IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
    Мче те не са в противовес, ние сме член на НАТО - забрави ли бре червенух?
    Днес сме, утре не сме. Кво пречи да излезем от НАТО?
    То на времето и Югославия подписа Тристранния пакт на Хитлер, ама продажното правителство беше смъкнато от власт само за два дни, та се наложи после Хитлер да окупира Югославия.

Та и ние може да смъкнем от власт продажното американско правителство и да излезем от НАТО.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
      Наивнико, какъв си мислиш че е света?
      Но няма да е задълго. Ония дръпнатите чайчета скоро щ променят всичко и........Има само една държава която има ресурс да им осигури всичко. Русия.
      Аз не крия. Закърмен съм с тази тез и това е. Обори ме!
      Ресурс има ама матряла е калпав хахахаха

Коментар

• А иначе гледам, бавно и полека, в шеги и закачки, рашистите прибутали всичко важно по темата на втора страница...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Абе, някакви новини за самолета ?
          По-добре не питай, колкото повече се бави информацията, толкова по-добре за Путя и главорезите му в Украйна...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Хихихи.. несъответствие на маркировката...

Порошенко да си яде шоколадите.... По два пъти да си ги яде.
            Направо ми е чудно, че чак сега са го отрязали.
            Ся в Русь и шоколадите ще имат вкус на трици - както останалата им "храна"

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Пелтека не знам ,но всеки който подкрепя американските военни и икономически интереси в противовес на националните е за там...
              ти най вече.....
              И да крещиш ,ти си ясен....
              НПОП.....
              Мче те не са в противовес, ние сме член на НАТО - забрави ли бре червенух?

Коментар

• Абе, някакви новини за самолета ?
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Сега въпросът е само един, кога, по подобие на Ирак при Саддам, за Русия при Путин ще бъде въведена програма "Петрол срещу храни"...

Многие аналитики с пессимизмом говорят о будущем цен на нефть и газ (а заодно о связанном с ними будущем России): по их словам, из-за роста добычи стоимость сырья может и должна упасть. Но есть инвесторы, которые уверены, что вялость энергетического рынка вот-вот сменится ростом. «Надо быть терпеливым», – говорят они

http://slon.ru/economics/fortune_got...-1153095.xhtml

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                    абе вие не можете ли на лични да си пишете глупостите бе..
                    Вчера в оптимизма бистриха фиксинга на хляба по курса на шопската борса,всякаш
                    форума е за ядене и пиене а не за акции.

Коментар

Ами то не е до русофили.....
                      Ако не бяха станали тези работи Костов още щеше да е на власт и аз да съм в движението ........
                      Борисоф върви о неговия път ,само че за разлика на Костов има харизма ... иначе Костов е на светлинни години по акъл от боце....
                      Таа харизма само бабите пред блока хваща да ти кажа... Костов беше човека!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                        Монти, сега видя ли русофилите колко сте изтрещели?
                        Ами то не е до русофили.....
                        Ако не бяха станали тези работи Костов още щеше да е на власт и аз да съм в движението ........
                        Борисоф върви о неговия път ,само че за разлика на Костов има харизма ... иначе Костов е на светлинни години по акъл от боце....

Коментар

• Монти, сега видя ли русофилите колко сте изтрещели?

Коментар

• .,.,.

абе вие не можете ли на лични да си пишете глупостите бе..

Коментар

Е забравяш ,че беше правителството което спаси БГ от финансова криза и не съм бил при Ал. БОЖ.....
                              Не се оправдавай.
                              Никое правителство не спаси БЪЛГАРИЯ. Виж си законите, здравната реформа, бедността, циганите. Какво направи лично ти, зам.министре. Само справки ли? Или получаваше плика да не се цапа министърчо?
                              Какво направи!

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
                                А кой носеше чанти на И.К. в офиса на СИК. Пак си бил ти. Признавам, уважението ми към теб е "голямо"
                                Е забравяш ,че беше правителството което спаси БГ от финансова криза и не съм бил при Ал. БОЖ.....

Коментар

Working...
                                X