Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от chervenuhЧшш ало, нали уж не бяха те бре
После напълниха белите камиони "Помощи" с кокалите им - и айде обратно в Раша.
Хората на Путьо подават фалшиви данни за убити и изчезнали руски военнослужещи на организацията "Груз 200" (организация на близките на загинали, която събира данни за такива)...Та умниците на Путьо взели данни за футболисти от Псковска област - три имена и дата на раждане, подали ги и чакат онези да се хванат и да ги публикуват на страницата, съответно да бъдат "изобличени" от бдителни граждани...обаче "Груз 200" си проверяват нещата и пак греда за путьовата пропаганда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеНищо подобно. Просто не разглежда правилата като руснаците или като нашите тук гьон сурати. И за америка и за европа е важен духът на правилата, а не буквата. Ама това не е изгодно за Путин или за нашите престъпни политици, защото духът не може да се изкривява. не подлежи на селски тарикатлъци.
За това и са обречени и путин и неговите пионки в България. защото душата им е празна. не разбират духът на времето. И няма как да го разберат защото са елементарни селски бекове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеВчера Факи ми разправяше,че нямало да намерят свинско...на световния пазар...
Свинската рибица е 350рубли за килограм....14лв...
Завалиите....И това е брошура за Била в Москва.За другите градове не съм ги гледал.
Абе,ще измрат от глад.,ясно е.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАбсурдно е хамерика, която води политика, Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво ти говоря, да държи сметка на другите за правилата...
хамерика тъпче правилата, важат законите на джунглата, това е положението
За това и са обречени и путин и неговите пионки в България. защото душата им е празна. не разбират духът на времето. И няма как да го разберат защото са елементарни селски бекове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеБат Шорош пише за рефлексивноста.
Липсата на морал, истина, справедливост е абонамент на руснаците. Само като чуе човек как Путин лъже най-безочвило за очевидни неща и му става ясно какъв морален хегемон е. До последно отричаше участие в зелените човечета в Крим. Още отрича участие във въоражаването на терористите в украйна. Лъже та задника му свети, ама няма морал за пет стинки и не му пука. И дори се гордее с тоталната си липса на всякаква човечност. социопат та дрънка.
хамерика тъпче правилата, важат законите на джунглата, това е положението
Коментар
-
"Ню Йорк Таймс": Киев разменя мирни граждани вместо пленени сепаратисти.
http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=677484
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЧе те и без санкции си карат на "тушеная капуста" (кулинарна култура, кво да правиш)...
Свинската рибица е 350рубли за килограм....14лв...
Завалиите....И това е брошура за Била в Москва.За другите градове не съм ги гледал.
Абе,ще измрат от глад.,ясно е.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеОколо половината от българите не подкрепят западните санкции срещу Русия, пише вестник Liberation, позовавайки се на данни на Института "Медиана".
Червен Колю бил ИНСТИТУТ!!!!!!!!!!!
Днес изглежда е нощта на вицовете...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеОколо половината от българите не подкрепят западните санкции срещу Русия, пише вестник Liberation, позовавайки се на данни на Института "Медиана".
Според изданието 40% от българите са против санкциите. Одобряват ги само 13 % от гражданите на страната. Вестникът допълва, че България се явява като "троянски кон" на Русия в ЕС, предаде БГНЕС.
Положителното отношение на българите към Русия дава шанс на ултранационалистическата партия "Атака". Нейният лидер Волен Сидеров обеща да направи всичко, за да не стане България платформа за каквито и да е удари срещу Русия.
Read more: http://society.actualno.com/40-ot-by...#ixzz3EMFjyaS1
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНикъде не съм казвал,че е Рай.Просто ако е истина излиза,че всичко което се пише ,че нямало какво да се яде и били на зеле и картофи....явно не е вярно...
Коментар
-
Около половината от българите не подкрепят западните санкции срещу Русия, пише вестник Liberation, позовавайки се на данни на Института "Медиана".
Според изданието 40% от българите са против санкциите. Одобряват ги само 13 % от гражданите на страната. Вестникът допълва, че България се явява като "троянски кон" на Русия в ЕС, предаде БГНЕС.
Положителното отношение на българите към Русия дава шанс на ултранационалистическата партия "Атака". Нейният лидер Волен Сидеров обеща да направи всичко, за да не стане България платформа за каквито и да е удари срещу Русия.
Read more: http://society.actualno.com/40-ot-by...#ixzz3EMFjyaS1
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеИ аз съм гледал "живите мъртви" 1, 2 и 3 ако не се лъжа. Ама не вярвам че е истина.
https://www.youtube.com/watch?v=zEreBlyZi_E
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЯ кажи кво пише в скрижалите на БатШорош. Там няма морал, справедливост, истина и лъжа, добро и лошо
Липсата на морал, истина, справедливост е абонамент на руснаците. Само като чуе човек как Путин лъже най-безочвило за очевидни неща и му става ясно какъв морален хегемон е. До последно отричаше участие в зелените човечета в Крим. Още отрича участие във въоражаването на терористите в украйна. Лъже та задника му свети, ама няма морал за пет стинки и не му пука. И дори се гордее с тоталната си липса на всякаква човечност. социопат та дрънка.
Коментар
Коментар