If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На следующей неделе запланировано несколько мероприятий с участием высокопоставленных российских чиновников, посвященных работе российского сегмента сети интернет в чрезвычайных ситуациях. Об этом «Ведомостям» рассказали сотрудники нескольких российских операторов связи, интернет-компаний и некоммерческих организаций. В частности, эта тема будет обсуждаться в ближайший понедельник на совещании Совета безопасности России с участием президента Владимира Путина. Чиновники Минкомсвязи доложат президенту о результатах июльских учений, целью которых было протестировать устойчивость работы интернета на территории России и предотвратить нарушения в условиях недружественных «целенаправленных действий». Возможно, с докладом выступит и помощник президента Игорь Щеголев, курирующий в том числе информационную безопасность, добавляет один из источников.
В итоге планируется принять несколько решений, укрепляющих суверенитет российского сегмента всемирной сети, знают все собеседники «Ведомостей». В частности, может быть введен особый порядок управления интернетом, предусматривающий возможность отключения России от глобальной сети.
А ето как ще изглежда Русия без интернет (оффф, ама тя и сега изглежда така....)...
Беше то... факт е, че днес 10 години по-късно Путин се гушнал с най-големия убиец на руснаци - ислямиста Кадиров и праща ислямските му бойци в християнска Украйна
Рамзан Кадыров заявил, что первого русского он убил в 16 лет
За съжаление Путинова Русия сама се съсипа.... Както каза един чиновник от Кремъл, Путин побесня, от това, че един ден в Русия може и в неговите резиденции да нахлуят както нахлуха в резиденциите на Янукович и пожертва жизнения стандарт на руснаците в една безсмислена война в Украйна вредна за бизнеса и населението и в двете нации.
Аз ти пиша за Украйяна ,ти с Русия.... и определяш виновен...Путин..
Там ти е грешката..
Цитирам ти я защото едва ли си чул за него нещо повече освен от телевизията Впрочем ти в казарма бил ли си? Понеже често си контактувам напоследък с руснаци пък и навремето имах честа да служа 3-4 месеца с полк който воюваше в Афганистан (имахме съвместни маневри в Украйна - български пехотинци и афгански полк), не бъркам приятелството с тях - руснаците и украинците, към обожествяване на Путин, ислямиста Кадиров и крадецът Виктов Янукович, лежал в затвора още по соца за кражба, който е пръв съдружник и приятел на вашия обожаем ислямист в Кремъл
Дрън ,дрън....преди 25 години.....
да не би разните ислямисти ти палят училищата и театрите във Варна а не в Русия....
нещо да не си пил тази сутрин ..рано..
Театъра Изток -запад ,училището в беслан ..волгоград тази година...боевете в дагестан......
За съжаление Путинова Русия сама се съсипа.... Както каза един чиновник от Кремъл, Путин побесня, от това, че един ден в Русия може и в неговите резиденции да нахлуят както нахлуха в резиденциите на Янукович и пожертва жизнения стандарт на руснаците в една безсмислена война в Украйна вредна за бизнеса и населението и в двете нации.
...ти си знаеш, но на моменти, "постовете" ти далеч не подкрепят казаното...
Понеже често си контактувам напоследък с руснаци пък и навремето имах честа да служа 3-4 месеца с полк който воюваше в Афганистан (имахме съвместни маневри в Украйна - български пехотинци и афгански полк), не бъркам приятелството с тях - руснаците и украинците, към обожествяване на Путин, ислямиста Кадиров и крадецът Виктов Янукович, лежал в затвора още по соца за кражба, който е пръв съдружник и приятел на вашия обожаем ислямист в Кремъл
САЩ няма да предоставят на Украйна специален статут на съюзник извън НАТО
същото важи и за членството в ЕС..през крив макарон ще го видят....
Истината е че и ЕС и Нато не мислят за ствойте членове а как да съсипят русия ,чрез украйна а украйнците да умират както могат и където могат.......
Гюрзата е един от НАЙ-УВАЖАВАНИТЕ (живи) руски военни и няма нужда (освен все още не връченият му орден Герой России, който заслужил неколкократно (ако не са го наградили напоследък)) от навиране където и да било, от когото и да било ...
Слагането му на едно място с Кадиров, а пък с тоя надпис отдолу показва (доказва) достатъчно
Ама аргумент - Википедия
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Кого обичам и в какво вярвам, очевидно не знаеш ( което пък незнание, никога не ти е пречило да се изказваш по даден въпрос ), а къде ще ходя, на кого и какво ще се радвам си е моя работа...
Казал .. И ?
Украинци плямпат, че искат да ударят Русия с атомна бомба... И ?
ти си знаеш, но на моменти, "постовете" ти далеч не подкрепят казаното...
Разбира се.....
да слезе в реалността ,за да не се излага ника си........
Аз само се чудя, като обичаш толкова много Путин, Кадиров и исляма, какво правиш тук в България, ами не си заминал за Чечня да се радваш на "православие и славянски ценности" за които плямпате за Украйна, която е наистина славянска страна и християнска, за разлика от Кремълска Русия - сега, ами висиш тук при така презираните от теб християни българи?
Кого обичам и в какво вярвам, очевидно не знаеш ( което пък незнание, никога не ти е пречило да се изказваш по даден въпрос ), а къде ще ходя, на кого и какво ще се радвам си е моя работа...
02 June 2014 - «Московского комсомольца» - Глава Чеченской республики Рамзан Кадыров заявил, что готов отправить на Украину 74 тысячи чеченцев, чтобы навести там порядок.
Казал .. И ?
Украинци плямпат, че искат да ударят Русия с атомна бомба... И ?
Както съм казвал, аз за разлика от вас харесвам руснаците - но да харесвам Путин ми идва в повече. Харесвам жени, а не плешиви бивши ченгета с претенции, да стават халифи
ти си знаеш, но на моменти, "постовете" ти далеч не подкрепят казаното...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар