IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    доживях,
    ако аз го бях пуснал гъбата щеше да нададе вой до небето, ама сега си мълчи като е.........
    Какво доживя батка, че има българи с глава на раменете си ли?
    За петдесет и шести път ви го казвам:
    Ако някой не харесва Русия, това не го прави фен на САЩ, най-малкото защото е българин и си обича страната.
    Това е разликата между българина и русофила, единия обича собствената си страна, а другият обича чуждата. Безродник...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      доживях,
      ако аз го бях пуснал гъбата щеше да нададе вой до небето, ама сега си мълчи като е.........

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        По време на комунизма избиваха свещенниците. Ленин лично е отговорен за събарянето на по-голямата част от християнските храмове и избиването на десетки хиляди свещенници. Считаш ли Съветският съюз за враг на православието? Не е ли редно православна Русия да заклейми издевателствата извършвани от предходният режим?
        По твоята логика трябва и англосаксите и негрото да се извини на индианците и да напрявят някой корекции в учебниците си по история

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Гукате си нещо с него очевидно Тва за Русия, Украйна, православие, баячки и вещери Очевидно ти влияе позитивно, това така да намериш сродна душа.
          Ако допуснем, че вперили поглед в "големия" брат, който никога не греши ( СССР ) и позволихме да ни намразят Чехия и Унгария, вкарвайки си танковете там в едно утро.

То, ще сте пълни кретени, ако продължите под същата диктовка и да си направите Украйна враг тоже.

Не защото е проблем да се млатим с такива държави, а защото Украйна е неоделима част от БГ Империя и затова там стоят костите на Кубрат и Аспарух.

П.П. БГ политиците да привикат Джуджето на къс пас ( за разговор ) и да го вкарат в пътя.

Дебелата Меркел и Обонго макака не могат - защото не те са създавали някога Раша. Боко Тиквата със шомпула да почва да налага Джудже по кастаката - какво си мисли, че прави в Украйна?

После Хаяско очаква ние да пазим Раша пред макак Обонго и ЕС? Ами, добре - ама, той какво прави сега?

Ние да "избираме" дали да си отрежем левия или десния бъбрек?

Хаяско на колене веднага в София и да се извини. После ще оправим нещата
          Last edited by marandi; 05.12.2014, 18:58.

Коментар

• https://www.kaldata.com/forums/blog/...8%D0%BD%D0%B5/

Поздрави за Миранда....
            Имало и други луди като него...
            Вдигай мизата че те надминаха....
            Българите първите заселници на Марс е още свободно....
            Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Да и каза че те е оправил
              Гукате си нещо с него очевидно Тва за Русия, Украйна, православие, баячки и вещери Очевидно ти влияе позитивно, това така да намериш сродна душа.

Коментар

Гледам днес си на вълна попове. Да не се е появил някой нов поп във ваше село и да изпитваш необяснимо привличане към него
                Да и каза че те е оправил

Коментар

При тебе само попа може да оправи нещата.Много си зле
                  Гледам днес си на вълна попове. Да не се е появил някой нов поп във ваше село и да изпитваш необяснимо привличане към него

Коментар

Хаха убеден съм че ти много разбираш от врачки и баячки, предполагам и от попове.

Вярваш че има неразкрити неща в природата, свръх сили, които общуват с някой хора. Само гледай и ти да не вземеш да ги чуваш тези свръх сили, че тогава нещата може би няма да са за поп, ама за психиатър със сигурност

Един от големите проблеми на Балканите и на Русия е точно че много хора сте в матрицата. То тук въпроса не е между синьото и червеното хапче, а между бледо червеното и тъмно червеното. Путин като го гледам и той е яко на червени хапчета.
                    При тебе само попа може да оправи нещата.Много си зле

Коментар

Те тези гласове не се заглушават от външни гласове. Май само бял шум им действа, но не на всички "надарени" да чуват.
                      Сек. че аз съм написал много глупости от преумора да'е ..

П.П. Баян син на Симеон.

Олга дъщеря на Расате ( дет' го ослепяват ) и я пращат в Киев да озапти нещата - внучка Борис.

В Киев тогава обаче внуци Крум - ( Лачин ) и уж ги сватосваме, ама греда ... ( скарват се и БГ Империя се цепи през средата ).

Тогава се пръква Киевска Рус и разделя БГ Империя на 3 части - Дунавска БГ, Волжска и те по средата.

Ха, наздраве!

П.П. Бутилка водка, за украинец/рушнак, който ми докаже, че не е било така.

Затова се вика - Благодаря, тате, че ни има и сме БЪЛГАРИ! А, Джудже се държи нагло и просташки, защото е неграмотен и не знае кой е създал Раша.

Добре, че са му казали, че от Крим започват поне - да не става още по-смешен. И кои са в Крим по това време? ( загадка ) за рушката и украинска история

Марина я питам - 500 години как се махат като период от карта? ( риторично )

Извънземните ги спуснали внезапно като "македонците"
                      Last edited by marandi; 05.12.2014, 17:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                        Тихо сега, бат Пешо си говори с Ванга в момента. Чакаме да ни осветли какви ще са числата от тотото. А да - и кога ще се разпадне Русия.
                        Те тези гласове не се заглушават от външни гласове. Май само бял шум им действа, но не на всички "надарени" да чуват.

Коментар

Хахаха, ми кви са.
                          Тихо сега, бат Пешо си говори с Ванга в момента. Чакаме да ни осветли какви ще са числата от тотото. А да - и кога ще се разпадне Русия.

Коментар

И при тебе работата е за поп не за доктор.Когато не разбираш нещо не си ври задника там дето двама си мерят пишките
                            Хаха убеден съм че ти много разбираш от врачки и баячки, предполагам и от попове.

Вярваш че има неразкрити неща в природата, свръх сили, които общуват с някой хора. Само гледай и ти да не вземеш да ги чуваш тези свръх сили, че тогава нещата може би няма да са за поп, ама за психиатър със сигурност

Един от големите проблеми на Балканите и на Русия е точно че много хора сте в матрицата. То тук въпроса не е между синьото и червеното хапче, а между бледо червеното и тъмно червеното. Путин като го гледам и той е яко на червени хапчета.

Коментар

Той не е ли бил водач на Богомилите
                              Ноу ... доста си зле.
                              -------------------------------------

Боян Магесник, Баян, Боян Мага, известен и с християнското си име Венеамин, е багренороден син на цар Симеон Велики от втория му брак с Мария Сурсувул (Мариам Сурсопал), той е третият син на първия български цар. Роден е в Преслав около 910 г., възможно е подобно на баща си да е завършил Магнаура, смята се, че починал около 970 г.[1], вероятно в Цариград, жертва на поръчково убийство.

Пренебрегнал християнското си име и устроения по византийски образец дворцови живот, той демонстративно носи прабългарско облекло, връща се към традиционното Баян (Боян) и старите традиции, шаманските вярвания и древните знания, опитвайки се да ги съчетае с живота в християнска вече България. Държи се като колобър и магьосник, облича се в кожи, такива дрехи, с които се преправя на различни видове животни, подобно на днешните кукери. Нe e известно князът да е преследван като езичник.
                              --------------------------------------------------

Дъщеря му е Олга ( Елена ), която ще стане първата светица на Киев ( християнка ), която пращаме като зестра със земите на днешна Украйна ( Киевска Рус ).

http://bg.wikipedia.org/wiki/Боян_Магесник

П.П. Казах ти спри да ми задаваш тъпи въпроси, защото не мога да ви пиша книга. Баян е езичник - не е християнин като дъщеря си. Нейн син Светослав също езичник, когато разорява БГ и Волжска БГ като претендент за трон.

За какви БОГОМИЛИ ме питаш в тоя период!!! ( като той не е християнин даже )

Не ме обърквай сега, че свиря на китара

П.П.П. Това е накратко Украйна ( в наши дни ) - нашите пак не се разбрали кое за кого.

Първите 3 светци на Украйна Православна Църква, освен Олга ( Елена ) също българи. Странно?!?
                              Last edited by marandi; 05.12.2014, 17:03.

Коментар

Хахаха, ми кви са.
                                И при тебе работата е за поп не за доктор.Когато не разбираш нещо не си ври задника там дето двама си мерят пишките

Коментар

Working...
                                X