IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
    Много объркан, защо пишеш да се излагаш?????
    Какво си казал горе имаш ли представа??????????

Остави ги народите и свободата за свободните, хора и Запада да се развива. само не разбрах защо клониш към Путкин и какво общо има Путикин и последните му не агресивни действия в КРим и още къде ли не. Щото е болен или щото Ви разболя.
    Аз осъзнавам какво пиша и отдавна не ме интересуват чуждите квалификации, а единствено логиката – причина и следствие. Това е истината за мен, а не политпропагандата. Други са обърканите.

Коментар

• Е админе кое е заяждане че ме триеш....ми маса глупости са изписани наистина.
      То не беха колажи на Путин с брада и чалма не бяха лъжи за хиляди убити руски военни в Украина. Все пак отчитам напредък.....до преди няколко дена убитите руснаци бяха 3000, сега 1000.......след още пет дни може да смъкнат мизата на 100 и току виж познали...е няма да са руски военни ма такава неточност ша я преживеем...
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        На мен ми е интересно войната как ще се развие зимата?! И едните и другите са обръгнали на студ, а украинците и на мизерия, но да видим.. Както бях предположил, примирието излезе кьорфишек. Тази война ще продължи поне няколко години.
        Е как ,с мерак от страна на САЩ и в един момент на украинците ще им писне и ще
        стане като в Ирак.

Коментар

• На мен ми е интересно войната как ще се развие зимата?! И едните и другите са обръгнали на студ, а украинците и на мизерия, но да видим.. Както бях предположил, примирието излезе кьорфишек. Тази война ще продължи поне няколко години.
          Last edited by Jay Gould; 19.09.2014, 20:04.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
            Ще ви е гадно в Софията, а за страната мрежата е тествана, половин България не е на тецове на газ и не и пука за останалите...
            Да плашиш българин с мизерия, е все едно да плашиш мужик с война. Нашенецът ще псува 3 дена, па после ще свари ракия, ще затвори буркани, ще нацепи дърва и накрая ще шибне 1 шамар на жена си, без да е виновна. Па нека вънка вие от североизток

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              НЕ Русия (Путин), а ЩАТИТЕ..
              Ясно, щатите са виновни, че криминално проявения и с присъди за кражба Янукович - протежето на Путин, толкова много крал, че си направил златен кенеф и на украинците им писнало да му плащат златната тоалетна хартия Че тоя за Мария Антоанета ли се има?!

Те Путин, Кадиров и Янукович златни лайна серат, но и за това са виновни САЩ И как да не е пратил, като заповяда на Беркут да стреля и убиха сума ти хора, дори Путин му праща руски полицаи на помощ, но нещо ченгетата не се справиха със запасняците командващи украинските новобранци, при цялото си модерно въоръжение

... и свършиха еничарите зле. Както съм казвал, от ченгета войници не става.

Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              Тук по-лесно и по-бързо ще се преброим кои НЕ СМЕ свързани с Русия по какъвто и да било начин...
              Аз съм свързан, обаче ни от Путин, ни от ибрикчиите му в руско или тук, съм видял и един куц лев досега
              Last edited by Jay Gould; 19.09.2014, 20:10.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=Z6AopwSW-QU

"Сите българи заедно"....

стадиона ги зове...

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Колче,ти да не си на заплата в някое разузнаване бре!!!
                  Не бре риба ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Тук по-лесно и по-бързо ще се преброим кои НЕ СМЕ свързани с Русия по какъвто и да било начин...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Логично е, разбира се... Който плаща - той поръчва музиката...

Тук не си прав(да не кажа друга дума), Жей.
                      НЕ Русия (Путин), а ЩАТИТЕ платиха и организираха майдана, сложиха Порошенко-Валцман ... след това, виждаме какво стана... Янукович (не го защитавам и за миг), сигурно е крадец и чевей от най-висока проба, но не той изпрати армия и артилерия срещу украински градове и граждани ...
                      Колче,ти да не си на заплата в някое разузнаване бре!!!

Коментар

....аз ценя руските клиенти... Всичко е толкова просто
                        Логично е, разбира се... Който плаща - той поръчва музиката...
                        Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Това е причината да не харесвам войната в Източна Украйна и да я смятам за вредна както за руснаците, така и за украинците. Пречи на бизнеса, снижава жизнения стандарт, пречи на търговията и означава загуба на пари. За какво да го обичам вашия молла Путин? Че е започнал война от която всички губят пари?
                        Тук не си прав(да не кажа друга дума), Жей.
                        НЕ Русия (Путин), а ЩАТИТЕ платиха и организираха майдана, сложиха Порошенко-Валцман ... след това, виждаме какво стана... Янукович (не го защитавам и за миг), сигурно е крадец и чевей от най-висока проба, но не той изпрати армия и артилерия срещу украински градове и граждани ...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• соколов пак се прекръсти

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
                            Аз пък си мисля, че не харесваш руснаците или поне не болшинството. Поясни кого разбираш под "руснаци". Болшинството(народа) или тези с твоята ценностна система - капитализъм, либерален пазар, пари и т.н. - с една дума олигархията и желаещите да се отъркат в нея, да изкярят каквото може? Путин го подкрепя болшинството от руснаците, които са за силна руска държава, а не за глобализъм и да са колония на западняците. Мани ги парите, има и такова понятие като "свобода". Който няма свобода и е зависим никога няма да има и пари... - освен капиталистите разбира се. Те са наднационални и не им пука за държавите, които за тях са само пречка ограничаваща ефективното крадене, нищо че либералите му казвате "бизнес". Не съм чувал Путин да е казвал, че е за комунизъм. Кофти е когато държавите искат да водят самостоятелна икономическа политика и да ограничават либерастията. УФСете за стригане от либералния капитализъм намаляват. Там ви е болката на глобалистите. Формулата е: Капитализъм - Либерализъм/Колониализъм - Глобален фашизъм.
                            Много объркан, защо пишеш да се излагаш?????
                            Какво си казал горе имаш ли представа??????????

Остави ги народите и свободата за свободните, хора и Запада да се развива. само не разбрах защо клониш към Путкин и какво общо има Путикин и последните му не агресивни действия в КРим и още къде ли не. Щото е болен или щото Ви разболя.

Коментар

Моята ценностна система винаги е била проста - капитализъм, либерален пазар, пари, мор за монополите и назначените от държавата за бизнесмени, харесвам произведения на изкуството, блондинки + червен хайвер и хубава студена водка. Харесвам руснаците, но Путин не.

А не комунизъм-ислямизъм или обожание на същества от мъжки пол, пък бил и той вашия обичан Кадиров, Путин или друг молла на исляма и комунизма Както съм казвал - вие не харесвате руснаците, а само Кремъл. В това ние е разликата. Вие цените Путин и Кадиров, аз ценя руските клиенти... Всичко е толкова просто и логично

Българските русофили не харесват руснаците, а Кремъл http://investments.dir.bg/_wm/librar...5&df=8&dflid=3

Това е причината да не харесвам войната в Източна Украйна и да я смятам за вредна както за руснаците, така и за украинците. Пречи на бизнеса, снижава жизнения стандарт, пречи на търговията и означава загуба на пари. За какво да го обичам вашия молла Путин? Че е започнал война от която всички губят пари?
                              Аз пък си мисля, че не харесваш руснаците или поне не болшинството. Поясни кого разбираш под "руснаци". Болшинството(народа) или тези с твоята ценностна система - капитализъм, либерален пазар, пари и т.н. - с една дума олигархията и желаещите да се отъркат в нея, да изкярят каквото може? Путин го подкрепя болшинството от руснаците, които са за силна руска държава, а не за глобализъм и да са колония на западняците. Мани ги парите, има и такова понятие като "свобода". Който няма свобода и е зависим никога няма да има и пари... - освен капиталистите разбира се. Те са наднационални и не им пука за държавите, които за тях са само пречка ограничаваща ефективното крадене, нищо че либералите му казвате "бизнес". Не съм чувал Путин да е казвал, че е за комунизъм. Кофти е когато държавите искат да водят самостоятелна икономическа политика и да ограничават либерастията. УФСете за стригане от либералния капитализъм намаляват. Там ви е болката на глобалистите. Формулата е: Капитализъм - Либерализъм/Колониализъм - Глобален фашизъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Прогноза на БАН: Минус 40 градуса през януари, двуметрови преспи! Идва най-лютата зима от 100 години
                                Глупости, "феодалните старчета" запяха с путинските синоптици, които от три дни вещаят европейски апокалипсис без тяхната газ.

http://blog.blick-aufs-wetter.de/wie-wird-der-winter/
                                Einige Computermodelle haben sich der langfristigen Prognose angenommen, z.B. das „NCEP Climate Forecast System“ der NOAA aus den USA.

Dieses Modell berechnet grob mögliche monatliche Anomalien und verspricht uns insgesamt einen zu warmen Dezember 2014. Auch im Februar 2015 soll wärmer als im Durchschnitt werden.
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X