IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• /./.

.............

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      На мен един въпрос ми се набива. Що му трябваше на ЕС Украина?...без Донбасс!!!
      Лордов,

има 2 парадигми най-общо казано:

- парадигма семейство;
      - парадигма държава.

При стрес-тест като Украйна е нормално да стане безпорядък.

БГ Империя трябваше да е агресивна и да им помогне в този момент, защото така се допуска прецедент, че утре може да сте вие.

Бам, Родопите, Бургас, Варна и Видин и чао ...

Тогава ще оревете орталъка, а вие го правите това да'е ....

Научете се да се разбирате, да сте българи, да сте обиденени. Не е сложно

Коментар

• [15:26 04.09.2014] УНИАН
        Политику Порошенко по урегулированию ситуации на Донбассе как сильную оценивают 38% украинцев, как слабую - 41% - опрос

Киев. 4 сентября. УНИАН. Политику президента Украины Петра Порошенко, направленную на урегулирование ситуации на востоке страны, как сильную оценивают 38% опрошенных, как слабую - 41%.

Об этом свидетельствуют результаты социологического опроса, проведенного компанией GFK Ukraine и представленные на пресс-конференции в УНИАН заместителем директора GFK Ukraine Глебом Вышлинским.

В соответствии с данными опроса, 13% респондентов считают политику президента сильной, 25% - скорее сильной, в то же время 18% характеризуют политику президента как слабую, 23% считают ее слабой, 21% - сложно ответить.

Нынешнее экономическое положение в Украине оценивают как хорошее 1% опрошенных, меньше 1% - как очень хорошее, 10% - как среднее, 32% - как плохое и 56% - как очень плохое.

Политическую ситуацию в Украине 70% граждан считают нестабильной, 18% - скорее нестабильной, 7% избрали вариант ответа «насколько стабильная, настолько и нестабильная», менее 3% считают политическую ситуацию стабильной.

Опрос проводился по заказу фонда «Открытая политика» 14-25 августа, всего опрошено 2 тысячи респондентов, максимальный размер погрешности 2,2%. Выборка репрезентативна населению Украины, кроме АРК. Опрос проводился также в Донецкой и Луганской областях, кроме территорий, которые не подконтрольны украинской власти.

Хайде по темата......

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
          от къде може да го блокирам на маранди... писна ми да му чета болните мисли
          Горе под лентата пише контролен панел. От там го слагаш в собствената си бан листа.

Моята бан листа е:

4ervenasgan barbaron kandid marandi SoKoLoVv Факушкa

Коментар

• ././

от къде може да го блокирам на маранди... писна ми да му чета болните мисли

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Марандитко я сеги да вземеш да ме светнеш по следния въпрос.Какъв пост ще получи Кристалина Георгиева щото досега се наслушахме и нагледахме на похвали и евроатлантически ценности.Накрая ще е комисар по синята ашладисана слива щото от ЕС ние получаваме само утешение и ценности.Ама идиотите продължават с овчи възтопрг да блеят пред европейските тарикати.Вън България от тоя миризлив същз и вън от НАТО.
              Българите трябва да се обедините първо.

Иначе ще ви избият ( справка тази тема дори ).

Не ме питай мен - няма да съм аз ви казах - след 10 години ще ви се появят мениджърите и след 20 лидерите.

Още е рано!

Коментар

• ,..,.

Тихо...на колене пред бог marandi

Коментар

• Марандитко я сеги да вземеш да ме светнеш по следния въпрос.Какъв пост ще получи Кристалина Георгиева щото досега се наслушахме и нагледахме на похвали и евроатлантически ценности.Накрая ще е комисар по синята ашладисана слива щото от ЕС ние получаваме само утешение и ценности.Ама идиотите продължават с овчи възтопрг да блеят пред европейските тарикати.Вън България от тоя миризлив същз и вън от НАТО.

Коментар

• На мен един въпрос ми се набива. Що му трябваше на ЕС Украина?...без Донбасс!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                      И за да докажа че си лъжец за пореден път, без да съм длъжен. ето справка за липсата на задължения от НАП извадена с ел.подпис току що:

Тази вечер стигна дъното по простотия приятел.......такава олигофрения дори и тук отдавна не е имало.....
                      Моркуфф ...,

спри се приятел - радвам се, че си покрил задълженията, па ти ги отричаш ги е имало.

За Украйна все още нищо не е приключило - тепърва се започва.

Дадох ти линк с още няколко републики, които искат да се зовут България.

Това не е мой проблем, че си сляп какво се случва - това е твой проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART
                        Зъбчето - лекувай зъбчето! Щото както зъба те боли и путката ако те засърби - може да умреш! Един олигофрен по-малко - не че е утеха,но все пак......
                        Ярош нещо и тои бил дал фира се чува..или е имигрирал в Русия....
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Доказателства за намесата на Путин ...............

http://www.youtube.com/watch?v=n5PIDlnigZY

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Марков, погледни си подписа, че май си го забравил.
                            Е па прав си явно...ще ме бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                              Че ти къф партньор може да си някого, че не мога да се сетя?

Некво наемно бачкерче?

На кого си партньор - раздуй, че ме шашна
                              Марандитко що се праиш на улав?Какво МАТО какви пет лева?Медн никой не ме е питал дали искам в МАТО.И поради тая причина решавам аз на чия страна да съм.И ма боли хуя нашите политици какво са решили.Как по ясно да ти го кажа

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART
                                Зъбчето - лекувай зъбчето! Щото както зъба те боли и путката ако те засърби - може да умреш! Един олигофрен по-малко - не че е утеха,но все пак......
                                Човека явно съм изтрещя от новините че Киевската хунта вдигна бялото знаме....

Коментар

Working...
                                X