IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Това не е било никога...
    Просто знам как го доведаха Боци един ден при министъра и той се мазнеше за една поръчка ..готов на всичко за да му я дадат.........
    за СДС когато се отцепиха от ГЕРБ може да намериш доста постове ....в тяхна защита..
    Може да бъркам, за което се извинявам. Но .... винаги можеш да се поправиш
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Това не е било никога...
      Просто знам как го доведаха Боци един ден при министъра и той се мазнеше за една поръчка ..готов на всичко за да му я дадат.........
      за СДС когато се отцепиха от ГЕРБ може да намериш доста постове ....в тяхна защита..
      Бареков, ти ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
        Печатна грешка.
        О.....Ама ти не си ми изпратил SWOT? Какво прави бе момче, клати си краката ли?
        Кои са силните и слабите страни на нашата държава.
        Или го напиши или се омитай от форума
        Алооооу, екомуниссст, яваш де..
        Отряда е на път.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Миличко, казва се SWOT, SWAT е друго... моля те, няма нужда от толкова фрапиращ и примери, за да покажеш нивото...
          Печатна грешка.
          О.....Ама ти не си ми изпратил SWOT? Какво прави бе момче, клати си краката ли?
          Кои са силните и слабите страни на нашата държава.
          Или го напиши или се омитай от форума

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Монти, ти си роден за политик да знаеш.... или си съвършено еволюирал
            Възхваляваше ББ, после го оплюваше
            Думичка не даваше да се каже срещу експертното правителство, сега ....
            Не ти остава много време да заемеш следващата позиция - тогава избора на шапки ще е малък

Това не е било никога...

Коментар

Хахаха, именно! След предстоящите санкции върху петролната индустрия и най-вече върху бизнеса на Роснефт и Газпром, Цицо Цин ще го набие още по-яко на Путя! Онзи ден дадоха 50% от Ванкорското находище, готово разработено, без нужда от почти никакви инвестиции... Следващото вече ще го подаряват на китайчетата....
              Ако аз имам на 50х50 и ти дам 1х50/50 дали ще ми е проблем ако въпроса опира до начукване на американецо?

Коментар

така ли....
                А кой ги пише тези постове...

ми ако така я мислят и те ще си поемат натам...но засега да се придържаме към доказани престъпници национални предатели като Стойна, Серголета, Орешарк

е позна! Скоро неграмотните рубладжии, продаващи родината ми България, ще бъдат изметени от незаконно заеманите от тях постове в държавната администрация! Скоро!

Мда, само дето това, което дуднат къньокольовците не е точно действителността...знам, че много драпате, червенушковците, да обезверите хората, да ги отпратите от урните, ама нещо май вече не се получава..

Що ли не се съмнявам ,че даже и не се четеш.....
                Монти, ти си роден за политик да знаеш.... или си съвършено еволюирал
                Възхваляваше ББ, после го оплюваше
                Думичка не даваше да се каже срещу експертното правителство, сега ....
                Не ти остава много време да заемеш следващата позиция - тогава избора на шапки ще е малък

Коментар

• Монтьооооо, ми ти сам си си отговорил, като си ме цитирал, бе....

Монтьоооо, тук темата е външнополитическа, в частност Украйна, България и руската имперска политика спрямо суверенни държави...

Тъй, червеничко и големичко да го видиш по-добре...

Коментар

Монтьоооо, тук темата е външнополитическа, в частност Украйна, България и руската имперска политика спрямо суверенни държави...

Ако искаш да си говорим за програми има тема Политика...
                    така ли....
                    А кой ги пише тези постове...

ми ако така я мислят и те ще си поемат натам...но засега да се придържаме към доказани престъпници национални предатели като Стойна, Серголета, Орешарк

е позна! Скоро неграмотните рубладжии, продаващи родината ми България, ще бъдат изметени от незаконно заеманите от тях постове в държавната администрация! Скоро!

Мда, само дето това, което дуднат къньокольовците не е точно действителността...знам, че много драпате, червенушковците, да обезверите хората, да ги отпратите от урните, ама нещо май вече не се получава..

Що ли не се съмнявам ,че даже и не се четеш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                      SWAT анализ.... Става напечено!
                      Чакам го...през прозореца...

Коментар

Kandid, не разбирам от ядрена физика, но, ако V-ти и Vi-ти блок са руски, колко ще ни излезне да ги преустроим в american стандарт ? И без глупости - искам обосновани милиарди, плюс анализ на горивната смес.
                        Ба, а да ги прати в Иран не искаш ли

Коментар

Миличко, казва се SWOT, SWAT е друго... моля те, няма нужда от толкова фрапиращ и примери, за да покажеш нивото...
                          SWAT анализ.... Става напечено!

Коментар

Човек, защо искаш да си печен в световната политика?
                            Ами не си. SWAT анализ на България ми направи. И ташак не си прави.
                            Очаквам ди ми римуваш отговора си.
                            Бас хващам че си завършил УНССС 2002

Коментар

Ами ако така я мислят и те ще си поемат натам...но засега да се придържаме към доказани престъпници национални предатели като Стойна, Серголета, Орешарка...
                              Kandid, не разбирам от ядрена физика, но, ако V-ти и Vi-ти блок са руски, колко ще ни излезне да ги преустроим в american стандарт ? И без глупости - искам обосновани милиарди, плюс анализ на горивната смес.

Коментар

Хахаха, именно! След предстоящите санкции върху петролната индустрия и най-вече върху бизнеса на Роснефт и Газпром, Цицо Цин ще го набие още по-яко на Путя! Онзи ден дадоха 50% от Ванкорското находище, готово разработено, без нужда от почти никакви инвестиции... Следващото вече ще го подаряват на китайчетата....
                                Човек, защо искаш да си печен в световната политика?
                                Ами не си. SWAT анализ на България ми направи. И ташак не си прави.
                                Очаквам ди ми римуваш отговора си.
                                Бас хващам че си завършил УНССС 2002

Коментар

Working...
                                X