IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Пък аз искам да специализирам гинекология след финансите .....направо им се чудя що не ме приемат

Аспирантура в юридически факултет, не четеш линка.

Коментар

• Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: След редакция 2 пъти, накрая го изтривам.

Мдам ...

лесно се трие - трудно се пише.
      ------------------

Всички статистики от поста ми са публични, не е зле да изтриеш и сводките от Министерски съвет, Парламент, медиите. Трий!!!

П.П. Днес е празник - мислех, че ще го караме по-лежерно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

А прокурорката отива да стаа доктор.

http://ura.ru/content/svrd/01-12-201...052195755.html

Пък аз искам да специализирам гинекология след финансите .....направо им се чудя що не ме приемат
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Не мога да разбера това по какъв начин помага на България?Щото мен Италия не ме интересува
          Прав си,ама и маранди е прав.На мен ми е интересно какво ще се случи с нашите находища.
          И въпреки,че не съм фен на ББ,ако успее да стартира добива от находищата "Хан Аспарух","Тервел" и "Силистар" ще преразгледам мнението си за него.
          Това,ако излезе вярно,направо ще разкажем играта на Рашката,толкова години мъка и тормоз на България за да не се допусне добива на газ от наша територия и точно сега да се случи,просто не е истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Не мога да разбера това по какъв начин помага на България?Щото мен Италия не ме интересува
            Правя сравнение как реагират пропитата с Мафия Италия и родните продажници. Мафиотите в Италия реагират за 24 часа.

П.П. Южен поток щяли да го изградят за 1 година 900 км по дъното на Черно море + 540 км сухопътен участък ....

..... а, 2 ( словом две години ) се саботира връзката с Румъния в една река дълбока 20 метра и широка 500 метра?!?

Кое не ти е ясно какво казвам? На всичкото отгоре тия пари за интерконектора са ви средства от ЕС - даже не са и ваши пари.

Питам още 100-200 години ли да чакаме някой ти дал пари да си построиш тръбата и ти да се правиш на маймуна, че само от Русия може да се взема газ и да блокираш всяка алтернатива?

П.П. На тия шушумингели за какво им плащате заплати, бре? Като не може да го направи, оставката и следващия, която може.

Тази "паднала" накриво тръба в Дунав ( каквото е обяснението защо няма още връзка с Румъния ) се вади за 2 часа време.

Ако искаш да ти го напиша за петдесет и девети път, белким схванеш какво пиша?

Аз ще ти я извадя за толкова време - ще ми платиш ли за 2 години заплатите на 100 некадърника от Трансгаз България, които не могат?
            Last edited by marandi; 06.12.2014, 14:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Италия заменя руския газ с африкански

http://news.ibox.bg/news/id_1848316294

Цитат:

Само ден след изявлението на руския президент Владимир Путин, че Русия спира проекта „Южен поток", Ренци отпътува за Алжир, където се срещна с премиера на страната Абделмалек Селал .

Италия задоволява с внос 90% от потреблението на газ, като 46% от доставките идват от Русия, а останалата част - от Северна Африка, Северна Европа и Катар.

За италианския политически елит диверсификацията е особено важна на фона на напрежението между Русия и ЕС.
              ------------------------------------------------------

П.П. А, в БГ сами си саботират интерколектора с Румъния от 2 години вече, поради 1 ( една ) паднала накриво тръба в Дунав, която ще ни даде около 15% капацитет за потребление от друг източник.

Затвор някога ще има ли в това БГ? ( риторично )

Тази "паднала" накриво тръба се вади за 2 часа, а не 2 години - сега ще ви накарат и да върнете средствата от ЕС, които ви дадоха за диферсификация, поради явно нежелание да се диферсифицирате.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                Какво доживя батка, че има българи с глава на раменете си ли?
                За петдесет и шести път ви го казвам:
                Ако някой не харесва Русия, това не го прави фен на САЩ, най-малкото защото е българин и си обича страната.
                Това е разликата между българина и русофила, единия обича собствената си страна, а другият обича чуждата. Безродник...
                За петдесет и шести път ти казвам че ако някой не харесва САЩ и Англия това не го прави фен на Русия най малкото защото е българин и си обича страната.И за петдесет и осми път ти казвам че ако някой си с купил опел детето му е в САЩ или пък компютъра му е с уиндоус това не означава че трябва да харесва САЩ и Запада и да мрази Русия.сФана ли или да повторя

Коментар

• Италия заменя руския газ с африкански

http://news.ibox.bg/news/id_1848316294

Цитат:

Само ден след изявлението на руския президент Владимир Путин, че Русия спира проекта „Южен поток", Ренци отпътува за Алжир, където се срещна с премиера на страната Абделмалек Селал .

Италия задоволява с внос 90% от потреблението на газ, като 46% от доставките идват от Русия, а останалата част - от Северна Африка, Северна Европа и Катар.

За италианския политически елит диверсификацията е особено важна на фона на напрежението между Русия и ЕС.

П.П. А, в БГ сами си саботират интерколектора с Румъния от 2 години вече, поради 1 ( една ) паднала накриво тръба в Дунав, която ще ни даде около 15% капацитет за потребление от друг източник.

Затвор някога ще има ли в това БГ? ( риторично )

Тази "паднала" накриво тръба се вади за 2 часа, а не 2 години - сега ще ви накарат и да върнете средствата от ЕС, които ви дадоха за диферсификация, поради явно нежелание да се диферсифицирате.
                  Last edited by marandi; 06.12.2014, 04:49.

Коментар

• Борисов получи документите за „Южен поток”, не откри договор и финансов модел

http://news.ibox.bg/news/id_697992226

Цитат:

Става ясно, че сред документите не фигурира и не е подписан дългосрочен газотранспортен договор. Към момента няма и завършен финансов модел по проекта, съобщават от МС.

Коментар:

“…Не ми се дава от коя година и колко печалба ще имаме от преноса на този природен газ. Ако някой знае - Петър Чобанов, Драгомир Стойнев, да ми посочи къде да го видим, прочетем”, каза още Борисов пред депутатите. И помоли парламента да задължи правителството “силово” да получи договорите.

Това изказване поставя под съмнение менталното здраве на българския премиер

"Борисов подписа три пъти за "Южен поток" 2010-2012 г., а не е виждал договора? И никой не иска оставка на такъв премиер?"
                    ---------------------------

"През юли 2010 г. във Варна тогавашният министър Трайков подписва с руския си колега подробна пътна карта за ускоряване на проекта “Южен поток”, в присъствието на премиера Борисов. Договорът описва всички по-нататъшни стъпки, учредяване на дружества, търгове, начало на строителство, доставки и т. н."
                    ----------------------------

"През ноември 2010 г. България подписва с Русия междуправителствен договор за строителство на българската част от газопровода “Южен поток”. Борисов посреща Путин в София (който тогава е премиер). Борисов подари на Путин куче, а Би Би Си пусна новината със заглавие “Кученце подпечата газова сделка с руския премиер Путин” (виж тук). Подписан е и договор между БЕХ и Газпром за същото, в присъствието на Борисов и Путин."
                    -----------------------------

"През 2011 г. правителството на Борисов приема решение, според което проектът “Южен поток” става с национално значение и строителството му трябва да се ускори (виж факсимиле по-долу).
                    През ноември 2012 г. България подписва окончателно инвестиционното решение за строителството на газопровода“Южен поток“. Подписите си под договора слагат премиерът Бойко Борисов и шефът на Газпром Алексей Милер. Подписан е и 10-годишен договор за доставка на газ. Отново следват бодряшки изказвания на Борисов колко изгодни договори е сключил.

След всичко това се пита - какво е подписвал Борисов?
                    ----------------------------------

П.П. Има ли още някоя БГ матрьошка да говори за Ю.пАток каква "далавера" сме изтървали като даже и тия дето подписват договорите не са ги чели, а къпят на юнашко доверие?

Какви са тия правителства на БГ Империя, които подписват хартии с възходяща инвестиционна част и низходяща на проекто-договор за бъдещи постъпления?
                    ---------------------------------------

Ако не беше лашнала криза в ЕС и да няма пазар за тази газ - какво означава договори за млрд. да се сключват без никой да знае кога ще се избие този проект и да се прави през дълг към Гъзпром, който също не е ясно дали някога ще се върне и кой ще го връща?

Телетата данъкоплатци предполагам? ( децата им и родителите им през пенсиите ).

Коментар

• Малко по темата, тука очаквам Факю, който се прай на украинка, да ни осветли по въпроса...

http://economics.unian.net/energetic...ie-yarema.html

"Африканский уголь не горит на наших ТЭС, это преступление - Ярема"

А прокурорката отива да стаа доктор.

http://ura.ru/content/svrd/01-12-201...052195755.html

Коментар

• Аа ... и понеже си ултра неграмотен - индианците сефте виждат кон при Кортес с кораби ( испанец ), който ги "внася" в Америките.

Ха, представи си как се гони миграция на бизоните от границата с Канада до границата с Мексико всяко година нагоре-надолу ..... ПЕША!

П.П. Ама, ти си чел Винету и си "информиран" какво е било тогава и как хамериканосите трепят индианци.

После белите биели черните.

Сега па, черния Обонго ги бие - и се сещам за поредната ти простотия от типа: "Защо черните бият черни?"

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          По твоята логика трябва и англосаксите и негрото да се извини на индианците и да напрявят някой корекции в учебниците си по история
                          Испанците трепят инките и маите в Южна Америка. В Северна Америка няма никаква цивилизация, а племена, които зимата търчат на юг с бизоните, а лятоска се качват с тях на север. Миграция му викат.
                          ----------------------

Едра шарка, която испанци донасят в Лат. Америка изтрепва 90% от индианци, понеже нямат имунитет за нея, а не някой физически.
                          ---------------------------

Само, че неграмотници кат' тИбя по цял ден ще пишат и облъчват, че хамериканците "избили" индианците като то няма УСА още, а ще се появи 200 години по-късно.

Няколко колеги ти казаха вече да отидеш на друго място да си дрънкаш тъпотиите. Това не е форума на БГ мама, а колегите са много подковани, за да им разваля зрението някой с простотии.

Чао!

П.П. И между другото въобще не те чета, та е безсмислено всеки ден да ми пращаш линкчета да съм "погледнел" и да коментирам. Спастри си усилията, понеже не ме вълнуват - каквото ме интересува си го намирам сам и си го чета без да досаждам на останалите
                          Last edited by marandi; 06.12.2014, 02:22.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=3DUL97qVTFk
                            Штурм воинской части в Перевальном Как было на самом деле

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Аз също обичам Бг и за разлика от теб не съм гласувал за хамерикоски бази и не изпадам във възхищение пред Обонго-бонго./той върна ли нобела, нали си го поиска комитета или се прави на умряла лисица/
                              току що ти го обяснявам, че не съм фен на САЩ, а ти ми дращиш, че се възхищавам на Обонгото.... ами, чао...
                              Last edited by X_Y; 05.12.2014, 20:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                Какво доживя батка, че има българи с глава на раменете си ли?
                                За петдесет и шести път ви го казвам:
                                Ако някой не харесва Русия, това не го прави фен на САЩ, най-малкото защото е българин и си обича страната.
                                Това е разликата между българина и русофила, единия обича собствената си страна, а другият обича чуждата. Безродник...
                                Аз също обичам Бг и за разлика от теб не съм гласувал за хамерикоски бази и не изпадам във възхищение пред Обонго-бонго./той върна ли нобела, нали си го поиска комитета или се прави на умряла лисица/

Коментар

Working...
                                X