IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнение
    аз мисля че поне кралят ще гледа да не прави глупости и да осквернява името... а то не било така:

http://en.wikipedia.org/wiki/Mohammed_VI_of_Morocco

ама че безмислен спор захванахме...
    Не им ги знам всичките вярвания. Може в някои части на ислямския свят да го приемат за нормално. Но в по-голямата част избягват това име. Както съм убеден че никой българин не познава никой Мохамед, въпреки че 10% от българските граждани да са мюсулмани. Но ако някой познава мюсулмани почти сигурно познава Ахмед или мехмед.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      ислямизацията на западна европа, дали е само емигрантска, мохамед е най-често срещаното име сред новородените деца в англия... ок, моите ценностни аксиоми са в православието...

Пп. червенух и кандид да напишат Отче наш по 100 пъти
      http://www.dw.de/%D0%BF%D1%83%D1%82%...%B0/a-15427174

И сте смешни, и сте жалки рашките

Коментар

аз мисля че поне кралят ще гледа да не прави глупости и да осквернява името... а то не било така:

защо да е безсмислен, НВ си е кръстил внучето Симеон Хасан, което е многопричинно решение разбира се...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
          не е така, кръщава се мехмед или ахмед, но не и мохамед.

life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

?!? Почти толкова голямо светотатство, колкото при нас се приема да си кръстиш детето Христо....
            не е така, кръщава се мехмед или ахмед, но не и мохамед.

Коментар

Това отново са глупости. Никой мохамеданин няма да кръсти детето си мохамед. мюсулманите приемат това за светотатство.
              ?!? Почти толкова голямо светотатство, колкото при нас се приема да си кръстиш детето Христо....
              life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

Това отново са глупости. Никой мохамеданин няма да кръсти детето си мохамед. мюсулманите приемат това за светотатство.
                Най-популярното мъжко име в Осло е... Мохамед

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Naj-populyarno...id-127680.html

Коментар

ислямизацията на западна европа, дали е само емигрантска, мохамед е най-често срещаното име сред новородените деца в англия... ок, моите ценностни аксиоми са в православието...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    И кога точно да очакваме да отпътува ?
                    погледни в кристалната топка....
                    Никой не е вечен. И конските дози ботокс няма да го направи такъв. И кой ще дойде след него след като е унищожил всякаква нормална опозиция. Някой ненормалник най-вероятно. Наблягащ на християнски цености, руския вариант на фашизъм и с огромно желание да огрбва тъпите руснаци.

Коментар

• Първоначално изпратено от chervenuh Разгледай мнение
                      Ако се отървете от Топлофикация, има много да черпите
                      Путин е наистина пътник, както по ирония може да се тълкува именцето му. Така и не успя да научи правилата на играта.
                      Аз съм много доволен от парното и искам да го има.Не знам дали Путин знае правилата на играта.Играта тепърва започва обаче.Явно рашките няма да умрат от глад.Да видим колко сме подготвени ние и цяла Европа за зимата.Играта ще е на котка и мишка.До къде ще стигнат санкциите на едните и контрасанкциите на другите.Всеки е скрил по някоя карта в ръкава.

Коментар

Това просто не е вярно. Процента на турците и на циганите в българското общество не се е изменял последните 25 години. Турците емигрират яко и не бих казал че имат кой знае каква раждаемост. А циганите може да имат много деца но мрът млади поради тежките условия на живот. 40 годишни цигани изглеждат като 60 годишни българи, а цигани по на 70 години почти няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от chervenuh Разгледай мнение
                          Путин е наистина пътник, както по ирония може да се тълкува именцето му. Така и не успя да научи правилата на играта.
                          И кога точно да очакваме да отпътува ?
                          погледни в кристалната топка....
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            Може и така да е...До този момент обаче си мислих,че наистина Путин може да си промени политиката и да "омекне" само заради евентуален дефицит на стоки от първа необходимост.Явно това няма да стане,подсигурил се е.За съжаление вече наистина си мисля,че тази зима ще сме на климатици(ако издържи мрежата) а не на парно.

Коментар

няма лозунги, албанци-мързи ме да проверявам май са станали 14 млн., а преди 25 години бяхме на едно ниво, турци, цигани се плодят като зайци просто, защото религията ги опазва... или пък имунитета им не се дължи на религията
                              Това просто не е вярно. Процента на турците и на циганите в българското общество не се е изменял последните 25 години. Турците емигрират яко и не бих казал че имат кой знае каква раждаемост. А циганите може да имат много деца но мрът млади поради тежките условия на живот. 40 годишни цигани изглеждат като 60 годишни българи, а цигани по на 70 години почти няма.

Коментар

Хахаха и как точно славянството, православието и кирилицата са спасение. ние да не живеем в 1014 година след Христа. Айде стига безсмислени лозунги.
                                няма лозунги, албанци-мързи ме да проверявам май са станали 14 млн., а преди 25 години бяхме на едно ниво, турци, цигани се плодят като зайци просто, защото религията ги опазва... или пък имунитета им не се дължи на религията

Коментар

Working...
                                X