Първоначално изпратено от FlashTrade
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Е админе кое е заяждане че ме триеш....ми маса глупости са изписани наистина.
То не беха колажи на Путин с брада и чалма не бяха лъжи за хиляди убити руски военни в Украина. Все пак отчитам напредък.....до преди няколко дена убитите руснаци бяха 3000, сега 1000.......след още пет дни може да смъкнат мизата на 100 и току виж познали...е няма да са руски военни ма такава неточност ша я преживеем...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНа мен ми е интересно войната как ще се развие зимата?! И едните и другите са обръгнали на студ, а украинците и на мизерия, но да видим.. Както бях предположил, примирието излезе кьорфишек. Тази война ще продължи поне няколко години.
стане като в Ирак.
Коментар
-
На мен ми е интересно войната как ще се развие зимата?! И едните и другите са обръгнали на студ, а украинците и на мизерия, но да видим.. Както бях предположил, примирието излезе кьорфишек. Тази война ще продължи поне няколко години.Last edited by Jay Gould; 19.09.2014, 20:04.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЩе ви е гадно в Софията, а за страната мрежата е тествана, половин България не е на тецове на газ и не и пука за останалите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНЕ Русия (Путин), а ЩАТИТЕ..Че тоя за Мария Антоанета ли се има?!
Те Путин, Кадиров и Янукович златни лайна серат, но и за това са виновни САЩИ как да не е пратил, като заповяда на Беркут да стреля и убиха сума ти хора, дори Путин му праща руски полицаи на помощ, но нещо ченгетата не се справиха със запасняците командващи украинските новобранци, при цялото си модерно въоръжение
... и свършиха еничарите зле. Както съм казвал, от ченгета войници не става.
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТук по-лесно и по-бързо ще се преброим кои НЕ СМЕ свързани с Русия по какъвто и да било начин...Last edited by Jay Gould; 19.09.2014, 20:10.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКолче,ти да не си на заплата в някое разузнаване бре!!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЛогично е, разбира се... Който плаща - той поръчва музиката...
Тук не си прав(да не кажа друга дума), Жей.
НЕ Русия (Путин), а ЩАТИТЕ платиха и организираха майдана, сложиха Порошенко-Валцман ... след това, виждаме какво стана... Янукович (не го защитавам и за миг), сигурно е крадец и чевей от най-висока проба, но не той изпрати армия и артилерия срещу украински градове и граждани ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение....аз ценя руските клиенти... Всичко е толкова просто
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТова е причината да не харесвам войната в Източна Украйна и да я смятам за вредна както за руснаците, така и за украинците. Пречи на бизнеса, снижава жизнения стандарт, пречи на търговията и означава загуба на пари. За какво да го обичам вашия молла Путин? Че е започнал война от която всички губят пари?
НЕ Русия (Путин), а ЩАТИТЕ платиха и организираха майдана, сложиха Порошенко-Валцман ... след това, виждаме какво стана... Янукович (не го защитавам и за миг), сигурно е крадец и чевей от най-висока проба, но не той изпрати армия и артилерия срещу украински градове и граждани ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеАз пък си мисля, че не харесваш руснаците или поне не болшинството. Поясни кого разбираш под "руснаци". Болшинството(народа) или тези с твоята ценностна система - капитализъм, либерален пазар, пари и т.н. - с една дума олигархията и желаещите да се отъркат в нея, да изкярят каквото може? Путин го подкрепя болшинството от руснаците, които са за силна руска държава, а не за глобализъм и да са колония на западняците. Мани ги парите, има и такова понятие като "свобода". Който няма свобода и е зависим никога няма да има и пари... - освен капиталистите разбира се. Те са наднационални и не им пука за държавите, които за тях са само пречка ограничаваща ефективното крадене, нищо че либералите му казвате "бизнес". Не съм чувал Путин да е казвал, че е за комунизъм. Кофти е когато държавите искат да водят самостоятелна икономическа политика и да ограничават либерастията. УФСете за стригане от либералния капитализъм намаляват. Там ви е болката на глобалистите. Формулата е: Капитализъм - Либерализъм/Колониализъм - Глобален фашизъм.
Какво си казал горе имаш ли представа??????????
Остави ги народите и свободата за свободните, хора и Запада да се развива. само не разбрах защо клониш към Путкин и какво общо има Путикин и последните му не агресивни действия в КРим и още къде ли не. Щото е болен или щото Ви разболя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеМоята ценностна система винаги е била проста - капитализъм, либерален пазар, пари, мор за монополите и назначените от държавата за бизнесмени, харесвам произведения на изкуството, блондинки + червен хайвер и хубава студена водка. Харесвам руснаците, но Путин не.
А не комунизъм-ислямизъм или обожание на същества от мъжки пол, пък бил и той вашия обичан Кадиров, Путин или друг молла на исляма и комунизмаКакто съм казвал - вие не харесвате руснаците, а само Кремъл. В това ние е разликата. Вие цените Путин и Кадиров, аз ценя руските клиенти... Всичко е толкова просто и логично
Българските русофили не харесват руснаците, а Кремъл http://investments.dir.bg/_wm/librar...5&df=8&dflid=3
Това е причината да не харесвам войната в Източна Украйна и да я смятам за вредна както за руснаците, така и за украинците. Пречи на бизнеса, снижава жизнения стандарт, пречи на търговията и означава загуба на пари. За какво да го обичам вашия молла Путин? Че е започнал война от която всички губят пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПрогноза на БАН: Минус 40 градуса през януари, двуметрови преспи! Идва най-лютата зима от 100 години
http://blog.blick-aufs-wetter.de/wie-wird-der-winter/
Einige Computermodelle haben sich der langfristigen Prognose angenommen, z.B. das „NCEP Climate Forecast System“ der NOAA aus den USA.
Dieses Modell berechnet grob mögliche monatliche Anomalien und verspricht uns insgesamt einen zu warmen Dezember 2014. Auch im Februar 2015 soll wärmer als im Durchschnitt werden.
Yeah
Коментар
Коментар