IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    ...
    Аз само се чудя, като обичаш толкова много Путин, Кадиров и исляма, какво правиш тук в България, ами не си заминал за Чечня да се радваш на "православие и славянски ценности" за които плямпате за Украйна, която е наистина славянска страна и християнска, за разлика от Кремълска Русия - сега, ами висиш тук при така презираните от теб християни българи?

02 June 2014 - «Московского комсомольца» - Глава Чеченской республики Рамзан Кадыров заявил, что готов отправить на Украину 74 тысячи чеченцев, чтобы навести там порядок.

Както съм казвал, аз за разлика от вас харесвам руснаците - но да харесвам Путин ми идва в повече. Харесвам жени, а не плешиви бивши ченгета с претенции, да стават халифи. Обичам рускините, да съм влюбен като вас в тоя ми идва в повече

Last edited by Jay Gould; 19.09.2014, 12:37.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      ....
      Тоя, с медалите и ордените, знаеш ли КОЙ е ?
      Та ги слагаш на едно място с Кадиров ?
      ???
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Жей, тези великолепни фотографии (другия път сложи още по-големи), какво точно общо имат с ТЕМАТА ???
        Ясно е кого мразите, но не разбирам защо, пишете ТУК ?
        Отдавна го говорим : съберете се русофобите, знаете се кои сте, направете си подходяща тема и си грачете на воля, а не, независимо от контекста, където и да се спомене Русия, ВЕДНАГА да изпълзявате и да започвате да плюете ...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Путиновите ислямски "опълченци" в Донецк

И няколко часа по-късно какво остана от тях - все пак не бива да се забравя, че макар съставена от новобранци и без оборудване, голяма част от запасните офицери в украинската армия са бивши афганци

Там 500 кадыровцам противостоит равное или большее количество бойцов с аналогичным вооружением. И, в отличие от кадыровцев, украинцы воюют за свою Родину, а не за интересы главаря. Кадыровцы, в силу своих интеллектуальных возможностей, об этом не подумали, а Кадыров забыл сказать своим «рэмбо», что путешествие предстоит опасное. Теперь Кадыров, несмотря на свой гонор и мнимую храбрость, опасается недовольства общественности, ропота родственников убитых
          Last edited by Jay Gould; 19.09.2014, 12:25.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Много неща се промениха в Русия за 10 години... Един случай разказан ми от рускиня, университетски преподавател от Москва. Тя в момента живее в България и не искам да и споменавам името, тъй като в Русия много хора я познават.

Великден - московските християни отиват на църква - изведнъж в двора влизан мюсюлмани и започват демонстративно да постилат килимчетата си за молитва. Стават стълкновения, тъй като все пак това е църква, а не джамия, а и празника е християнски. Идва путиновата милиция и познайте кого арестува - Християните!

На следващия ден мюсюлманска молитва няма, но по църквата е хвърлена бутилка с коктейл Молотов. Християните са бити в милицията и накарани да подпишат декларации, че повече няма да закачат мюсюлмани..
            Last edited by Jay Gould; 19.09.2014, 12:26.

Коментар

• Тоя без главата е руснак, а другия е приятелят на Путин - Кадиров
              Last edited by X_Y; 19.09.2014, 12:53. Причина: неприемлива снимка

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
                ... капиталистическата идеология ....
                За тебе не знам, но аз капитализма го предпочитам пред това и вашата анти-капиталистическа идеология основана на Корана и комунизма

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
                  ....
                  Факт е, че и днес всички фашистки партии в Европа са на страната Путин, а фашистите и нацистите като близки с комунистите и произхождащи от комунистите, винаги са били близки и с исляма.

Ислямистите на руско-ислямския хаганат в Донецк, против славяните днес.
                  Last edited by X_Y; 19.09.2014, 12:55. Причина: това не е фото-форум

Коментар

На 17 сепетември Русия напада Полша, за да помогне на Хитлер в подялбата на "братския славянски народ" и в неговото изтребление. Хитлер и руснаците нападат без предупреждение, без обявяване на война и без повод. На 22 септември армиите на Хилер и Сталин маршируват заедно в чест на победата над противника, нападнат от двете страни едновременно. Славянско единство?! Поляците и украинците знаят какво значи то! http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059695514

Събитията от 1939 г. ясно ни показват защо всички фашистки партии в Европа оказват такава подкрепа на режима на Путин в агресията против Украйна. Целта на Русия не е по-различна от тази в 30 те години. Нов Гладомор и нови 10 милиона уморени от мизерия украинци. Между 1932 и 1933 Кремълското княжество избива чрез изкуствено създаден глад в Украйна, между 1.5 и 10 милиона украинци. Полша е била само следващата цел.
                    ....

В момента целта на Путин е същата - ислямизация на славяните и създаване на ислямски халифат на земите обитавани от християни, защото Москва не е славянска държава, а на угро-фини както и се вижда от картата показваща славянските територии в Европа. Неслучайно Рус е създадена не в Москва, а в Киев.
                    Jey, тези приказки за фашизъм и фашистки партии са демагогия. С тях се прикрива същността на капитализма и развитието му. Фашизмът е закономерен резултат от капиталистическата идеология и е развитие на тази идеология. Факт е, че фашизмът се заражда в условията на капитализма и капиталистите в различни държави го припознават веднага като своя идеология. Конфликтът между тях идва когато се сблъскват икономическите интереси. Основата на която градят фашистката идеология е за превъзходството на определени групи(хора) и правото им да управляват останалите. Това е и съвременната неолиберална теория за егоизма и оцеляването на "най-добрите" - разбирай "най-успешните" финансово, а че се успява най-вече чрез кражба и измама не се говори - това го наричат "пазарни отношения". Днес фашистите се прикриват като демократи и са на запад от Русия. Това, че Сталин е влязъл в съюз с Хитлер не го прави фашист. Различен е мотивът, ценностната система която е в основата на желанието за доминиране.
                    Конфликта между Германия, Полша и Русия го търси в по-отдалечени времена - образуване на държавите, етнически състав и свързан с това мироглед и поведение. Виждам, че си на прав път за славяните. Сега остава да си изясниш картинката и с останалите племена в Европа и Азия - особено за татарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      По време на олимпиадата беше и ги правеха луди.......лежаха по шереметиево ,всеки с по тъмен цвят на кожата......
                      Което аз не оправдавам....но става за пример в дадената тема...
                      Да бе, да Тия ги разправяй на някоя баба от село, която не си е излизала от колибата, не е ходила никъде и не е контактувала с руснаци ...

Нас родната милиция ни пази
                      Last edited by X_Y; 19.09.2014, 12:55.

Коментар

Преди години и да си виждал, явно скоро не си бил там, нито си кацал или излитал от най-голямото им летище. Ще си поговорим и след още 5 години... Вкарването на ислямисти на територията на Украйна от страна на Москва, само показва какви са идеите на кликата Путин - Кадиров за славяните
                        За Монти - този с Кадиров е Шойгу (военният министър на Хаганата)...

Коментар

• Ne знам кой какви идеи има за славяните, но гледай тук http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_0...vata-AEC-8504/
                          В четвъртък правителството на Финландия одобри проекта за строителство на АЕЦ „Ханхикиви-1“ с участието на руската държавна корпорация "Росатом", съобщава сайтът на правителството.
                          Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_0...vata-AEC-8504/

Коментар

Преди години и да си виждал, явно скоро не си бил там, нито си кацал или излитал от най-голямото им летище. Ще си поговорим и след още 5 години... Вкарването на ислямисти на територията на Украйна от страна на Москва, само показва какви са идеите на кликата Путин - Кадиров за славяните
                            По време на олимпиадата беше и ги правеха луди.......лежаха по шереметиево ,всеки с по тъмен цвят на кожата......
                            Което аз не оправдавам....но става за пример в дадената тема...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Виждал съм лично такива извращения с ислямистите в москва преди година..че свят да ти се завие.....

Last edited by Jay Gould; 19.09.2014, 11:20.

Коментар

Истината е, че руснаците са всякакви други, но не и славяни - те са угро-фини, смесени с татари, затова и Кремъл таи такава ненавист срещу всички останали славянски нации и всячески се мъчи да води войни с тях. А интеграцията на исляма в Москва е просто потресаваща. На нито едно друго летище в Европа, полицията не отцепва стотици квадратни метри площ, всеки ден, за да могат ислямистите на Путин и Кадиров демонстративно да се молят. Опитайте се например да проведете групова християнска молитва на летище Шереметиево. Такива опити са правени. Но по настояване на ислямистите полицията на Путин се разправя жестоко с подобни прояви. На летище Шереметиево право да се молят имат само ислямистите

Браво....
                                Продължавай и ти като маранди...
                                до тук те четох по тазди тема....

Виждал съм лично такива извращения с ислямистите в москва преди година..че свят да ти се завие.....

Коментар

Working...
                                X