IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    ти май така и не разбра каква глупост сътвори...
    Не, прости ми, не разбрах. Но като мъдър учител ( и търпелив), би ли ми обяснил?
    Моля!

Коментар

• Стига сте писали в КТБ темата

Коментар

• Къде се дянахте бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Е това са подробности през 1998 г.....
          А кой носеше чанти на И.К. в офиса на СИК. Пак си бил ти. Признавам, уважението ми към теб е "голямо"

Коментар

Май си млад комуняга ти. Кой ли стои зад Костов и Софиянски, и сега се нъчи да се добере до властта (РБ - и т.н.)

Коментар

Ама ти плачеш за УП2
              1998, помниш ли кои бяха на власт, кой сдаде халите, нефтохима, превозвача.
              Кой внасяше пилешките бутечета. Говор момче, говори. Какъв беше при кой министър и какво видя. Праведния ми той.

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
                Страх ме е мале мила.
                Отряда, да не би да си Янко. Пън.
                ти май така и не разбра каква глупост сътвори...

Коментар

Охооооо, а ти какво прави при министъра, и кой министър......

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Може да бъркам, за което се извинявам. Но .... винаги можеш да се поправиш

сините отидоха в БСП но не и в ГЕРб....сините винаги са били хора на духа и аристократи....
                    ДСБ щеше да бъде една добра партия ако не се зомбираше като ГЕРБ и издигаше в култ Костов...
                    Такива като Михайлов и Сугарев са паталочични лъжци не стават за нищо....

Коментар

Алооооу, екомуниссст, яваш де..
                      Отряда е на път.
                      Страх ме е мале мила.
                      Отряда, да не би да си Янко. Пън.

Коментар

Това не е било никога...
                        Просто знам как го доведаха Боци един ден при министъра и той се мазнеше за една поръчка ..готов на всичко за да му я дадат.........
                        за СДС когато се отцепиха от ГЕРБ може да намериш доста постове ....в тяхна защита..
                        Охооооо, а ти какво прави при министъра, и кой министър......

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Миличко, казва се SWOT, SWAT е друго... моля те, няма нужда от толкова фрапиращ и примери, за да покажеш нивото...
                          Несериозен си ти. Няма рима момче.

Коментар

Бареков, ти ли си?
                            Благодаря ти....
                            А мислех, че деня ще бъде дъждовен и скучен ....
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Ако аз имам на 50х50 и ти дам 1х50/50 дали ще ми е проблем ако въпроса опира до начукване на американецо?
                              Това е прекалено... "гениално", за да бъде разбрано от нас простосмъртните...

Пак да повторя, когато китайците взеха 50% от вече разработения Ванкор (щото след като беше отрязан от финансиране от ЕС, СА и самия Путин, Роснефт ползва като форма на кредит предплата за бъдещи доставки, включително такива от неразработени и неоценени като потенциал и недоказани като съществуване от китайците), когато китайците оскубаха здраво Путя по газовия договор....дали не му го набиха до сливиците, а?

Всъщност не, предстои да получат и част от сибирското наследство на Русия...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Монтьооооо, ми ти сам си си отговорил, като си ме цитирал, бе....

Монтьоооо, тук темата е външнополитическа, в частност Украйна, България и руската имперска политика спрямо суверенни държави...

Тъй, червеничко и големичко да го видиш по-добре...
                                Господа, какво ли значи суверенна държава?
                                Може би такава, която си продаде армията, която разгарди границата с верския враг, която не остави нищо за защита (защо ли не вярвам на чл.5 , ако ни сгази Турция). Която не остави родно производство на земедалска продукция (и.... розов , български - 2.50; полски - 0.90 - младост пазара

Коментар

Working...
                                X