IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
    На 27 август 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 27 август 2013г. с около 11,791 %. Изводът е, че заради събитията в Украйна добивът на природен газ в Русия намалява.
    Надявам се добивът да спадне с 80%. Руснаците да спрат газа за Европа и Украйна и ще ми е голям кеф на софийските герберски реститутки да им измръзнат реститутките на зима.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Продуктовая инфляция в России в августе достигла двузначных значений

http://slon.ru/fast/economics/produk...-1152866.xhtml

Другими словами, цены на продукты растут так, как будто это 2011 год и засуха в стране была недавно

Коментар

• На днешният ден през 1944 г. сесесерето обявява война на България, въпреки, че до преди 3 (ТРИ) дни е поддържало дипломатически контакти със страната и прекрасно знае, че нито 1 български войник не е изпратен на фронта.
        На мирните перговори след това, пак сесесерето ЕДИНСТВЕНО НАСТОЯВА, България да е със статут на победена?!?!? (без НИТО ЕДНА руска жертва, освен от препиване).
        За репарации, конфискации и издръжка на миризливците няма да ви говоря. Братска обич, кво го правиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
          На 26 август 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 26 август 2013г. с около 9,635 %. Тенденцията за следващите дни е за все по-голям спад на добива на природен газ в Русия (сравнявайки с добива през предишната година) заради събитията в Украйна.
          На 27 август 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 27 август 2013г. с около 11,791 %. Изводът е, че заради събитията в Украйна добивът на природен газ в Русия намалява.
          Last edited by the money-maker; 05.09.2014, 11:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            Ми що да не се разпадне?

А раша на тоя принцип, на колко държави ще се разпадне?
            Tвоя началник Буци забрани думата ще.Внимавай да не му докладвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              Във фирмите съществуващи в обществата живеещи по руски модел не се съкращава администрация , а пчелички. Ти това обаче как да го знаеш точно? А за Дойчебанк и Пежо защо става въпрос? Той и Пеньо от Саранци е махнал двама от мандрата, ама към него санкции няма.
              Ами защото пежо съкратиха над 10 К миналата година..... когато влезнаха китайци да ги спасяват.... форд колко съкратиха , сити колко , да не говорим за десетките хиляди фирми фалирали.....
              Ами ВР .... когато плащат на щатите компенсации а париба и останалите банки т.н.....
              Никой не обича Щатите ,но ги приемат защото не могат засега без тях....
              С колко западни менинджъри съм говорил ..думата е пиявици ....и дотам....за американците ...

Васил Щонов: Ще намерим начин да защитим хората, за които разходът за електроенергия е голям процент от семейния им бюджет
              ти гледай колко нашите ще съкратат догодина....
              не ми си мисли.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                хиляда менинджъри ..тунеядци..
                браво...
                когато го правят дойчебанк и Пежо е добро ,когато го правят роснефт е зло.....
                Критерии.....
                Във фирмите съществуващи в обществата живеещи по руски модел не се съкращава администрация , а пчелички. Ти това обаче как да го знаеш точно? А за Дойчебанк и Пежо защо става въпрос? Той и Пеньо от Саранци е махнал двама от мандрата, ама към него санкции няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  http://money.bg/news/id_985622439

Путин остави без прехрана десетки хиляди работници само от тази фирма. Най-вероятно отново ще гласуват за него...

Истината е горчива, Роснефт кляка от санкциите, вие се надлъгвайте колко са незначителни..
                  хиляда менинджъри ..тунеядци..
                  браво...
                  когато го правят дойчебанк и Пежо е добро ,когато го правят роснефт е зло.....
                  Критерии.....

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
                    Сърбия се разпадна на 7 държави - по етнически признак - тя си беше и федерация.
                    Защо украйна да не се разпадна на 3??????
                    Кой разпадна Югославия???/
                    Защо Русия, Полша и Унгария (че и Румъния) да не разпаднат Украйна?

Ще кажете Турция??!? Не !!! Тук няма и няма да има федерация.
                    Ми що да не се разпадне?

А раша на тоя принцип, на колко държави ще се разпадне?

Коментар

• http://money.bg/news/id_985622439

Путин остави без прехрана десетки хиляди работници само от тази фирма. Най-вероятно отново ще гласуват за него...

Истината е горчива, Роснефт кляка от санкциите, вие се надлъгвайте колко са незначителни..

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
                        Сърбия се разпадна на 7 държави - по етнически признак - тя си беше и федерация.

Сърбия се е разпаднала ???
                        На колко сте години ? (ако е удобно да попитам)
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Специално за марандитковци червена сган кандитковци факита и всички фенове на Пиндостан.Да четат внимателно ама много внимателно

Могат ли САЩ да си позволят нова война за 3 трлн. долара?
                          Страната още се мъчи да излезе от финансовата дупка, която отвориха скъпите войни в Ирак и Афганистан, пише за CNN икономистът Линда Билмс

http://www.investor.bg/analizi/91/a/...dolara,179002/

Коментар

• Сърбия се разпадна на 7 държави - по етнически признак - тя си беше и федерация.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Българите трябва да се обедините първо.

Иначе ще ви избият ( справка тази тема дори ).

Не ме питай мен - няма да съм аз ви казах - след 10 години ще ви се появят мениджърите и след 20 лидерите.

Още е рано!
                              Пак няма отговор

Коментар

• Еййй Марков ма ти големмошеник излезе

Коментар

Working...
                                X