IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    А ти знаеш ли що клептоманите в СДС толкова много се натискаха за фалиралите заводи?Кат бяха фалирали що не ги продадоха на явни търгове ей така с чукчето на който даде най много?Или ще ти слушам басните тука?Като не са ти ясни нещата не се излагай.Мога ти кажа как Пушкаров фалира Плама.И мога да ти кажа за първия търг от приватизацията беше за една бензиностанция
    Мога да ти кажа само, че всичкото завод през червени ръце е минало.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Мисля че трябва да се включим по-сериозно в санкциите срещу Русия. Бойко в момента се държи като въртиопашка, какво е това кринчене и въртене. Да взима пример от полските политици.
      Аз пък си мисля че трябва реговно да си пиеш лекарствата.И с какво ще уплашим Путин?С тебе ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Е още дотам не сме стигнали....
        Но вървим натам ,РБ искат да бъде шеФ на БНБ ...чужденец....
        като каза БНБ- всъщност ние сме в борд по всяко време трябва да има паритет м/у лева и котвата- то тогава защо ни е БНБ- мисля си че навремето подходихме емоционално като разрешихме да остане уж в намален състав, но ако са верни техните заплати и сегашното искане за повече пари, направо да развеят черното знаме на ИДИЛ и да се обадим на черния бащица

Въпросът е защо ни е БН Б- всички видяхме че не разбират нищо да я закриват

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Благодаря. Освен това разполагам с богата колекция print screen файлове, които по данни на юрисконсулта могат да докарат доста главоболия на редица народ...

Монтитата не желаят да има прогресивни самостоятелни хора. Те се радват единствено на поточната линия на народа и бюрата за помазаните слуги на режима. Не може да има самостоятелни. Струг, стругар, ръководство и бой по капитализма.

Знаете ли защо фалира социалистическия завод?

Работниците от цеховете бяха в 3 автобуса, а администрацията беше в 5 автобуса.

Умален проект на самата държава. Няма как да стане с този модел.

Много вожд, малко индианец..
          А ти знаеш ли що клептоманите в СДС толкова много се натискаха за фалиралите заводи?Кат бяха фалирали що не ги продадоха на явни търгове ей така с чукчето на който даде най много?Или ще ти слушам басните тука?Като не са ти ясни нещата не се излагай.Мога ти кажа как Пушкаров фалира Плама.И мога да ти кажа за първия търг от приватизацията беше за една бензиностанция

Коментар

Благодаря. Освен това разполагам с богата колекция print screen файлове, които по данни на юрисконсулта могат да докарат доста главоболия на редица народ...

Монтитата не желаят да има прогресивни самостоятелни хора. Те се радват единствено на поточната линия на народа и бюрата за помазаните слуги на режима. Не може да има самостоятелни. Струг, стругар, ръководство и бой по капитализма.

Да, пази си ги.

Аз тоже имам богата снимкотека в инвестор плюс преписки до няколко институции и взети входящи номера. Пръст ми е на спусъка - остава само жалба до Съд и даване ход на дело, ако реша.

П.П. То, толерантен си до време - като вземе някой да премине тънката "червена" граница кога е майтап, кога е еВане - следва размазване.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              То и нас да ни нападнат ще видим какво е. Когато си във война е трудно. За радост на украинците агресора свърши парите и икономиката му е в руини. На Русия ще и бъде все по-трудно в окупацията на украински територии.
              На Русия ще и е все по-трудно в подържането на интегритета на самата Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Нека има Монтита да имитират бачкане в БГ-то

Откакто разбра, че си работодател и даваш над 1000 левас/месец заплати не е спрял да те заплашва, обижда, дискредитира публично и прочие.

Това се води тоже и тормоз на чиновник над частен инвеститор. Като решиш да го съдиш за злоупотреба със служебно положение само се обади да дойда да свидетелствам

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  То и нас да ни нападнат ще видим какво е. Когато си във война е трудно. За радост на украинците агресора свърши парите и икономиката му е в руини. На Русия ще и бъде все по-трудно в окупацията на украински територии.
                  Тя "схемата" винаги е една и съща.

Затова Гъзпром искаха да лепнат тръбата за ю.пАтока. Копират обезяна Обонго.

Накратко идат уж да "инвестират" и вече стават собственици. После лека провокация/атентат/саботаж и вече имат претекст да те нападнат, защото си "пазели" инвестицията/собствеността.

Справка Украйна. Те не са свикнали да плащат наем/рента/транзит такса на някого, щом могат да си го вземат насила.

П.П. Украйна ползва около 20 млрд. газ годишно - по 100$ надолу такса/флот и 60$ транзит такса.

Смяташ 100-150$ по 20 млн. = 2-3 млрд. доларес/годишно.

Сега раздели 5 хил. убити в Украйна и 1-2 милки бежанци да видиш на колко се оценява човешки живот и частна собственост според Джудже?

Аз ги изкарвам на 1000$ разход за Джудже = срината къща и погубен живот <-- това сочат сметки колко струва според него "далавера" да не си плаща по договор, който той е подписал, а не баба ми
                  Last edited by marandi; 03.12.2014, 14:20.

Коментар

Моя милост през 1990 беше на 18 години, голям комунист съм бил тогава, ей...Отново ти го пиша, за да си коригираш кривите сметки.
                    Нека има Монтита да имитират бачкане в БГ-то

Откакто разбра, че си работодател и даваш над 1000 левас/месец заплати не е спрял да те заплашва, обижда, дискредитира публично и прочие.

Това се води тоже и тормоз на чиновник над частен инвеститор. Като решиш да го съдиш за злоупотреба със служебно положение само се обади да дойда да свидетелствам

Коментар

Пиленце недей да лъжеш ....
                      бил си офицер през 1991 г- ......лично си го написал и го имам ,записано....
                      Тогава беше уволнен Луджевия набор....
                      Стана за смях и на кокошките....
                      Дори и да си прав, понеже не ми се спори къде съм бил, явно знаеш повече...Как това ме прави комунист, че и ренегат?

Коментар

Моя милост през 1990 беше на 18 години, голям комунист съм бил тогава, ей...Отново ти го пиша, за да си коригираш кривите сметки.
                        Пиленце недей да лъжеш ....
                        бил си офицер през 1991 г- ......лично си го написал и го имам ,записано....
                        Тогава беше уволнен Луджевия набор....
                        Стана за смях и на кокошките....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Дори не полага усилия да завоалира...
                          Иначе, разбира се, че е готов. Та нали затова е СЛОЖЕН там. Всеки ден се виждат плодовете на "труда" му...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Дори не полага усилия да завоалира...
                            Иначе, разбира се, че е готов. Та нали затова е СЛОЖЕН там. Всеки ден се виждат плодовете на "труда" му...
                            на всеки му е ясно това ,даже и на западните журналисти и политици......
                            само че депешата е путин да бъде смазан ,европа разделена и отслабена и Щатите във възход ....защото в последно време имаха големи загуби в политическата сфера...
                            Цяла латинска и южна Америка...
                            голяма част от Африка и Азия...
                            това либия ,Ирак ,Афганистан,сирия са си сериозни поражения....
                            та се притисниха и за Европа и решиха да стегнат редиците и да накажат Русия....

Коментар

Аз не съм комунист и не искам да бъда.........
                              Аз не съм ренегат и не искам да бъда.....
                              Аз не съм Шапкар/милиционе/ и не искам да бъда....
                              Аз не съм простак и не искам да бъда....
                              Аз не съм идиот и не искам да бъда....
                              Тази песен я пяхме през 1990 в твоя чест ,като служител на българските органи за сигурност........

Коментар

С това образование на третокласник, уточнявай и сферите на реализация...
                                Където си поискаш берач или мияч?
                                Аз не съм комунист и не искам да бъда.........
                                Аз не съм ренегат и не искам да бъда.....
                                Аз не съм Шапкар/милиционер/ и не искам да бъда....
                                Аз не съм простак и не искам да бъда....
                                Аз не съм идиот и не искам да бъда....
                                Тази песен я пяхме през 1990 в твоя чест ,като служител на българските органи за сигурност........
                                Last edited by Монти; 03.12.2014, 13:59.

Коментар

Working...
                                X