,като тук никога не съм виждала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнениеХа, Говориш само каквоооо, , а какво ни казваш с това, след като отричаш да те интересува. Тия факти нещо много важни станаха, ами факта, че Янукович приема закони в УЩЪРБ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, КЪДЕ ДА ГО ПРОЧЕТА В ТЯХНАТА КОНСТИТУЦИЯ?
На всичкото отгоре Президента принципно не приема закони , това е прерогатив на парламента ........ голем си смехоранНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнениеГалош, къде съм коментирал какво е искал да приеме Янукович? Препрочетох си коментарите и не виждам къде съм взел страна в конфликт, който не ме интересува пряко. Единственото нещо, което съм направил като уточнение, амебо, единственото нещо, което съм казал(и аргументирал) е, че Янукович е свален в противоречие с тяхната конституция. И даже съм добавил, че е интересно сега кой идва легитимният, защото има и текстове кога се освобождава тоя президент. Ако си направиш труда, ленивецо и ти да направиш това, което аз съм направил(сиреч-да си отвориш тяхната конституция и да я прочетеш) може и на теб да ти просветне за какво говоря. Те това е фактът, това е и аргументацията ми. И не коментирам нищо друго, бастун и го уточних на 2-3 пъти. Не ме касае Янукович, не ми дреме нито за Украйна нито за Русия, до толкова до колкото не ми се месят в живота. ТИ от своя страна страдаш от някакви комплекси по темата и понеже губиш почва под краката почваш да усукваш и да въртиш и да бягаш от това, което аз коментирам. Ако искаш да ми кажеш, че не е свален противоконституционно-цитирай ми текстовете, с бройката народни представители необходими за т.нар. импийчмънт.
За осмисляне на аз-ът говори...за морал...Пингвинът размишлява за ядрената физика...единственото нещо, което съм казал(и аргументирал) е, че Янукович е свален в противоречие с тяхната конституция. И даже съм добавил, че е интересно сега кой идва легитимният, защото има и текстове кога се освобождава тоя президент.
То ясно, че постът ти долу беше уточнение, всеки факти си има пред история от други навързани събития и факти, нали така???? : )
Ами ти я си представи, че Гоце, агентът на Москва, които в момента покрай Калфин стана проповядващ, КАКВООО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ, а в основата им е християнството, което някак си не струй от Вас, каже ами тука едни закони ограничаващи човешките права и увеличаващи зависимостта на страната ни от руските доставки да кажем, макар че там е било по страшно, ТИ как ще реагираш, ще излизаш в тази тема да ми говориш за Янукович и конституцията ли?
По три различни начина ти обясних, че няма как да се аргументираш с такъв факт, ако не искаш да звучиш както си звучиш, като квичаща "бг матрьошка", не обичам да квалифицирам напразно, но уви факти.Last edited by Дръзновенн; 19.10.2014, 23:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнениеНе знам какво си разбрал от превод през гугъл на конституцията им.Но там пише, че са суверенна държава и всяка намеса във вътрешните им работи е престъпление.
Тъй, като си се помислил за фактологичен, си пропуснал Янукович, какво точно искаше да приеме в интерес на кого и как? И понеже половината от нещата написани от теб са точно опит за осмисляне, но напразно. тъй като основата е празна. Няма осмисляне на аз-ът, моето, твоето, нашето са трудни понятия, та камо ли основни морални ценности.
Къде, Ви са фактите и какви са те за вашите възгледи?
За осмисляне на аз-ът говори...за морал...Пингвинът размишлява за ядрената физика...
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеИ аз не мога да си представя, ако след "релаксиращ уикенд" се лее такъв блювоч, какво ли ще е след работен ден ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalendarПич, неделя вечер е. Не знаеш нищо за мен, или даже за моите разбирания по темата. Но понеже е неделя вечер и ме чака тежка седмица, а имах релаксиращ уикенд, ще направя нещо неприсъщо за мен-ще откажа да ти сляза на нивото да ти сипя, както промит мозък като теб заслужава. Много съм се чудил какво правят хора като теб във форум, който предполага поне две мозъчни клетки(една да можеш да си включиш компютъра и друга да не лигавиш клавиатурата). Щото е очевидно, че си тъп, като слонски гъз. Интересно ми е-от къде хора като теб-строителни работници(или шофьори на таксита) намират смелост да пишат тук, при това с авторитет да се изказват, при това по доста сложни теми все едно Кисинджър и Бжежински са се учили от тях? Какво? Мама ти кажа, че си най-добрият във всичко, което захванеш ли? Ами тя ти е майка, какво очакваш да ти каже? Истината? Че повече от събирач на боклук от теб няма да стане? Не ми говори за опорни точки, щото от тук си личи типичното "антикомунистическо" говорене на поредният бивш и нереализиран комсомолски секретар(като на Бацката, половината седесари и т.н.). Защо така говориш, бацил? Не искаха да те приемат в партията(заради очевидна липса на качества?), но ти тайничко си седял от страни и си приел най-неприятните им навици, докато си ги изучавал с надеждата един ден да дойде и твоя час и да ти дадат червена книжка ли?
Колко може да си глупав(знам отговора, въпроса е риторичен! Риторичен, калъф, значи въпрос, на който не чакаме отговор, а служи за акцентиране), за да ми слагаш така...масово думи в устата? Ти ли си ми съдника(отново е риторичен)??? А с авторитета на какъв ме коментираш и съдиш? Дали си постигнал поне едно ниво на интелектуално развитие над амебата, че да си позволиш да ме коментираш?
В заключение-аз си направих труда да преведа(с помощта на гугъл щото аз украйнски не знам) именно текстовете от украинската конституция да ги осмисля и тогава да ги коментирам. А ти, заблудено дете, какво направи, че ми се изказваш като авторитет, маймуноподобно?(тия не са риторични)
Тъй, като си се помислил за фактологичен, си пропуснал Янукович, какво точно искаше да приеме в интерес на кого и как? И понеже половината от нещата написани от теб са точно опит за осмисляне, но напразно. тъй като основата е празна. Няма осмисляне на аз-ът, моето, твоето, нашето са трудни понятия, та камо ли основни морални ценности.
Къде, Ви са фактите и какви са те за вашите възгледи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСоколе не е верно, украински шпиони са... Освободил ги е Трети Украински Фронт!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefalaДа се обеси,не, да се освободи!!!Той тебе ще коментира,хайде де!!!Май се взимаш доста на сериозно!!!Стила е познат!!!Досега те беше страх да се покажеш,че ще лъснеш!!!Е,не издържа, направи го!!!Сега вече можеш да спиш!!!И си оправи клавиатурата!!!Много тирета!!!
Те за това помолих да не ми се слагат етикети, най-вече от духовни джуджета, просто щото не им отива да ме коментират и разговора отива в киреча.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefalaДа се обеси,не, да се освободи!!!Той тебе ще коментира,хайде де!!!Май се взимаш доста на сериозно!!!Стила е познат!!!Досега те беше страх да се покажеш,че ще лъснеш!!!Е,не издържа, направи го!!!Сега вече можеш да спиш!!!И си оправи клавиатурата!!!Много тирета!!!Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеE, ако не друго поне има нормална топла вода в София и можем да си купим долари, евро и рубли в банките без ограничение.
Ти Украйна я остави, тя си е суверенна държава, която за Вас не съществува явно.
След Берлинската стена има ли друго за Вас освен червена светлина?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ пак няма да го усетиш бе...те буталата му се бият в главата на двигателя че дрънчи отдалеч.........
Коментар
-
За системи за контрол и управление на 5 и 6 блок [B][B]платихме на пиндо продавачите на въздух 15.9 млн зеленко....
Плащане от АЕЦ на "Уестингхаус" предизвика смут
http://www.segabg.com/article.php?id=722085
В крайна сметка от министерството на икономиката внесоха яснота, че плащането към американската компания е станало по договор от 8 ноември 2013 г. за модернизация на системи за контрол и управление на специалния корпус към V и VI блок на централата. Общата стойност на договора, който е за периода 2013-2016 г., е 15.9 милиона щатски договора. Плащането нямало нищо общо със споразумението за изграждането на VII блок на АЕЦ.Last edited by Amsterdamm; 20.10.2014, 10:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнениеНяма да споря.Времето,ще покажеДа не мислиш,че тук в България по добре от нас живеете?
Извинете, но да сравнявате кочината Украйна с България е повече от просташко.
Хохълска му работа...А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Коментар
-
Руските централни СМИ в момента са едно от малкото места, където може де се чуе истината.
Воскресный вечер с Владимиром Соловьевым
http://live.russia.tv/index/index/channel_id/1
Коментар
Коментар