IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Мда, рубладжии като теб ще се хванат за палците, това е повече от ясно...
    оди го обясни и на ония в Парламента тука кво ни обясняваш, мене ми дреме дали ше има потоци или реки и без тва не зависи от България тъй, че хои излезни с един плакат и напиши "Рубладжии нема кво да ревете, и без тва ЮП е тъпотия" той тъй или иначе ЮПа няма да се състои ....

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Не, но ние ще се хванем после за палците
      Мда, рубладжии като теб ще се хванат за палците, това е повече от ясно...

Ето едно синтезирано мнение, въз основа на НАЛИЧНАТА информация:

Momchil Petrov
      За всички притеснени, че България губи 400 млн. евро от спирането на Клетия поток.
      В резюме:
      - до сега България печелеше 170 млн. лв. годишно от транзита на 18 млрд. куб. м. газ към Турция, Гърция и Македония
      - Потокът не се знае колко струва и ще струва, но ние ще притежаваме само половината от тръбата, която ще минава през България, т.е. ще имаме и само половината печалба. От досегашните тръби притежавахме 100% и цялата печалба беше за нас.
      - Газпром благородно ще плати всичко от нещото, дето не се знае колко струва, а върху нашият дял ще ни начисли 4.25% лихва.
      - Когато се подписа споразумението през 2008 индикацията беше за 1.5 млрд. цена, когато се стартира процедурата 2012 отидохме на 3.5 млрд. цена, тази година Газпром каза, че цената поскъпнала. Реално струва колкото Газром каже, ние си го изплащаме на 4% лихва от имагинерните печалби от транзитни такси.
      - Най-проста сметка показва, че 60 млрд. куб. метра, ако случайно Южен поток стигне пълен капацитет, делено наполовина, защото имаме само 50% собственост става 30 млрд. куб. метра, т.е от този обем преко сили таксите са за нас(напомням, че за 18 млрд. днес таксите са 170 млн. лв.). От тях вадим консумативи, поддръжка, заплати и каквото още има и остатъка го даваме на Газпром да си изплащаме делът. Колко години не се знае.
      Ето това са „400 милиона евро годишно“ за които Путин активира петата си колона да реват пред ЕК.
      Впрочем ЕК е стартирала наказатела процедура срещу България за мошеническата процедура, по която в дните между Коледа и Нова година лани избрахме консорциум от фирми на Пеевски и на олигарх приятел на Путин да строят, доставят тръби и правят асолютно всичко , за българския участък на стойност 3.5 млрд.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
        Калин Манолов:
        Ако Южен поток отиде в Турция, Големият шлем ще стане ли Голяма чалма, а Първанов - велик везир?

Или велик ибрикчия?
        Не, но ние ще се хванем после за палците

Коментар

• Калин Манолов:
          Ако Южен поток отиде в Турция, Големият шлем ще стане ли Голяма чалма, а Първанов - велик везир?

Или велик ибрикчия?

Коментар

Пропусна да отговориш за предмета на дейност, иначе не съм забравил нищо, лаф да става, в Бг съм и нямам работа и се чудя какво да правя
            Не съм пропуснал, а не желая.
            Няма да пропусна и да ти кажа, че наглееш доста над интелекта си.
            Какво ще те стопли, като съобщя "предмета на дейност"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              Много добре си запомнил че е най-малко 1000, но най - избирателно си забравил, че осигуровките са върху реалната заплата. Също така избирателно си забравил, че ти казах, че не съм от типът работодатели, които ти си представяш. Такива фирми има доста за радост, но ти с тая памет не си за там...Не бих ти поверил и метла.
              Пропусна да отговориш за предмета на дейност, иначе не съм забравил нищо, лаф да става, в Бг съм и нямам работа и се чудя какво да правя

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Това с фирмата е измишльотина не знам що му се връзвате.Нито има фирма нито плаща заплати и осигуровки
                Така ли мислиш? Дай всички патки да гледаме и да правим буркани..
                Много ви дразнят успелите хора, нали?

Коментар

Да бе вярно, бях забравил че даваш по 1000лв заплата/най малко/, но така не каза кое е това предприятие да се кандидатирам и аз за такава заплата.А осигуровките??? на 400лв??
                  Много добре си запомнил че е най-малко 1000, но най - избирателно си забравил, че осигуровките са върху реалната заплата. Също така избирателно си забравил, че ти казах, че не съм от типът работодатели, които ти си представяш. Такива фирми има доста за радост, но ти с тая памет не си за там...Не бих ти поверил и метла.

Коментар

Да бе вярно, бях забравил че даваш по 1000лв заплата/най малко/, но така не каза кое е това предприятие да се кандидатирам и аз за такава заплата.А осигуровките??? на 400лв??
                    Това с фирмата е измишльотина не знам що му се връзвате.Нито има фирма нито плаща заплати и осигуровки

Коментар

...и аз не ги/ви обичам..
                      Важното е, да не ни крадете чрез втора руска тръба, една ни стига!
                      Следващата ще е различна от руска, което автоматично значи, по-евтин газ.
                      Нещо протиФ?
                      Ти много си се заблудил ама много.

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/306104
                        какво става в украйна, нов АЕЦ ли ще гърми, що ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Аз пък си мисля че трябва реговно да си пиеш лекарствата.И с какво ще уплашим Путин?С тебе ли?
                          Аз пък си мисля че възможностите ти за осмисляне на писмен текст не са ти от най-силните страни

Коментар

Благодаря. Освен това разполагам с богата колекция print screen файлове, които по данни на юрисконсулта могат да докарат доста главоболия на редица народ...
                            Много вожд, малко индианец..

Коментар

Мога да ти кажа само, че всичкото завод през червени ръце е минало.
                              Кой им ги продаде?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Да ама Виденов подаде оставка. Путин няма намерение да си ходи, така, че пазарите нямат положителна новина, която да отиграват. Лесно е тогава да се стабилизира рублата. Путин подава оставка и се изтеглят безусловно от Украйна. Тогава веднага затварям късите.
                                И при тебе събуждането ще е неприятно

Коментар

Working...
                                X