IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    В момента не съм готов - изследвам ги нещата. Най-вероятно няма да влязат "пряко" в книга за Българи.

Не искам да лъжа - но са интересен феномен за БГ Империя.

П.П. За да не спамим, ще си шпрехаме друг път и в друг формат. Перфекционист съм, но не ми се обяснява колко нещо съм изчел за Дънов/Ванга и колко техни последователи познавам пряко. Със сигурност повече от тебека

При мен е стил на работа просто - нищо лично.

Имали сте също много интересни феномени по същото време, когато се пръква Украйна ( Киевска Рус ) и са му викали Баян Магът. За него нищо не си чувал, нали? А, е бил брат на Симеон и син на Борис.

Не ми давай тон за песен - и без това съм много объркан какво да влезе в книга и какво - не ( прочети си за Боян Магът = гугъл ..... и ще видиш ).
    Той не е ли бил водач на Богомилите

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Ти ако смяташ Дънов и Ванга за баячки това е твой проблем и то много сериозен.
      Раптата тука ногу зле ба....

Тук май не пише елита на нацията...

Коментар

Хахаха, ми кви са.

Коментар

Ще ми е интересну да прочета мнението ти за Богомилите Ванга Дънов.
          В момента не съм готов - изследвам ги нещата. Най-вероятно няма да влязат "пряко" в книга за Българи.

Не искам да лъжа - но са интересен феномен за БГ Империя.

П.П. За да не спамим, ще си шпрехаме друг път и в друг формат. Перфекционист съм, но не ми се обяснява колко нещо съм изчел за Дънов/Ванга и колко техни последователи познавам пряко. Със сигурност повече от тебека

При мен е стил на работа просто - нищо лично.

Имали сте също много интересни феномени по същото време, когато се пръква Украйна ( Киевска Рус ) и са му викали Баян Магът. За него нищо не си чувал, нали? А, е бил брат на Симеон и син на Борис.

Не ми давай тон за песен - и без това съм много объркан какво да влезе в книга и какво - не ( прочети си за Боян Магът = гугъл ..... и ще видиш ).
          Last edited by marandi; 05.12.2014, 16:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Пази сеее!!! Хааарп от лявоооо!!!
            Време е за попа.

Коментар

Пази сеее!!! Хааарп от лявоооо!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                Я малко по-сериозно ! Тук да не е някакъв езотеричен форум ?!
                Докарахте се до врачки и баячки за да обяснявате колко велика е Русия

Коментар

А, бе имат. За да знаеш какво ще се случи в бъдещото - трябва много добре да познаваш миналото. Отделно не всеки може да наднича "напред" - то си е дарба.

П.П. Украйна е типичен пример за БГ Империя, когато се сблъскват езичество и новите религии ( юдеизъм, християнство и ислям ).

Как една Империя се прекроява като граници:

1. Религия.
                  2. Родово наследство ( Кубрат я цепи първи с дялове за синовете си ). После Борис Първи с дъщеря си в Киев ( Олга ), но внуците на Крум са приели Ислям през това време и става бой между династиите, защото са търсили помощ от БГ Империя при атаката на Хазарски хаганат, а нашите не са могли да я дадат и те приемат Ислям ( Волжска България ).

Застават внуците на Крум срещу синовете на Симеон. Сцена на действието днешна Украйна.

Пиша ви едно книжле тъкмо по темата в лек фентъзи стил и много се изморявам всеки ден да чета по стотоци страници докато изследвам кое как е било и т.н.

П.П. Та, Дънов и Ванга са нормална реакция като богомилството. Темата е дълга, но определено има много общо защо се стигна дотук ( 2014 г. )
                  Ще ми е интересну да прочета мнението ти за Богомилите Ванга Дънов.

Коментар

Джудже, трябва да дойде да се извини на БГ Империя първо.

После ще пратим по една рота готвачи в Киев и Масква да се овладеят неща да ги хранят на безплатна кухня.

П.П. Запад ясно заяви, че оттук насетне ще преговаря единствено през "родителят" на Киев и Масква, а това е София.

Но определено не е приятно - тоя дет' си го покръствал и учил да чете и пише да търчи веднага в Турция.

Говори за шизофрения, тя самата Турция не смее да ни нападне, щото знае колко бой ще яде, а тоя отиде там да ги насъсква срещу нас. Същото направи преди 2 месеца и със сърбите.

Това не е белег на приятелство и братски народ за момента. Джудже на колене в София и ще спасим Раша - един телефон с дебелата Меркел да се вдигнат санкциите и готово
                    Давай да се обаждаме че работите отиват на зле.Нещо обаче не съм сигурен че меркел ще помогне.Ще трябва да се обадим на Обамата

Коментар

• http://www.vedomosti.ru/opinion/news...ureckij-gambit

Последен валс.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                        Мда, че видим като се разпадне терораша, какво е казала Ванга по въпроса на некой таен монах, дето досега си мълчал от свян.
                        Джудже, трябва да дойде да се извини на БГ Империя първо.

После ще пратим по една рота готвачи в Киев и Масква да се овладеят неща да ги хранят на безплатна кухня.

П.П. Запад ясно заяви, че оттук насетне ще преговаря единствено през "родителят" на Киев и Масква, а това е София.

Но определено не е приятно - тоя дет' си го покръствал и учил да чете и пише да търчи веднага в Турция.

Говори за шизофрения, тя самата Турция не смее да ни нападне, щото знае колко бой ще яде, а тоя отиде там да ги насъсква срещу нас. Същото направи преди 2 месеца и със сърбите.

Това не е белег на приятелство и братски народ за момента. Джудже на колене в София и ще спасим Раша - един телефон с дебелата Меркел да се вдигнат санкциите и готово

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                          Я малко по-сериозно ! Тук да не е някакъв езотеричен форум ?!
                          Мда, че видим като се разпадне терораша, какво е казала Ванга по въпроса на некой таен монах, дето досега си мълчал от свян.

Коментар

Обърка се... Сега последно ти проповядваш православие или вещерство (Дънов, Ванга)... И изобщо кво общо имат Дънов и Ванга с Украйна...
                            А, бе имат. За да знаеш какво ще се случи в бъдещото - трябва много добре да познаваш миналото. Отделно не всеки може да наднича "напред" - то си е дарба.

П.П. Украйна е типичен пример за БГ Империя, когато се сблъскват езичество и новите религии ( юдеизъм, християнство и ислям ).

Как една Империя се прекроява като граници:

1. Религия.
                            2. Родово наследство ( Кубрат я цепи първи с дялове за синовете си ). После Борис Първи с дъщеря си в Киев ( Олга ), но внуците на Крум са приели Ислям през това време и става бой между династиите, защото са търсили помощ от БГ Империя при атаката на Хазарски хаганат, а нашите не са могли да я дадат и те приемат Ислям ( Волжска България ).

Застават внуците на Крум срещу синовете на Симеон. Сцена на действието днешна Украйна.

Пиша ви едно книжле тъкмо по темата в лек фентъзи стил и много се изморявам всеки ден да чета по стотоци страници докато изследвам кое как е било и т.н.

П.П. Та, Дънов и Ванга са нормална реакция като богомилството. Темата е дълга, но определено има много общо защо се стигна дотук ( 2014 г. )
                            Last edited by marandi; 05.12.2014, 13:25.

Коментар

• Я малко по-сериозно ! Тук да не е някакъв езотеричен форум ?!

Коментар

Обърка се... Сега последно ти проповядваш православие или вещерство (Дънов, Ванга)... И изобщо кво общо имат Дънов и Ванга с Украйна...
                                Остава само да ти викна попа.

Коментар

Working...
                                X