Първоначално изпратено от ravnovеsie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеРай, бе човек, рай на земята, това Русията...
Ммммдааа....то май вместо да им извадят очите им изписаха веждите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеВ моето НПО аз съм акционер Не получавам пари от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДа много мюсюлмани са воювали за освобождението на България, и... ВВП успя да издигне да много високо ниво межконфесионалните отношения... Рамзан Кадиров росиян, войник, патриот, националист
Все пак, Рамзан Кадиров е по-близо (да не кажа, че са му едноплеменници) до онези черкези дето батюшка цар ни ги прати тук в 1860 на мястото на отвлечените в Новорусия българи...а те май нямат много приноси за добруването на българския народ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеВ моето НПО аз съм акционер Не получавам пари от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениевикаш друго си е окно овертона, ако искаш мога да ти намеря видеото, което е най-добро, гледал съм няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТо руската пропаганда има друго разбиране за нещата. Не е важно какво е, а как се съобщава на алкохолизираните глупави руснаци
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеА ти кво получаваш бре каиш? 1/20. Не ме разсмивай, не търси дявола в необятните територии на 1/5 от земната суша, търси дявола в твоята НПО градина,щом до там си се докарал
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТо руската пропаганда има друго разбиране за нещата. Не е важно какво е, а как се съобщава на алкохолизираните глупави руснаци
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМакс, все ми е на ъкъла, че полк. Серик Султангабиев си е цист православен руснак-месианец...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеХахахаха. Имаш странно усещане за що е това сила. Държава в която хората получават 1/5 от заплатите в нормалните държави обикновено се определя като бедна, не като силна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМакс, все ми е на ъкъла, че полк. Серик Султангабиев си е цист православен руснак-месианец...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеа Русия ще остане вечна сила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от chervenuhНерде Ямбол, нерде Стамбул.
Муци, понаучи история, география - че гледам почна хептен напосоки да фърляш
Волынская резня: преступление и наказание
http://colonelcassad.livejournal.com/1232216.html
Коментар
Коментар