Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоМарандитко я си сипи една ракийка и е време да посетиш Турция нещо много си напрегнат...Ония синеоките и руси младежи от хотела дали те помнят още?На кого съм партньор решавам аз анадънмуНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТой досега не е бил техен! Просто започва зачистването на града от киевските бандити,голяма част от които отдавна не се подчиняват на Простченко.Той затова и мирния план на Путин трудно ще сработи,защото опълченците ясно заявиха че тези които воюват срещу тях са чуждестранни наемници нямащи нищо общо с Киев....
Нали не се бъркам? Параклис у вас имаш ли да му коленичиш евридей?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеОпълченците явно ще се опитат да си върнат Мариупол преди примириетоДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСъс сигурност има връзка с пациенти на психо диспансера в твое лице....
Правилно ли те разбирам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСъс сигурност има връзка с пациенти на психо диспансера в твое лице....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеОпълченците явно ще се опитат да си върнат Мариупол преди примирието:
ИТАР-ТАСС, Русия: Опълченците започнаха щурм на украинския град Мариупол
4 Септември 2014 | 20:15 | Агенция "Фокус"
Донецк. Опълченците са започнали щурм на украинския град Мариупол. Това са съобщили очевидци, цитирани от ИТАР-ТАСС.
Боеве има в няколко източни квартала на града. Чуват се мощни взривове. Населението се евакуира в подготвени убежища”, съобщиха очевидците.
Чак пък "щурм". Наемниците на Коломойски вече са избягали. Останала е редовна армия, поради чувството за дълг.
А целта на Русия е очевидна. Да се отвори сухопътен коридор до Крим.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСпоред теб има ли някаква връзка при конфликта Украйна - Русия между:Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Опълченците явно ще се опитат да си върнат Мариупол преди примирието:
ИТАР-ТАСС, Русия: Опълченците започнаха щурм на украинския град Мариупол
4 Септември 2014 | 20:15 | Агенция "Фокус"
Донецк. Опълченците са започнали щурм на украинския град Мариупол. Това са съобщили очевидци, цитирани от ИТАР-ТАСС.
Боеве има в няколко източни квартала на града. Чуват се мощни взривове. Населението се евакуира в подготвени убежища”, съобщиха очевидците.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovМи не знам....Лусковския мангал Наполенчо да вземе да иде да им го обясни лично.....
- председател на Общинското БСП в село Дряново;
- некъв пишман "енергетик" от плевенско село - НЕК ги избира оттам;
- некъв шапок, дет' уж бил завършил Търново акедамията ...
МО излезе с позиция за подобни тролчета - колко време още ще си в къщи, че идат решетки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеУкраинската армия напуска Мариопул.Прави ми впечатление колко са спокойни цивилните,как се разхождат и се смеят....
http://www.youtube.com/watch?v=r2pvk7_nxCw#t=70Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАре пак се почна с извъртането на думите.
За да не си плавиш волни съчинения записах скриин на псанието ти .... чети и не си измисляи
Не съм ли ти казвал досега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДа бе! Вече я научихме историята на БГ империя. Племето прабългари е основало и Русия и Украйна и България, щото се разделило на три племена:
-ундугури, които основали Масква,
-кутригури, които основали Киев
-и чукундури, които основали Търново. И до сега са си там.
Не е точно така - понеже между създаването на Киевска Рус и Московско княжество има около 5-6 века период.
Ха, чети пак как е било да'е ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДо тук ми дължиш 20 хилки лева - понеже отрече, че си бил председател на Общинското БСП в Дряново.
Аз писах, че си бил такъв до преди 2 години, а ти отрече, че си бил такъв на първо четене, докато не пуснах линк-а с мутрата ти
Като ми платиш тия 20к лева - ще ти покажа малко възможности и по другите си "спортове" като данъчни.
На лични ли да ти пратя банкова сметка за превод?
За да не си плавиш волни съчинения записах скриин на псанието ти .... чети и не си измисляиНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Украинската армия напуска Мариопул.Прави ми впечатление колко са спокойни цивилните,как се разхождат и се смеят....
http://www.youtube.com/watch?v=r2pvk7_nxCw#t=70
Коментар
Коментар