IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Ма аз не те питам къде живееш и не ме интересува.Искам да съм сигурен че не лъжеш.
    И за какво да ти отмъщавам?Напротив ще се радвам ако написаното е истина.
    Ма много зехте да питате извън общоприетото....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Между хилядя и две хиляди, това ли са големите заплати?Нещастници сте вие, душици дребни...
      Крия се, защото всеки селтак като Монтьо, ще иска да си отмъсти за поредното припомняне, как краде пари от народа , докато кисне в анонимен форум и прави опити да прави кинти на борсата в работното си време.
      Има какво да губя, не съм в позиция на мангал, който може само да спечели.
      Е.бати селския манталитет клюкарски, коя е фирмата, та коя е фирмата..?
      Нямаш работа с името на фирмата!Анадънму?
      Аз питам ли те къде живееш и с какво си си насял двора?
      Ма аз не те питам къде живееш и не ме интересува.Искам да съм сигурен че не лъжеш.
      И за какво да ти отмъщавам?Напротив ще се радвам ако написаното е истина.

Коментар

• ...

Коментар

• http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000335571
          Custodite sortem vestram

Коментар

Не не ме дразнят успелите хора аз им се радвам и им желая успех.Но на успелите с труд мозък и воля не на успелите с кражби далавери рекет проституция наркотици търговия с влияние.Дразнят ме и самохвалците в анонимен форум сето раздават големи заплати и осигуряват върху тях ама крият коя е фирмата.Ако си честен и успял ако не нарушаваш законите защо се криеш?
            Между хилядя и две хиляди, това ли са големите заплати?Нещастници сте вие, душици дребни...
            Крия се, защото всеки селтак като Монтьо, ще иска да си отмъсти за поредното припомняне, как краде пари от народа , докато кисне в анонимен форум и прави опити да прави кинти на борсата в работното си време.
            Има какво да губя, не съм в позиция на мангал, който може само да спечели.
            Е.бати селския манталитет клюкарски, коя е фирмата, та коя е фирмата..?
            Нямаш работа с името на фирмата!Анадънму?
            Аз питам ли те къде живееш и с какво си си насял двора?

Коментар

• Интересно четиво.

http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%...B7_361529.html

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Мога да ти дам адрес, телефон и заповядай
                Дай на лични....

Коментар

Не не ме дразнят успелите хора аз им се радвам и им желая успех.Но на успелите с труд мозък и воля не на успелите с кражби далавери рекет проституция наркотици търговия с влияние.Дразнят ме и самохвалците в анонимен форум сето раздават големи заплати и осигуряват върху тях ама крият коя е фирмата.Ако си честен и успял ако не нарушаваш законите защо се криеш?
                  Какъв успял е Хайрсъзов......всяка втора дума му е лъжа...........
                  Та офицер е бил ,та две висши образование имал ,та частна фирма със 100 работника а виси по цял ден на компютъра,за да беси комунисти и руснаци по дърветата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Някой не ти ли каза ,че от Карлуково с тези твой знания за българския наказателен закон ,излизане няма....
                    Обиди и заплахи от неизвестен извършител към неизвестен готвач.....
                    заради простотията ,агресивността ти и досадността ....:
                    Разбера ли те кой си.....
                    ще разбереш как трябва да действа , прокуратурата в нормална държава......
                    П.П. мога да ти осигуря въдворяване здравно заведения ,само във основа на хилядите лъжи и простотии който си написал...
                    ако докажа ,че са твой....разбира се а не на съседа ти по легло....
                    Мога да ти дам адрес, телефон и заповядай

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      http://www.blitz.bg/news/article/306104
                      какво става в украйна, нов АЕЦ ли ще гърми, що ли

Не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                        Така ли мислиш? Дай всички патки да гледаме и да правим буркани..
                        Много ви дразнят успелите хора, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Някой не ти ли каза ,че от Карлуково с тези твой знания за българския наказателен закон ,излизане няма....
                          Abe сложи го в игнора какво се занимаваш с неуравновесени хора, иначе кой кой е става много лесно
                          Гледай тук какво става-
                          https://alterinformation.wordpress.c...2/90004915915/
                          Ноам Чомски: САЩ е водеща терористична държава

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                            оди го обясни и на ония в Парламента тука кво ни обясняваш, мене ми дреме дали ше има потоци или реки и без тва не зависи от България тъй, че хои излезни с един плакат и напиши "Рубладжии нема кво да ревете, и без тва ЮП е тъпотия" той тъй или иначе ЮПа няма да се състои ....
                            Не разбрах, какво искаш да кажеш... то май и ти трудно се разбираш... Абе чудя се, дали на РЕП-а до стоянката на Св. Неделя продават "Женминжибао" (понеже го следиш, де, затова питам)? И пак да питам, сипА ли антифриз?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Да, пази си ги.

Аз тоже имам богата снимкотека в инвестор плюс преписки до няколко институции и взети входящи номера. Пръст ми е на спусъка - остава само жалба до Съд и даване ход на дело, ако реша.

П.П. То, толерантен си до време - като вземе някой да премине тънката "червена" граница кога е майтап, кога е еВане - следва размазване.
                              П.П. мога да ти осигуря въдворяване здравно заведения ,само във основа на хилядите лъжи и простотии който си написал...
                              ако докажа ,че са твой....разбира се а не на съседа ти по легло....
                              Last edited by Монти; 03.12.2014, 16:07.

Коментар

• Хахаха Тбуун Пикенс изригна гледайте на 5:00 http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000335565

"The russians have 2 assets. One is oil and gas, and the other is vodka"
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X