IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от chervenuh Разгледай мнение
    При заплати в рубли - нямаш пари. Сорка.
    Инак очаквам лично другаря Путко да открие под Москва най-голямото в света находище на свински рибици

ПП: европейските фирми и сега са на рашисткия пазар - но продават по-скъпо през белоруските си представителства хахахахаха! Туй е ефекта от санкциите на Путко спрямо рашките.
    Може и така да е...До този момент обаче си мислих,че наистина Путин може да си промени политиката и да "омекне" само заради евентуален дефицит на стоки от първа необходимост.Явно това няма да стане,подсигурил се е.За съжаление вече наистина си мисля,че тази зима ще сме на климатици(ако издържи мрежата) а не на парно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Бобане не лъжи!
      Дадох ти структурата на износа на Аржентина, която изнася говеждо.
      ГОВЕЖДО Бобане, произлиза от ГОВЕДО
      Що не си харчиш 30 милиона от германците дето ти ги дадоха, че им каза кой е свалил боинга ами си губиш времето да пишеш по форумите.
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Мммм не. Либералните ценности са вирус за некадърни политици, целящи ограбване на собствения си народ. За хората от народа са си манна небесна.

Хахаха и как точно славянството, православието и кирилицата са спасение. ние да не живеем в 1014 година след Христа. Айде стига безсмислени лозунги.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Либералните ценности са вирус, който е смъртоносен за нашия народ, индивидуализъм, егоизъм, наглост, цинизъм... нашия народ е добър, православен не може да се справи в тая игра,

медиите и нпо разрушават системно потехнология самосъзнание на народа ни, българката мисли за всичко друго, но не и за възпроизводство...единственото спасение е славянството, православие, кирилица
          За вашия руски народ само глад, студ и Сталин трябва. Нашия български се чувства до бре в демокрация, далеч от вас

Коментар

• Първоначално изпратено от chervenuh Разгледай мнение
            Инак очаквам лично другаря Путко да открие под Москва най-голямото в света находище на свински рибици

ПП: европейските фирми и сега са на рашисткия пазар - но продават по-скъпо през белоруските си представителства хахахахаха! Туй е ефекта от санкциите на Путко спрямо рашките.
            Путко добре ги чатка нещата. Не е важно колко си некадърен, важното е да си назначил любовницата си за шеф на държавните медии. И глупавите руснаци слушат глупости и козируват.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
              Всъщност либералните цености са от Джон Стюърт Мил насам, което е все пак известно време след като са купили Манхатън за мъниста. но разбираемо Мил не се изучава нито в Русия нито в България. нищо че и българската конституция е реално направена по неговите възгледи. Айде за Русия е разбираемо. Там са си примитивни азиатци, няма нужда да разбират сложни концепции като лична свобода и ограниченията и. И без това е извън възможностите им за разбиране.
              Либералните ценности са вирус, който е смъртоносен за нашия народ, индивидуализъм, егоизъм, наглост, цинизъм... нашия народ е добър, православен не може да се справи в тая игра,

медиите и нпо разрушават системно потехнология самосъзнание на народа ни, българката мисли за всичко друго, но не и за възпроизводство...единственото спасение е славянството, православие, кирилица

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Не знам дали са ниски или високи тези цени,обаче това,което мисля е ,че там дефицит на храни няма.Тези цени са близки до тези в БГ .За Москва мисля,че хич не са високи,особено като се има в предвид ,че Русия е под тежки санкции.Вече си мисля,че наистина преди да наложат ветото върху вноса на 1август предварително са си осигурили внос от друго място.След близо 2месеца след забраната на внос от Европа не виждам да им липсва нещо,дори и промоции правят,което говори за достатъчни налични количества.Това,което се говореше за внос от Турция ,Сърбия и др. явно е било истина.
                Не знам колко ще продължи забраната за внос на храни от Европа,но едва ли ще могат европейските фирми да се върнат на 100% на руския пазар

Имаш ли пари,ще се намери кой да ти достави,това си е.

Коментар

• Първоначално изпратено от chervenuh
                  Идеално! Сега ще има конфискувани руски апартаменти на безценица по морето
                  Здраво смъркаш.
                  Спри за малко и прочети .
                  Поредния платен трол.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Бобане не лъжи!
                    Прав си,извинявам се.

Коментар

Ммм не знам къде живееш ама тези цени не са ниски Дори и в немечко.
                      Особено в дисконтър.

Ееее, ся заплатите на месец в Раша са както на седмица тук, ама в гнилия капитализъм е така.
                      Не знам дали са ниски или високи тези цени,обаче това,което мисля е ,че там дефицит на храни няма.Тези цени са близки до тези в БГ .За Москва мисля,че хич не са високи,особено като се има в предвид ,че Русия е под тежки санкции.Вече си мисля,че наистина преди да наложат ветото върху вноса на 1август предварително са си осигурили внос от друго място.След близо 2месеца след забраната на внос от Европа не виждам да им липсва нещо,дори и промоции правят,което говори за достатъчни налични количества.Това,което се говореше за внос от Турция ,Сърбия и др. явно е било истина.
                      Не знам колко ще продължи забраната за внос на храни от Европа,но едва ли ще могат европейските фирми да се върнат на 100% на руския пазар

Имаш ли пари,ще се намери кой да ти достави,това си е.

Коментар

• Священная война

Вставай, страна огромная,
                        Вставай на смертный бой
                        С фашистской силой тёмною,
                        С проклятою ордой.

Припев x 2:

Пусть ярость благородная
                        Вскипает, как волна!
                        Идёт война народная,
                        Священная война!
                        На ви малко култура!
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Идеално! Сега ще има конфискувани руски апартаменти на безценица по морето
                          Аз се сещам за един проект в български балнеокурорт, зад който седи сам Путя чрез някаква синдикална организация на московските прокурори....

Коментар

Ммм не знам къде живееш ама тези цени не са ниски Дори и в немечко.
                            Особено в дисконтър.

Ееее, ся заплатите на месец в Раша са както на седмица тук, ама в гнилия капитализъм е така.
                            Ти май скоро не си бил в България или от посолството не излизаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Вчера Факи ми разправяше,че нямало да намерят свинско...на световния пазар...

Свинската рибица е 350рубли за килограм....14лв...
                              Завалиите....И това е брошура за Била в Москва.За другите градове не съм ги гледал.

Абе,ще измрат от глад.,ясно е.....
                              Бобане не лъжи!

Коментар

• Става интересно .
                                Скоро и Путин ще започне на глобява американски компании за щяло и нещяло.
                                А може да започне и с Италиански , за компенсация на наскоро конфискувани имоти на приятел на Путин.

Российские власти готовят законодательную базу для ареста имущества иностранных государств и иностранных лиц, а также компенсации за имущество граждан РФ на территории иностранных государств, которое арестовано по неправосудным решениям иностранных судов.
                                http://www.vestifinance.ru/articles/47437

Коментар

Working...
                                X