Първоначално изпратено от chervenuh
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБобане не лъжи!
Дадох ти структурата на износа на Аржентина, която изнася говеждо.
ГОВЕЖДО Бобане, произлиза от ГОВЕДО
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Мммм не. Либералните ценности са вирус за некадърни политици, целящи ограбване на собствения си народ. За хората от народа са си манна небесна.
Хахаха и как точно славянството, православието и кирилицата са спасение. ние да не живеем в 1014 година след Христа. Айде стига безсмислени лозунги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЛибералните ценности са вирус, който е смъртоносен за нашия народ, индивидуализъм, егоизъм, наглост, цинизъм... нашия народ е добър, православен не може да се справи в тая игра,
медиите и нпо разрушават системно потехнология самосъзнание на народа ни, българката мисли за всичко друго, но не и за възпроизводство...единственото спасение е славянството, православие, кирилица
Коментар
-
Първоначално изпратено от chervenuh Разгледай мнениеПри заплати в рубли - нямаш пари. Сорка.
Инак очаквам лично другаря Путко да открие под Москва най-голямото в света находище на свински рибици
ПП: европейските фирми и сега са на рашисткия пазар - но продават по-скъпо през белоруските си представителства хахахахаха! Туй е ефекта от санкциите на Путко спрямо рашките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеВсъщност либералните цености са от Джон Стюърт Мил насам, което е все пак известно време след като са купили Манхатън за мъниста. но разбираемо Мил не се изучава нито в Русия нито в България. нищо че и българската конституция е реално направена по неговите възгледи. Айде за Русия е разбираемо. Там са си примитивни азиатци, няма нужда да разбират сложни концепции като лична свобода и ограниченията и. И без това е извън възможностите им за разбиране.
медиите и нпо разрушават системно потехнология самосъзнание на народа ни, българката мисли за всичко друго, но не и за възпроизводство...единственото спасение е славянството, православие, кирилица
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНе знам дали са ниски или високи тези цени,обаче това,което мисля е ,че там дефицит на храни няма.Тези цени са близки до тези в БГ .За Москва мисля,че хич не са високи,особено като се има в предвид ,че Русия е под тежки санкции.Вече си мисля,че наистина преди да наложат ветото върху вноса на 1август предварително са си осигурили внос от друго място.След близо 2месеца след забраната на внос от Европа не виждам да им липсва нещо,дори и промоции правят,което говори за достатъчни налични количества.Това,което се говореше за внос от Турция ,Сърбия и др. явно е било истина.
Не знам колко ще продължи забраната за внос на храни от Европа,но едва ли ще могат европейските фирми да се върнат на 100% на руския пазар
Имаш ли пари,ще се намери кой да ти достави,това си е.
Инак очаквам лично другаря Путко да открие под Москва най-голямото в света находище на свински рибици
ПП: европейските фирми и сега са на рашисткия пазар - но продават по-скъпо през белоруските си представителства хахахахаха! Туй е ефекта от санкциите на Путко спрямо рашките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБобане не лъжи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от chervenuhМмм не знам къде живееш ама тези цени не са ниски Дори и в немечко.
Особено в дисконтър.
Ееее, ся заплатите на месец в Раша са както на седмица тук, ама в гнилия капитализъм е така.
Не знам колко ще продължи забраната за внос на храни от Европа,но едва ли ще могат европейските фирми да се върнат на 100% на руския пазар
Имаш ли пари,ще се намери кой да ти достави,това си е.
Коментар
-
Священная война
Вставай, страна огромная,
Вставай на смертный бой
С фашистской силой тёмною,
С проклятою ордой.
Припев x 2:
Пусть ярость благородная
Вскипает, как волна!
Идёт война народная,
Священная война!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеВчера Факи ми разправяше,че нямало да намерят свинско...на световния пазар...
Свинската рибица е 350рубли за килограм....14лв...
Завалиите....И това е брошура за Била в Москва.За другите градове не съм ги гледал.
Абе,ще измрат от глад.,ясно е.....
Коментар
-
Става интересно .
Скоро и Путин ще започне на глобява американски компании за щяло и нещяло.
А може да започне и с Италиански , за компенсация на наскоро конфискувани имоти на приятел на Путин.
Российские власти готовят законодательную базу для ареста имущества иностранных государств и иностранных лиц, а также компенсации за имущество граждан РФ на территории иностранных государств, которое арестовано по неправосудным решениям иностранных судов.
http://www.vestifinance.ru/articles/47437
Коментар
Коментар