If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Основната дейност на компанията Google е да събира разузнавателни данни, заяви основателят на организацията Уикилийкс Джулиан Асандж в интервю за телевизия Би Би Си, цитирано от ИТАР-ТАСС.
"Бизнес моделът на Google е да набавя разузнавателни данни. Това носи на компанията 80 на сто от печалбите й", подчерта той.
По думите на Асандж Google събира информация за хората, която подрежда, пази и класифицира". "После прави на хората досиета, за да предвиди техните интереси и постъпки, след това продава данните, в повечето случаи на рекламодатели, но и на
други", отбеляза той.
Асандж е убеден, че дейността на компанията "практически съвпада с тази на Агенцията за национална сигурност (АНС) и на британското електронно разузнаване "Щаб за правителствена връзка" (GCHQ).
Google разполага със сериозна маркетингова сила, изтъкна Асандж. "Закачливото лого на компанията не внушава мисълта, че става дума за голяма и лоша американска корпорация, но фактически тя е станала точно такава. Днес тя е най-влиятелната търговска организация в света", резюмира основателят на Уикилийкс.
Ще стане ли този проект до месец-два,че като спрат газта .....и няма да има парно ще ни се е@е бойната слава.Ако всички минем на ток едва ли ще издържи преносната мрежа,а и сигурно тока тогаваа рязко ще поскъпне.За дърва не мога да си мисля защото нямам възможност,комините не функционират.
Прогноза на БАН: Минус 40 градуса през януари, двуметрови преспи! Идва най-лютата зима от 100 години
Ще стане ли този проект до месец-два,че като спрат газта .....и няма да има парно ще ни се е@е бойната слава.Ако всички минем на ток едва ли ще издържи преносната мрежа,а и сигурно тока тогаваа рязко ще поскъпне.За дърва не мога да си мисля защото нямам възможност,комините не функционират.
Прогноза на БАН: Минус 40 градуса през януари, двуметрови преспи! Идва най-лютата зима от 100 години
Винаги комините са най-важните - вземете ги направете функциониращи!
Преди няколко зими беше по едно време -25 пред камината с червено вино и тънко мезе нещо не ги усетих тези студове ....
Малко ме съмнява -40 по нашите ширини да дойде ама не се знае, важното вятър да няма, че тогава сейбал мейч ...
А аз съм заредил 6 куб цепеници и сега си търся качествено мерло за да налея 150-200 л вино и леко ми е през оная работа , особено ако не спират кабелната
Дано с този проект да приключат апетити, точения на лиги, любови и всякакви мокри сънища насочени към Русия от Ваша страна.
ОСКВА, 19 сен — РИА Новости. Итоги визита президента Украины Петра Порошенко в США свидетельствуют о том, что Украина была всего лишь инструментов против России, а США, добившись части своих задач, потеряли к ней интерес, считают опрошенные в пятницу РИА Новости эксперты.
Моята ценностна система винаги е била проста - капитализъм, либерален пазар, пари, мор за монополите и назначените от държавата за бизнесмени, харесвам произведения на изкуството, блондинки + червен хайвер и хубава студена водка. Харесвам руснаците, но Путин не.
А не комунизъм-ислямизъм или обожание на същества от мъжки пол, пък бил и той вашия обичан Кадиров, Путин или друг молла на исляма и комунизма Както съм казвал - вие не харесвате руснаците, а само Кремъл. В това ние е разликата. Вие цените Путин и Кадиров, аз ценя руските клиенти... Всичко е толкова просто и логично
Това е причината да не харесвам войната в Източна Украйна и да я смятам за вредна както за руснаците, така и за украинците. Пречи на бизнеса, снижава жизнения стандарт, пречи на търговията и означава загуба на пари. За какво да го обичам вашия молла Путин? Че е започнал война от която всички губят пари?
Боевики нанесли ракетно-артиллерийские удары по жилым районам Донецка 19.09.2014 | 13:23 2 0 1 1 0 Террористы нанесли ракетно-артиллерийские удары по жилым районам Донецка и населенному пункту Пантелеймоновка.
Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/politics/986972...-donetska.html
ти си като този в украйна....
лъже та не се спира......
Ако нямаше украйнски войски на летището да стрелят по донецк ,няма да има и смърт в Донецк ...преди същото беше в луганкс ,вече не се стрелят защото няма украйнски войски вече там ....Какво правят украйнските войски в Донбас...
„когато си заминат ще се стреля ли....
малко логика и всичко си отива на мястото....
твоята версия за войната в Украйна е като сън ,даже и малките деца не я смятат за верна.....
... преориентация в ценностната ти система. На какво се дължи?
Моята ценностна система винаги е била проста - капитализъм, либерален пазар, пари, мор за монополите и назначените от държавата за бизнесмени, харесвам произведения на изкуството, блондинки + червен хайвер и хубава студена водка. Харесвам руснаците, но Путин не.
А не комунизъм-ислямизъм или обожание на същества от мъжки пол, пък бил и той вашия обичан Кадиров, Путин или друг молла на исляма и комунизма Както съм казвал - вие не харесвате руснаците, а само Кремъл. В това ние е разликата. Вие цените Путин и Кадиров, аз ценя руските клиенти... Всичко е толкова просто и логично
Това е причината да не харесвам войната в Източна Украйна и да я смятам за вредна както за руснаците, така и за украинците. Пречи на бизнеса, снижава жизнения стандарт, пречи на търговията и означава загуба на пари. За какво да го обичам вашия молла Путин? Че е започнал война от която всички губят пари?
Рамзан Кадиров, проповядващ едновременно ислямизация и подкрепа за Путин..... Първите жертви са жените, на които властта иска да наложи връщането на забрадките, полигамията, а тези, които дръзнат да се съпротивляват, са елеминирани.
За тебе не знам, но аз капитализма го предпочитам пред това и вашата анти-капиталистическа идеология основана на Корана и комунизма
Какво да се прави... Цивилизационен избор!
Или си карадец с крадците, или си срещу тях. Между другото - това са двата мотива за обединяване на хората и характеризират държавните политки.
И пак между другото - забелязвам преориентация в ценностната ти система. На какво се дължи?
Глава Республики Чечня Рамзан Кадыров 19 сентября заявил, что в России возобновлен набор чеченцев на военную службу в Вооруженные Силы Российской Федерации
Днем ранее Кадыров провел встречу с министром обороны России Сергеем Шойгу, где и была достигнута эта договоренность.
"Особенно актуально то, что министр по нашей просьбе принял решение о призыве в этом году для прохождения срочной службы 500 юношей. Это сделано впервые за многие годы. Далее численность призываемых будет расти. Мы обсудили целый круг и других важных вопросов и определили пути их решения", - заявил Кадыров.
Масштабный призыв из Чечни в ВС РФ прервался в 1990-е годы, когда в регионе шла контртеррористическая операция. Практику возобновили в 2000 году, но уже в 2005 году призыв снова был прекращен.
Ранее очевидцы сообщали об участии чеченцев в войне на Донбассе на стороне пророссийских боевиков.
Как сообщает источник в штабе АТО, под Ростовом в одной из воинских частей работает центр идентификации трупов российских военных, убитых на территории Украины. В настоящий момент в центре находятся сотни неопознанных трупов как военных, так и переодетых в форму сепаратистов российских военных специалистов.
Все по данным источника на территории Украины погибло более 1000 российских военнослужащих и спецназовцев только за период конца августа - начала сентября.
Беше то... факт е, че днес 10 години по-късно Путин се гушнал с най-големия убиец на руснаци - ислямиста Кадиров и праща ислямските му бойци в християнска Украйна
В политиката няма вечни приятелства и вечни врагове ..стига да е в интерес на страната която управляваш....
Коментар